ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
یارو با زنش نشسته بوده و مهمون هم داشتن. صابخونه به مهمونش میگفته که میخوام سقف رو تعمیر بکنم. مهمون میگفته نه دست نزن خرابتر میشه. دوباره میگه میخوام چوبهای اویزون رو درست کنم. مهمونش باز میگه : میگم دست نزن بهش خرابتر میشه. از قضا یک جایی از شلوار زن پاره بوده و این دفعه صابخونه متوجه میشه، حواس مهمونشو پرت میکنه و با یک چوبی که دستش بوده به زنه اشاره میکنه که اونجا پاره است. زنه هم میترسه و یک نسیمی از یک جایی میوزه. مهمونه میگه که نگفتم دست بهش نزن خرابتر میشه؟نمایش یا پنهان متن
hadi04
Kishe Mehr
کاکو اِند شیرازی بازی هستیا
gilas
Holtek
هوس كردم يه جك عريض و طويل هم من تعريف كنم ، منتهي خونواده هايي كه از اينجا رد ميشن نخونن
نمایش یا پنهان متن
زمان هاي قديم يكسري پارچه گران قيمت بود كه بهش مي گفتن هزار تكه ، يه جوني هم مي خواست بره روستاي ديگه برا خواستگاري ، يه مقدار پارچه هزار تكه مي خره و مي بره خياط ، خياط هم نصف پارچه رو رو خشتك شلوار جوون مي دوزه و نصف اضافيشو مي ده بهش ، جوون سوار اسبش ميشه تا بره خواستگاري كه خشتكه جر مي خوره و جوون هم متوجه نميشه ، خلاصه تو خونه عروس آينده نشسته كه يادش مي افته بابا كلي برا شلوارش خرج كرده ، پاهاشو باز مي كنه تا پارچه هه ديده بشه ، از قضا تشكيلات پسره هم عريض و طويل بوده ، دختره و مادرش به خشتك پسره نگاه مي كنن و هي بهمديگه نشون مي دن ( با حالت تعجب ) پسره هم غافل از همه چيز ، مي گه ، تازه اين كه چيزي نيست ، نصفش گذاشتم تو خونهgilas
کلی فکر کردم تا اون دکمه kiitos رو بزنم یا نه
Holtek
بقول مجي ، اين همه وقت گذاشتم و فسفر سوزوندم ، دگمه كيتوسو هم نمي زديد ديگه عقده اي ميشدم ، شايدم معتاد مي شدم
hadi04
اول تو بده بعد من میدم مهدی یره هم بره بده
همیشه از این هوسها بکن خیلی باحال بود
بزن دخملکم در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
اهتیاد چیز خوبیه برای خانواده هم لازمه
gilas
آخه خجالت میکشیدم بگم این جوک بی ناموسیه جلافت بار رو خوندم
نمایش یا پنهان متن
منم با حیاطمن که دخملکتم
هاچو هاچو
چه باحال!!هنوزم هست؟؟؟
hadi04,