₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » اینجا تهران است باشگاه بیلیارد مختلط!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » اینجا تهران است باشگاه بیلیارد مختلط!

بدون عکس

اینجا تهران است باشگاه بیلیارد مختلط!

2741 بازدید، 18 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

بیلیارد به شرط اختلاط

«علی . ک» مدتی است با باشگاه های بیلیارد مختلط آشنا شده است. او در خصوص این آشنایی می گوید: «راستش را بخواهید من زیاد اهل ورزش نبودم تا اینکه مدتی پیش یکی از دوستانم گفت که باشگاه هایی در همین محل خودمان است که در آن دختران و پسران در کنار هم می توانند بیلیارد بازی کنند، ابتدا خودم هم باورم نمی شد تا اینکه با پای خودم به باشگاه امدم و به چشم دیدم که در شهر خودمان هم چنین محل هایی برای ورزش های مختلط دختر و پسر وجود دارد و این بهانه ای شد برای اینکه من ورزش بیلیارد روی بیاورم!»

تصویر در دسترس نیست

مراجعان باشگاه های مختلط به دنبال حواشی هستند تا خود ورزش!

«مانی.ف» که سالها سابقه بازی بیلیارد را داشته است در خصوص ماجرای باشگاه های بیلیاردی که پذیرش مختلط دارند به « تبیان» می گوید: «من سالهای سال است که در زمینه ورزش بیلیارد فعالیت می کنم و ورزش تخصصی ام بیلیارد است اما در تمام این سالها گذرم به باشگاه های مختلط بیلیارد نیفتاده بود تا چند هفته پیش که به پیشنهاد یکی از دوستان به یکی از این باشگاه های مختلط که در غرب تهران واقع شده بود رفتم و در کمال تعجب دیدم که دختران و پسران بدون کوچکترین محدودیتی در کنار یکدیگر بیلیارد بازی می کنند.»

پس از مدتی متوجه شدم که در باشگاه های بیلیارد بر خلاف سایر باشگاه ها دختر و پسر می توانند در کنار یکدیگر به بازی بیلیارد بپردازد و از آنجایی که دختران و پسران حاضر روابط بی حد و مرز با یکدیگر داشتند تحمل فضا برای من بسیار دشوار شد و پس از مدت زمان کوتاهی از دوستم خواستم که به سرعت این مکان را ترک کنیم.»

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

باشگاه بیلیارد مکانی برای روابط بی بند و بار!

«آرمان. ص» هم از دیگر مراجعان باشگاه های مختلط بیلیارد است. وی در خصوص عملکرد این باشگاه های می گوید: «یکی از خصوصیات باشگاه های مختلط بیلیارد این است که گروه های دوستی متشکل از دختران و پسران در این محیط راحت تر می توانند با هم معاشرت کنند و در این بین مسائلی مانند گشت ارشاد و سایر محدودیت هایی سطح شهر در این محیط ها دیده نمی شود و شاید یکی از دلایل اقبال جونان به این باشگاه های همین آزادی های بی حد و مرز باشد.»

وی ادامه می دهد: «حتی در ساعات شب مدیر باشگاه دربهای ورودی را می بندند تا دختران و پسران بتواند با راحتی بیشتری بتواند در کنار یکدیگر بیلیارد بازی کنند.»

تصویر در دسترس نیست

محیط باشگاه های مختلط بیلیارد، در شان خانم ها نیست!
    [center]
    «نازنین. ل» با اشاره به اینکه تنها یک بار تجربه حضور در باشگاه بیلیارد را داشته است می گوید: چند وقت پیش یکی از دوستان به من پیشنهاد داد که به باشگاه بیلیارد برویم و من پذیرفتم، پس از ورود به باشگاه بود که احساس کردم به دنیای دیگری وارد شده ام، نور پایین دالان ها و سالن های باشگاه در کنار مه دود سیگارحاضرند، تصویری غریبی را در باشگاه ایجاد کرده بود»

وی ادامه می دهد: «پس از مدتی متوجه شدم که در باشگاه های بیلیارد بر خلاف سایر باشگاه ها دختر و پسر می توانند در کنار یکدیگر به بازی بیلیارد بپردازد و از آنجایی که دختران و پسران حاضر روابط بی حد و مرز با یکدیگر داشتند تحمل فضا برای من بسیار دشوار شد و پس از مدت زمان کوتاهی از دوستم خواستم که به سرعت این مکان را ترک کنیم.»

نازنین ادامه می دهد: «به نظر من چنین محیط هایی که اختلاط دختر و پسر به سمت گناه نزدیک می شود، جای مناسبی برای حضور دختران نیست و به همین دلیل آن روز، اولین و اخرین تجربه حضور من در باشگاه بیلیارد بود.»
    [/center]

17 سپاس: تنها، jaj، بچه مثبت، ژنرال، mojde، هاچو هاچو، hadi04، garfild، gilas، lion1360، سوگند، محسن صائب، a-s-l-a-i-b-a، Holtek، نغمه، soheyla، javad1020

• تنها

حرفی ندارم :4:
    2 سپاس: jaj، aac198000

• jaj

2 سپاس: aac198000، Holtek

• ژنرال

کجای غرب تهرانه؟
    استخر مختلط هم الان تو تهران هست :68: دیگه بیلیارد که جای خود داره :24:

• 1 سپاس: aac198000

• هاچو هاچو

پناه بر خدا :18:

نقل قول: aac198000
    «نازنین. ل» با اشاره به اینکه تنها یک بار تجربه حضور در باشگاه بیلیارد را داشته است می گوید: چند وقت پیش یکی از دوستان به من پیشنهاد داد که به باشگاه بیلیارد برویم و من پذیرفتم، پس از ورود به باشگاه بود که احساس کردم به دنیای دیگری وارد شده ام، نور پایین دالان ها و سالن های باشگاه در کنار مه دود سیگارحاضرند، تصویری غریبی را در باشگاه ایجاد کرده بود»

:4: ای نازنین دهن لق 232 گفتم به کسی نگوو :31:

3 سپاس: aac198000، Holtek، soheyla

• hadi04

اینجا تهران است باشگاه بیلیارد مختلط!

حاجی اسنوکر هم میزنن یا فقط اِیته؟ آدرس یادت رفت :bahone:

• gilas

چه باحال جمله های همهشون درباره این جا عین همه همه از یه تعدادکلمه استفاده کردن :4:

نمایش یا پنهان متنصرفا جهت اطلاع :50:

3 سپاس: هاچو هاچو، aac198000، Holtek

• 2 سپاس: aac198000، بچه درس خون

• jaj

• aac198000

نقل قول: hadi04
    حاجی اسنوکر هم میزنن یا فقط اِیته؟ آدرس یادت رفت

شما اومدنی شو ،آدرسم هم ارسال میشه :84:

نقل قول: هاچو هاچو
    ای نازنین دهن لق گفتم به کسی نگوو

:23:

نقل قول: ژنرال
    استخر مختلط هم الان تو تهران هست دیگه بیلیارد که جای خود داره

:50:

نقل قول: jaj
    از این تحلیل های چرتی بود که تا حالا زیاد ازش دیدم
    این خبرنگار حتی یه ذره بیشتر فکر نکرده تا مصاحبه هاش رو درست بنویسه
    همشون معلومه که زاییده خیال نویسنده است و اسم مصاحبه روش گذاشته
    هر سه نفر یه چیزو گذاشته

نقل قول: gilas
    چه باحال جمله های همهشون درباره این جا عین همه همه از یه تعدادکلمه استفاده کردن

:66:

3 سپاس: ژنرال، Holtek، gilas

• a-s-l-a-i-b-a

یه بار بریم عبرت بگیریم برگردیم :bahone:
    2 سپاس: Holtek، aac198000

• hoho

حالا هی واسه جوونای ما حرف در میارن :86:
    خوب وقتی انقدر محدودیت هست به نظر من حق دارن :80: :80: :80: :80:

2 سپاس: Holtek، aac198000

• Holtek

نقل قول: ژنرال
    استخر مختلط هم الان تو تهران هست دیگه بیلیارد که جای خود داره

آدرس دقيقشو بده ، بريم يه گزارش عبرت آموز تهيه كنيم ازش :bahone:

1 سپاس: aac198000

• SaMaN TaJ

شافر هم میزنیم...ناین هم میزنیم :10:

• نغمه

این افراد خودشونم نمیدونند چی میخوان وقتی محدودن میگن ما محدودیم ما فلانیم ما ... وقتی مکان خوشگذرونی برای این افراد فراهم میشه میگن احساسمون فلان بود احساسمون چنان بود جنبه که نباشه همینه هر چند که ...

• aac198000

نقل قول: a-s-l-a-i-b-a
    یه بار بریم عبرت بگیریم برگردیم

:23:

نقل قول: نغمه
    این افراد خودشونم نمیدونند چی میخوان وقتی محدودن میگن ما محدودیم ما فلانیم ما ... وقتی مکان خوشگذرونی برای این افراد فراهم میشه میگن احساسمون فلان بود احساسمون چنان بود جنبه که نباشه همینه هر چند که .

اگر دل خوش باشه با کم ترین امکانات خوشی ولی وقتی دلت خوش نیست هرجا هر نامحدودیتی هم راضیت نمیکنه :100:

2 سپاس: نغمه، a-s-l-a-i-b-a

• نغمه

اگر دل خوش باشه با کم ترین امکانات خوشی ولی وقتی دلت خوش نیست هرجا هر نامحدودیتی هم راضیت نمیکنه

والا یه چیزی که چند ساله افتاده به جون بعضی از جوونهااا متاسفانه قر زدن و بهونه گیری هست بدونه اینکه اصلا در مورد این مطلب فکر کنند

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: