ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
» ماجرای ازدواج مجری معروف تلوزیون
aac198000
به گزارش فرهنگ نیوز ، ویژه برنامه «عیدانه» شبکه یک سیما امروز میزبان «مرتضی حیدری» مجری معروف مناظرهها بود.
این مجری معروف که به تازگی ازدواج کرده به همراه همسرش «زهره کاظمی» فوق تخصص سرطان زنان، در این برنامه حاضر شده بود.
کاظمی که اهل سیستان و بلوچستان است، در این برنامه درباره آشناییاش با مرتضی حیدری عنوان داشت: خانم دکتر مظاهری که در یکی از دانشگاههای فرانسه درس می خواندند و با آقای حیدری آشنایی داشتند ایشان را به من معرفی کردند. در حال حاضر نیز خوشبختانه آقا مرتضی در کارهایم خیلی به من کمک میکند. چون درسهایم در حال حاضر خیلی سنگین است ضمن اینکه مسؤولیتهایم نیز بیشتر شده است.
یکی از بخشهای جالب توجه این برنامه پخش یک مستند حاوی گفـتوگو با مادر مرتضی حیدری بود که در آن عنوان داشت: هروقت به مرتضی میگفتم چرا ازدواج نمیکنی، میگفت میخواهم درسم را ادامه بدهم. شاید باورتان نشود؛ من به اندازه این اتاق گل و شیرینی به خانه مردم بردهام ولی او راضی نمیشد.
jaj
Holtek
aac198000
ماجرای کارت هدیه چی بود من بی خبرم
Holtek
والا من آخراشو ديدم ، نمي دونم برا اونايي كه اس ام اس فرستاده بودن برا برنامه بود يا برا كمك به بيماران سرطاني
aac198000
من فکر کردم مشابه به کارت های هدیه مجلس و ...بووووووووق باشه
تنها
gilas
aac198000
sarkaniemi
آره!
سوگند
الان مجری مشهور تو فرانسه چی کار میکرد بخش زنان؟
تنها
نه
zrnznn
اتفاقا دلم میخواست زنش رو بببینم
.
.
.
aac198000,
تاپیک هاتون خیلی جالبن
garfild
mz56mz
mojde