جالب بود.. به قول جاج با این امکانات همشون قهرمانن. ولی ورزشای قدرتی برای زن جالب نیس... کلا خیلی از ورزش ها هیکل زنو از حالت ظریف (با وزیر خارجه اشتباه نشه) زنانه درمیاره به مرور
هیکل پیچیدشون صلوات خدا وکیلی با این وضعیت محدودیتی که برای خانومها هست خیلی خیلی عالی کار میکنن امیدوارم روزی برسه که به حقشون برسن و در جایگاهی که در خورشون هست بایستند
سلام و سپاس . تصویر و سوم مربوط به دو استقامته . بعد از طی مسیر چه حال بدی به طرف دست میده . دو میدانی ورزش خیلی خوبیه . یه زمانی تو دومیدانی و پرش طول و ارتفاع تو استان مقام اول بودم . یادش بخیر اون موقع ها جوون بودم .
سلام و سپاس . تصویر و سوم مربوط به دو استقامته . بعد از طی مسیر چه حال بدی به طرف دست میده . دو میدانی ورزش خیلی خوبیه . یه زمانی تو دومیدانی و پرش طول و ارتفاع تو استان مقام اول بودم . یادش بخیر اون موقع ها جوون بودم .
منم دوران راهنمايي تو دو خوب بودم ، يبار بردنمون دو استقامت ، فاصله اي كه نشون داده بودن خيلي كم بود ، ولي هي تو مسير فاصله رو زياد كردن ، اكثرا وسط خيابون ولو شده بودن و تهوع داشتن ، من سوم شدم قرار شد برم استاني كه مريض شدم نتونستم برم
جالب بود.. به قول جاج با این امکانات همشون قهرمانن. ولی ورزشای قدرتی برای زن جالب نیس... کلا خیلی از ورزش ها هیکل زنو از حالت ظریف (با وزیر خارجه اشتباه نشه) زنانه درمیاره به مرور
موافقم
نقل قول: hadi04
خدا وکیلی با این وضعیت محدودیتی که برای خانومها هست خیلی خیلی عالی کار میکنن امیدوارم روزی برسه که به حقشون برسن و در جایگاهی که در خورشون هست بایستند
دقیقا
نقل قول: hoho
استغفرالله.یکیشون مچه پاش معلومه ه ه ه
چشم نیست ...
نقل قول: soheyla
سلام و سپاس . تصویر و سوم مربوط به دو استقامته . بعد از طی مسیر چه حال بدی به طرف دست میده . دو میدانی ورزش خیلی خوبیه . یه زمانی تو دومیدانی و پرش طول و ارتفاع تو استان مقام اول بودم . یادش بخیر اون موقع ها جوون بودم
نقل قول: Holtek
منم دوران راهنمايي تو دو خوب بودم ، يبار بردنمون دو استقامت ، فاصله اي كه نشون داده بودن خيلي كم بود ، ولي هي تو مسير فاصله رو زياد كردن ، اكثرا وسط خيابون ولو شده بودن و تهوع داشتن ، من سوم شدم قرار شد برم استاني كه مريض شدم نتونستم برم
aac198000
هاچو هاچو
تنها
garfild
mahsa joon
خوشم اومد
سوگند
aac198000
امکانات خاصی نمیخواد کفش ،محل دویدن
البته ببخشید برام سوال پیش اومد
jaj
zrnznn
ژنرال
ولی ورزشای قدرتی برای زن جالب نیس... کلا خیلی از ورزش ها هیکل زنو از حالت ظریف (با وزیر خارجه اشتباه نشه) زنانه درمیاره به مرور
hadi04
خدا وکیلی با این وضعیت محدودیتی که برای خانومها هست خیلی خیلی عالی کار میکنن امیدوارم روزی برسه که به حقشون برسن و در جایگاهی که در خورشون هست بایستند
mz56mz
hoho
Holtek
soheyla
تصویر و سوم مربوط به دو استقامته . بعد از طی مسیر چه حال بدی به طرف دست میده
دو میدانی ورزش خیلی خوبیه
یه زمانی تو دومیدانی و پرش طول و ارتفاع تو استان مقام اول بودم
یادش بخیر اون موقع ها جوون بودم
Holtek
تصویر و سوم مربوط به دو استقامته . بعد از طی مسیر چه حال بدی به طرف دست میده .
دو میدانی ورزش خیلی خوبیه .
یه زمانی تو دومیدانی و پرش طول و ارتفاع تو استان مقام اول بودم .
یادش بخیر اون موقع ها جوون بودم .
aac198000
ولی ورزشای قدرتی برای زن جالب نیس... کلا خیلی از ورزش ها هیکل زنو از حالت ظریف (با وزیر خارجه اشتباه نشه) زنانه درمیاره به مرور
موافقم
دقیقا
چشم نیست ...
تصویر و سوم مربوط به دو استقامته . بعد از طی مسیر چه حال بدی به طرف دست میده .
دو میدانی ورزش خیلی خوبیه .
یه زمانی تو دومیدانی و پرش طول و ارتفاع تو استان مقام اول بودم .
یادش بخیر اون موقع ها جوون بودم
سوگند
امکانات خاصی نمیخواد کفش ،محل دویدن
البته ببخشید برام سوال پیش اومد
مسایل شخصی بوجود آمد وامکان ادامه این ورزش را نداشتم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→