ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
aac198000
مدیر این شرکت درباره ایده خود میگوید که تلاش داشته، قبرهای جدیدی با ایدههای جدید و متفاوت از برداشتهایی که تاکنون وجود داشته ارائه دهد.
دور از جون شما ولی دوست دارید رو سنگ قبر شما چه تصویری باشه؟
a-s-l-a-i-b-a
یه قلب تیکه پاره
zrnznn
برا من یه شعر ساده بنویسن....خدا رحمت کنه رفتگانتون رو ..مادر بزرگم خودش یه دو تا بیت سروده بودو همیشه میگفت اینا رو میگفتم برا روی سنگ رو قبرم....تا به حال به این که دلم میخواد رو سنگ قبرم چی نوشته بشه فکر نکرده بودم
.
.
.
فکر نکنم به نتیجه درستی برسم...چون ممکنه هر دوره زمانی بسته به شرایط اون موقعه ام یه شعری رو بپسندم .... ولی سعی میکنم دنبالش باشم و یه چیزی پیدا کنم
دلشاد
لطفا مال من دومی و موزیکال باشه
zrnznn
بابک
Holtek
رو سنگ قبرم دوست دارم نوشته بشه :
به سراغ من اگر می آیید سخت و پیوسته بیایید نهراسید از اندیشه تنهایی من شیشه ای نازک نیست که ز هر لرزش اشکی ترکی بردارد صحنه خاطر تنهایی من قطعه سنگی شده از درد هزاران اندوه در هراس از پاییز
jaj
aac198000
خدا رحمتش کند
به سراغ من اگر می آیید سخت و پیوسته بیایید نهراسید از اندیشه تنهایی من شیشه ای نازک نیست که ز هر لرزش اشکی ترکی بردارد صحنه خاطر تنهایی من قطعه سنگی شده از درد هزاران اندوه در هراس از پاییز
زیبا بود
خاص است
aac198000
خدا رحمتش کند
زیبا بود
خاص است
چرا علتی داره ؟
تنها
من از اینا خوشم نیومد...فقط مردن تشریفاتی نبود که اونم اگه قرار باشه سنگ قبر این شکلی بشه تشریفاتی میشه...بعد به جای اینکه بچه هام بیان برام فاتحه بخونن یا همش میخوان پز سنگ قبر منو بدن یا حسرت اینو بخورن که برا بغلی قشنگ تر از مامان ماست
aac198000
دور از جون شما
ولی نسل بعدی با توجه به روحیه نسل فعلی اگر سر قبر اموات بیایند باید هزار بار خدا را شکر کرد حالا پز دادن پیش کششان
نغمه
شیدا جون خدا نکنه نظرت عالیههه فدات شم
این سنگ قبرها به سال نکشیده ایران مد میشه
سوگند
من شعر بی تو مهتاب را با بک گراند خاص خودم دوست دارم
garfild
gilas
a-s-l-a-i-b-a
خلاصه ی کوتاه زندگیم باشه خوبه
aac198000
این سنگ قبرها به سال نکشیده ایران مد میشه
البته چون قوانین قبرستان تهران (بقیه شهر ها را اطلاع ندارم)اجازه نمیده در قطعات جدید سنگ قبر از سطح زمین زیاد بالا بیاد تا الان مد نشده
بعد قبر سه طبقه چه شود
چشم
اول خوندم زندگیم کوتاه باشه
ولی چشم رمان را بگو بنویسم
a-s-l-a-i-b-a
نــه
منظور من این بود که چون خلاصه ی زندگیمه خوبه
نغمه
راست میگی مگه اینکه مقبره خانوادگی باشه یا اینکه سه تا خانواده با هم توافق کنند
استغفرا..
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→