اصلا ناراحت نشيد بوس آقايون با كاكو آرسام و بوس خانمها بخاطر رعايت شؤنات اسلامى با عمو محمود ، عمو كه اشكالى نداره والووو بريد بپرسيد
قناری من و شومو کاکو هستیما یعنی اون پشت مشتا من هم میشم عموی دوستان حالو میخوی برای اینکه خسته نشی تقسیم کار کنیم ها؟ نیمی از آقایون با شومو نیمی از خانومها هم با من
hadi04, نه كاكو گلو اول اينكه خسته نميشم دويوم اينكه اسلام به خطر ميوفته و سيوم تمام اقايون از جمله حاج جاج و امين خان و بقيه براى خودت والووو ما نخواستيم همون خانمها كفايت ميكنه فعلا دارم اسم نويسى ميكنم ديگه اين آخر شوو جر نزن گلو
نه كاكو گلو اول اينكه خسته نميشم دويوم اينكه اسلام به خطر ميوفته و سيوم تمام اقايون از جمله حاج جاج و امين خان و بقيه براى خودت والووو ما نخواستيم همون خانمها كفايت ميكنه فعلا دارم اسم نويسى ميكنم ديگه اين آخر شوو جر نزن گلو
بیشتر فکر کن گلوووو من در حین کار سفارش قبول نمیکنما
مبارک دادش محمود باشه . ارسام جان خدا به پدرتون طول عمر بده این ترانه مرحوم ناظم الغزالی حواننده عراقی سالها 1950 الی 1960 حيك حيك بابا حيك الف رحمه عل ابيك هذوله العذبوني هذوله المرمروني وعلى جسر المسيب سيبوني
امین جان این حمله به این معنی روی پل (جسر ) مسیب (المسیب) (سیبونی) من تنها رها کردند ..شهر مسیب و ویرانههای بابل باستان از نفاط مهم این استان هستند.بابل یکی از استانهای عراق در نزدیکی کربلا قرار داد . پل مسیب قدیمترین پل اهنی که در سالهای 1930 تا 1937 ساخته شده وا ین پل حیاتی روی رود فرات قرار دارد که در سال 2004 به دست وهابیهای داعش سعودی بمبگذاری ومنهدم شد
عاااااقا من کیو باید ببوسمممممممممممم برید توی صف یکی یکی ، قول میدم به اندازه ی کافی اونایی که باید ببوسم رو ببوسم عاقا از اون گوگل بوت کسی خبر نداره ؟؟؟ از کاکو هادی گلو و کاکو محمود گلو هم انتظار نداشتم سهمیه ی بوس منو کنار نذارن همش میگن که کاکات هستن
hadi04
واسه همه هست یه دونه بهترشو بهت میدم نگران نباش
mz56mz
hadi04
قناری من و شومو کاکو هستیما یعنی اون پشت مشتا من هم میشم عموی دوستان حالو میخوی برای اینکه خسته نشی تقسیم کار کنیم ها؟ نیمی از آقایون با شومو نیمی از خانومها هم با من
mz56mz
نه كاكو گلو اول اينكه خسته نميشم دويوم اينكه اسلام به خطر ميوفته و سيوم تمام اقايون از جمله حاج جاج و امين خان و بقيه براى خودت والووو ما نخواستيم همون خانمها كفايت ميكنه
hadi04
بیشتر فکر کن گلوووو من در حین کار سفارش قبول نمیکنما
mz56mz
به هيچ عنوان راه نداره چونه نزن
hadi04
برنده مزایده کاکو محمود اعلام شد امین و جلال و دوستان زبل آماده شید من کار دارم باید زودتر رد دیون کنم
maryamlondon1
حيك حيك بابا حيك الف رحمه عل ابيك
هذوله العذبوني هذوله المرمروني
وعلى جسر المسيب سيبوني
امین جان این حمله به این معنی روی پل (جسر ) مسیب (المسیب) (سیبونی) من تنها رها کردند
Kishe Mehr
از کاکو هادی گلو و کاکو محمود گلو هم انتظار نداشتم سهمیه ی بوس منو کنار نذارن
mz56mz
كاكو گلو بايد برى كمك كاكو آرسام
تنها
دست آقا آرسام هم درد نکنه
Kishe Mehr
هاچو؟
هاچو هاچو
hadi04
ممنون مامان مریم خدا شما رو هم برامون حفظ کنه
ممنون بابت اطلاعات خوبی که بهمون دادی مامان
عامو چرو داد میزنی خووو بیو منه بوبوس
کاکو گفتیم ممکنه یه کم ... ولش کو ایشاللو دفعه بعدی
ها قناری کاکو محمود راست میگه من مسئولیت مهدی یره رو به عهده نگرفتم
تنها,
ممنون شیدا جان
بالاخره باید از یه جوی شروع کنی دیگه این دوره کار آموزیته
اتاق بغلی فرم کن بعد بیا اینجا
هاچو هاچو
رفتم،آقای غلامی گفت بیام جای شما اهدا کنم
jaj
hadi04
ولی هر چی هست کار تمیزیه!
خوب بیا بده
کلا خود کفا شدیم دیروز با محمود در فکر صادرات به چند کشور از جهان بودیم هنوز تصمیم نهایی نشده
Kishe Mehr
شومو رو که هر موقه بیبینم میبوسم. لطفا یکی دیگه رو بدین
کاکو حرفتو نخور ، بده مهدی یره بخوره
کاکو ما خودمون بوس بکنیم
این مهدی یره که رفته به ده هنوز برنگشته؟
هاچو هاچو
چشم
hadi04
من چاکرتم خووو حالو بذار بیبینم کیو میتونم برات بفرستم
اونکه خوردنیاشو خورده
اون صداقتت منو کشته
ها ای که وگفتی ای یعنییییییییییییی چه؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→