₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » S 300 ♦سایپا خودرو جدید ساخت♦ S 300
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » S 300 ♦سایپا خودرو جدید ساخت♦ S 300

بدون عکس

S 300 ♦سایپا خودرو جدید ساخت♦ S 300

5241 بازدید، 17 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

تصویر در دسترس نیست
    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» به نقل از مهر، درجلسه ای که حدود دو هفته قبل دو خودروساز بزرگ کشور با انجمن های خودروسازان و قطعه سازان برای چاره جویی در جهت خروج از بن بست پیش روی این صنعت تشکیل داده بودند، مقرر شد کمیته ای ویژه با عضویت ایران خودرو، سایپا و انجمن قطعه سازان و خودروسازان تشکیل شود تا برنامه های پیشنهادی برای خروج صنعت خودرو از شرایط بغرنج فعلی را تدوین و به عنوان پیشنهاد به دولت ارایه کند.

بر اساس این توافق همچین مقرر شد برنامه تحول صنعت خودرو توسط کمیته مذکور حول چهار محور اصلی شامل توسعه محصول، صادرات، تعیین تکلیف قیمت و افزایش تولید تدوین شود.

مدیرعامل گروه خودروسازی ساپیا در یکی از جلسات این کمیته در همین ارتباط از آغاز مذاکرات سایپا با چند سازنده معتبر خارجی از جمله سازندگان اروپایی برای طراحی پلتفرم و ارایه محصولات جدید به بازار داخلی خبر داد.

سعید مدنی در این جلسه گفت: خودروسازان طی سالهای اخیر با توجه به نیاز بازار، بیشترین وجهه همت خود را به تامین بازار داخلی معطوف کرده بودند و به همین دلیل از برخی استانداردهای جهانی عقب افتادند و به همین دلیل لازم است از هم اکنون در حوزه توسعه محصول فعال تر وارد عمل شوند.

وی ادامه داد: گروه خودروسازی سایپا از هم اکنون چهار رویکرد توسعه محصول، توسعه صادرات، منطقی کردن قیمت و افزایش تولید را با جدیت پیگیری خواهد کرد.

به گفته او، در راستای توسعه محصول، برقرار کردن استانداردهایی همچون یورو 4، ترمز ای بی اس و ایربگ را در دستور کار داریم و محصولات جدیدی همچون تیبای هاچ بک بعنوان خودروی ملی، پراید وانت-151 امسال به تولید خواهد رسید.

مدنی تصریح کرد: از سال آینده نیز سالانه یک یا دو محصول جدید به بازار عرضه می شود که از جمله آن می توان به عرضه خودروی z-300 در سال 93 که یک خودروی چینی با موتور میتسوبیشی است، اشاره کرد.

وی گفت: در راستای افزایش تولید نیز امسال علیرغم تمام مشکلات ناشی از سیاست های قیمتی و تامین ارز و مباحث تحریم که منجر به کاهش تولید تمام خودروسازان شد، سهم گروه خودروسازی سایپا از بازار(با احتساب صادرات) از حدود 44 درصد به 57 درصد افزایش یافت که تلاش می کنیم این روند را حفظ کنیم.

4 تصویر این بخش در دسترس نیست

پی نوشت:
    بدون شک خوب یا بد بودن این خودرو به خریدارش مربوطه شاید خوب باشه شاید بد باشه
    ولی از این تعجب میکنم که خودرو سازهای این مملکت چرا با مال دیگرون پز میدن؟ اینهمه تبلیغ میکنن محصول جدید محصول جدید واقعا مردم رو چی فرض کردن؟
    تنها زحمتی که شرکت سایپا کشیده تبدیل حرف Z به حرف S هست که خدایی از هر کسی ساخته نیست

7 سپاس: jaj، بچه مثبت، ژنرال، Holtek، gilas، lion1360، تنها

• jaj

1 سپاس: hadi04

• بچه مثبت

نقل قول: hadi04
    واقعا مردم رو چی فرض کردن؟
    یه بلیت فروش تو بازی ملوان یه جملۀ منشوری گفت که نود هم از دستش در رفت و پخشش کرد! وقتی چنین چیزهایی میبینم یاد اون جمله میفتم!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ژنرال

هیچ چیزی مثل این شرکت های خودروسازی ایرانی، عصبانیم نمیکنه :frustrated:

• jaj

2 سپاس: بچه مثبت، hadi04

• بچه مثبت

jaj,
    برای چند سال پیشه! منشوری بود نمیشه گفت 351

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    2 سپاس: jaj، hadi04

• hadi04

نقل قول: jaj
    اگر سایپا از استاندارد های روز دنیا عقبه به خودش مربوطه نباید هزینه ارتقا اون رو مردم بدن

خودت که مدیری اضافه کن خوووو همش برای ما کار میتراشی واللو :4:
    نقل قول: بچه مثبت
    یه بلیت فروش تو بازی ملوان یه جملۀ منشوری گفت که نود هم از دستش در رفت و پخشش کرد! وقتی چنین چیزهایی میبینم یاد اون جمله میفتم!

بله بله کاملا کاملا :bahone:
    نقل قول: ژنرال
    هیچ چیزی مثل این شرکت های خودروسازی ایرانی، عصبانیم نمیکنه

گاهی دوست دارم تیریپ انتحاری برم بترکونمشونا ولی میگم پراید که ترکوندن نداره والا :10:

1 سپاس: jaj

• mansour12247

اینم یه شتر گاو پلنگ دیگه ست

• Holtek

قيافه اش خيلي شبيه اين ماشين تمام چيني هاي جديد هست :37:

• gilas

هههه ماشین چینی موتور متسوبیشی میشه تولید داخل :bahone:

• lion1360

S 300 ♦سایپا خودرو جدید ساخت♦ S 300

:bahone:

• hadi04

mansour12247,
    :4:
    نقل قول: Holtek
    قيافه اش خيلي شبيه اين ماشين تمام چيني هاي جديد هست

رضا داری تازه میگی لیلی زن بود یا مرد؟ قناری یه ساعت بالا گفتم که چینیه :bahone:
    نقل قول: gilas
    هههه ماشین چینی موتور متسوبیشی میشه تولید داخل

مهم رانندشونه که ایرانیه اونوقت میشه تولید داخل دیگه :4:
    lion1360,
    :4:

2 سپاس: gilas، Holtek

• Holtek

رضا داری تازه میگی لیلی زن بود یا مرد؟ قناری یه ساعت بالا گفتم که چینیه

شما مگه يادتون رفته كه كمال همنشين در من اثر كرده و بطبع نمي تونم اين همه رو بخونم ، من نهايت خيلي سعي كنم و خودمو به سختي بندازم ، عكسارو مي خونم :bahone:

• 1 سپاس: hadi04

• hadi04

شما مگه يادتون رفته كه كمال همنشين در من اثر كرده و بطبع نمي تونم اين همه رو بخونم ، من نهايت خيلي سعي كنم و خودمو به سختي بندازم ، عكسارو مي خونم

یه وقت فشار نیاد به جناح چپتون!!!!! :bahone:
    تنها,
    :4: نمیخرم برات خوووو :10:

1 سپاس: Holtek

• Holtek

یه وقت فشار نیاد به جناح چپتون!!!!!

چپ و راست مهم نيست ، مهمه اينا كه به جناح وسطمون فشار نياد :bahone:

• hadi04

چپ و راست مهم نيست ، مهمه اينا كه به جناح وسطمون فشار نياد