ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
» زنان باحجابی که مسلمان نیستند !
aac198000
▧ تصویر در دسترس نیست
از نظر آیین یهود، دختر یهودی تا قبل از ازدواج حدود خاصی برای پوشش دارد و آن عبارت است از پوشش ساده لباس كه دامن آن تا ده سانت زیر زانو و آستین آن تا آرنج است و موی سر به شرط سادگی میتواند مشخص باشد( البته هنگام عبادت باید پوشیده شود) و در صورتی كه به شانه برسد باید جمع گردد. البته طبق توصیه های اكید تعالیم تلمود دختر یهودی باید حوالی بلوغ ازدواج كند و پس از ازدواج، رعایت حجاب در مقابل همه مردان به جز پدر و شوهر بر او واجب است.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
mojde
محسن صائب
تشابهات زیادی بین اسلام و باقی ادیان الهی مخصوصا یهودیان وجود داره
soheyla
حجاب اینا چرا اینطوریه . حجاب ما یه مدل دیگه است ...
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست
گیج شدم . حجابی که ما اینقدر ازش دم میزنیم درسته یا حجاب اینا ؟؟؟؟
jaj
Holtek
منم چه جالب نشنيده بودم
ما عادت كرديدم در همه چيز شورش رو دربياريم
تنها
اتفاقا منم همین رو میخواستم بگم که ایرانیا فقط اسم مسلمونی روشون هست...اینا حجابشون ار زن ها و دخترای ایرانی بهتره
hadi04
بهتره بدونید در ادیان دیگه گاهی حجاب خیلی سختگیرانه تر از حجابیه که اسلام بهش توصیه کرده اسلام دین تعدیله باور کنید من در مدتی که سعادت داشتم اسلام رو بیشتر بشناسم به خیلی چیزها پی بردم که قضیه حجاب هم یکی از اونهاست که اسلام آنچنان که جامعه مینماید اینقدر هم اُمُل پرور نیست و دین خیلی به روزیه در برخی ادیان از جمله همین یهود رعایت حجاب خیلی سختگیرانست
نغمه
aac198000
aac198000
نقل قول: aac198000
زنان و دختران یهودی ساکن کانادا از فرقه لف تاهور را مشاهده می کنید که کاملا حجابی شبیه زنان مسلمان هستند.
حجاب اینا چرا اینطوریه . حجاب ما یه مدل دیگه است ...
نمایش یا پنهان متن
گیج شدم . حجابی که ما اینقدر ازش دم میزنیم درسته یا حجاب اینا ؟؟؟؟
تشکر بابت ارائه نظر و نکته قابل تامل
zrnznn
یا تو برخی مسائل دین یهود خیلی سختگیری ها میکنه و مسائل دینی اش زیادن
Holtek
استادتو ولش كن ، نظر شپشت چيه ¿
gilas
zrnznn
میگه نظر خاصی ندارم
میگه صاحب اختیارم نجمه جونه...اونه که مهندسه..من شپشی بیش نیستم
میگه هر چی من بگم
.
.
.
نمایش یا پنهان متن
...یه سوال؟Holtek,آیا به شما قبلاً گفتم که من از این شکلکه بدم میاد و جواب اونهاییی رو که با این شکلک با من میحرفن رو نمیدم؟! آیا؟,
Holtek
نمایش یا پنهان متن
Holtek,آیا به شما قبلاً گفتم که من از این شکلکه بدم میاد و جواب اونهاییی رو که با این شکلک با من میحرفن رو نمیدم؟! آیا؟,
نه نگفته بوذي، آخه من يمدت توي غيبت كبري بودم
aac198000
والبته مسایلی دیگر که در قوانین سایت نمیگنجه
zrnznn
خوب الان که گفتم
lion1360
سوگند
میشه خصوصی بگید
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→