ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
شکلک های یاهو در صورت انسان! +عکس
aac198000
گروه غیر انتفاعی Innocence en Danger اقدام به ایجاد کمپینی کرده است که در آن از طریق طراحی شکلک (Emoji)هایی با استفاده از صورت واقعی انسانها، قصد دارد در مورد خطرات صحبت کردن با غریبهها از طریق چت به کودکان هشدار دهد. شکلکهای emojy مدتهاست بعنوان مجموعهای از تصاویر کارتونی، به منظور انتقال حالات و احساسات در پیغامهای متنی، اسکایپ و چت مورد استفاده قرار میگیرند. هدف این کمپین جلب کردن توجهات به خطر حضور افراد سوء استفادهگر است که در فضای چترومها پرسه زده و با استفاده از شکلکهای جذاب، اعتماد کودکان را جلب میکنند.
لغت emojy یک عبارت ژاپنی است که از ترکیب تصویر (e) و حرف (moji) تشکیل شده است. اگرچه emojiها از بدو تولد ارسال متن و گوشیهای موبایل وجود داشتهاند، آنچه باعث بوجود آمدن این کمپین شده است، استفادهی وحشتناکی است که گاهی از آنها میشود. Innocence en Danger امیدوار است که کودکان و والدین با مشاهدهی این تصاویر که در عین خندهآور بودن ترسناک هستند، متوجه شوند که موقع چت کردن با یک غریبه به هیچ وجه نمیتوان فهمید که آنها چگونه هستند، حتی اگر از شکلکهای جالب استفاده کنند. هدف این کمپین ترغیب کاربران و بخصوص کودکان به رعایت این مساله است که زمانی که در حال گپ زدنهای اینترنتی هستیم احتیاط بیشتری لازم است چرا که به هیچ وجه نمیتوان متوجه شد که چه کسی در آن سوی سیستم و یا گوشی موبایل در حال پاسخ دادن به ما است.
mz56mz
تنها
Holtek
منظورش مژي خودمونه ؟
چند روز پيش داشتم ابتكارات پول آور رو مي خوندم اين مطلب توش بود :
▧ تصویر در دسترس نیست
این تصویر اولین بار در سال 1948 ایجاد شد. هنرمند به نام هاروی بل توسط یک شرکت بیمه در سال 1963 راه اندازی شد که برای کار خود 45 دلار گرفت و در سال 1948 نتیجه خوبی داشت. از اوایل سال 70 حقوق این علامت در 100 کشور متعلق به برادران برنارد و مورای اسپانیای است. تا سال 2012 حساب آن ها به 167 میلیون دلار آمریکا رسید.
jaj
gilas
aac198000
خیلی جالب بود
سوگند
garfild
aac198000
من هرچه جستجو کردم تصویر دیگری پیدا نکردم
soheyla
شانس که نداریم . حالا اگه یه ساعت هم به بچه های خوشگل و مامانی نگاه کنیم وروجک شبیهشون نمیشه
تا از این شکلکا تأثیر برنداشته و این شکلی
aac198000
تا از این شکلکا تأثیر برنداشته و این شکلی نشده از اینجا فرار کنم
سوگند
من هرچه جستجو کردم تصویر دیگری پیدا نکردم
حیف شد
در هر صورت مرسی
aac198000
در هر صورت مرسی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→