Margot Elise Robbie is an Australian actress. She is known for her role as Donna Freedman on the soap opera Neighbours, which earned her two Logie Award nominations. In 2011, Robbie began starring as Laura Cameron in the ABC drama series Pan Am. Wikipedia Born: July 2, 1990 (age 23), Gold Coast, Australia
رابی در Gold Coast در استرالیا بزرگ شده است ، و در مزرعه پدربزرگ و ماردش بزرگ شده است. او هنگامی که ۱۷ سال داشته به ملبورن مهاجرت کرده است ، رابی خیلی تصادفی یک بازیگر مطرح شد.روبی طرفدار ورزش نیز هست. او عاشق تیم های New Orleans Saints وNew York Rangers است. اولین تجربه او Neighbours بوده و زمانی که در ان ایفای نقش می کرده با همکار خود Ashleigh Brewer زندگی می کرده است. او زمانی که از استرالیا به نیویورک امد تا در فیلم Pan Am بازی کند با Caitlin Stasey هم خانه شد.
پیشتر هم شایعاتی در باره رابطه عاشقانه او با لئوناردو دیکاپریو در جریان فیلم The Wolf Of Wall Street پیش آمد که او ان را تکذیب کرد.
ابراز علاقه مال 87 ساله پلی بوی به مارگوت رابی
’I want her in Playboy’: Old fox Hugh Hefner, 87, sets his sights on Margot Robbie after THAT nude scene in The Wolf of Wall Street
به خانواده ام درباره صحنه های برهنه دروغ گفتم !!! مارگوت رابی ستاره ۲۲ ساله فیلم گرگ وال استریت در برنامه معروف جیمی کیمل عنوان کرد که به خانواده اش درباره صحنه های برهنه که در فیلم گرگ وال استریت بازی کرده دروغ گفته است.
” به آنها گفتم که فیلم اصلا صحنه برهنه نداره یا حداقل من هیچ صحنه برهنه ایی ندارم .. تمام و کمال همه چیز را انکار کردم بعد.. دوباره به آنها گفتم چند صحنه ایی هست اما من درخواست بدل کردم و گفتم از بدن کسی دیگه ایی برای صحنه های برهنه استفاده کنند و بدنی اگر دیدید مال من نیست !!! بعد هم زمان اکران فیلم خیلی زیاد برایشان توضیح دادم که شاید آنجا بدن من را برهنه ببینید ولیی این فقط با استفاده از جلوه های ویژه بوده است ، شماها حدسش را نمی زنید که این روزها در هالیوود چه کارها که با تکنولوژی نمیکنند … ولی در آخر مادرم فهمید تمام صحنه ها واقعی بوده است و خود من هستم ، ظاهرا که چیزی نگفت اما هرگز اجازه نمیدهم پدر بزرگ و مادر بزرگم فیلم را تماشا کنند . گفتنی است مارگات رابی در فیلم پرفروش گرگ وال استریت چند صحنه برهنه را در مقابل لئوناردو دی کاپریو بازی کرده است.
مارگوت روبي، ستاره جدید و جنجالي فيلم گرگ وال استريت در مصاحبه جديد خود با مجله Manhattan گفت: علاوه بر بازی بی نظیر لئو، چيزي كه باعث شد تحسينش كنم كنترل فوق العاده اش در صحنه هاي سکسی بود به هيچ وجه تحریکك نميشد. حتي بهش گفتم خدايا بدنت هم سرده!!! داره به اعتماد به نفسم لطمه ميخوره (با خنده) لئو جواب داد: تو فوق العاده ايي، ولي من براي كنترل خودم داشتم به خاكسپاري مادربزرگم فكر ميكردم… لئو دیکاپریو در مصاحبه اخیرش گفته بود که در تمامی صحنه های جنسی و سکسی فیلم خودش بازی کرده و از بدل استفاده نشده
...ROSHANAK
Margot Elise Robbie is an Australian actress. She is known for her role as Donna Freedman on the soap opera Neighbours, which earned her two Logie Award nominations. In 2011, Robbie began starring as Laura Cameron in the ABC drama series Pan Am. Wikipedia
Born: July 2, 1990 (age 23), Gold Coast, Australia
رابی در Gold Coast در استرالیا بزرگ شده است ، و در مزرعه پدربزرگ و ماردش بزرگ شده است. او هنگامی که ۱۷ سال داشته به ملبورن مهاجرت کرده است ، رابی خیلی تصادفی یک بازیگر مطرح شد.روبی طرفدار ورزش نیز هست. او عاشق تیم های New Orleans Saints وNew York Rangers است. اولین تجربه او Neighbours بوده و زمانی که در ان ایفای نقش می کرده با همکار خود Ashleigh Brewer زندگی می کرده است. او زمانی که از استرالیا به نیویورک امد تا در فیلم Pan Am بازی کند با Caitlin Stasey هم خانه شد.
پیشتر هم شایعاتی در باره رابطه عاشقانه او با لئوناردو دیکاپریو در جریان فیلم The Wolf Of Wall Street پیش آمد که او ان را تکذیب کرد.
ابراز علاقه مال 87 ساله پلی بوی به مارگوت رابی
’I want her in Playboy’: Old fox Hugh Hefner, 87, sets his sights on Margot Robbie after THAT nude scene in The Wolf of Wall Street
به خانواده ام درباره صحنه های برهنه دروغ گفتم !!!
مارگوت رابی ستاره ۲۲ ساله فیلم گرگ وال استریت در برنامه معروف جیمی کیمل عنوان کرد که به خانواده اش درباره صحنه های برهنه که در فیلم گرگ وال استریت بازی کرده دروغ گفته است.
” به آنها گفتم که فیلم اصلا صحنه برهنه نداره یا حداقل من هیچ صحنه برهنه ایی ندارم ..
تمام و کمال همه چیز را انکار کردم
بعد..
دوباره به آنها گفتم چند صحنه ایی هست اما من درخواست بدل کردم و گفتم از بدن کسی دیگه ایی برای صحنه های برهنه استفاده کنند و بدنی اگر دیدید مال من نیست !!!
بعد هم زمان اکران فیلم خیلی زیاد برایشان توضیح دادم که شاید آنجا بدن من را برهنه ببینید ولیی این فقط با استفاده از جلوه های ویژه بوده است ، شماها حدسش را نمی زنید که این روزها در هالیوود چه کارها که با تکنولوژی نمیکنند …
ولی در آخر مادرم فهمید تمام صحنه ها واقعی بوده است و خود من هستم ، ظاهرا که چیزی نگفت اما هرگز اجازه نمیدهم پدر بزرگ و مادر بزرگم فیلم را تماشا کنند .
گفتنی است مارگات رابی در فیلم پرفروش گرگ وال استریت چند صحنه برهنه را در مقابل لئوناردو دی کاپریو بازی کرده است.
مارگوت روبي، ستاره جدید و جنجالي فيلم گرگ وال استريت در مصاحبه جديد خود با مجله Manhattan گفت:
علاوه بر بازی بی نظیر لئو، چيزي كه باعث شد تحسينش كنم كنترل فوق العاده اش در صحنه هاي سکسی بود به هيچ وجه تحریکك نميشد.
حتي بهش گفتم خدايا بدنت هم سرده!!! داره به اعتماد به نفسم لطمه ميخوره (با خنده)
لئو جواب داد: تو فوق العاده ايي، ولي من براي كنترل خودم داشتم به خاكسپاري مادربزرگم فكر ميكردم…
لئو دیکاپریو در مصاحبه اخیرش گفته بود که در تمامی صحنه های جنسی و سکسی فیلم خودش بازی کرده و از بدل استفاده نشده
[
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
Holtek
عجب دختر زبلي بوده
اين از ماركوت هم زبل تر بوده
اين جور مواقع سوت زدن هم جواب ميده ها
soheyla
خوشگل و خوش هیکله
ولی سی و دو سه ساله میخوره نه 23 ساله ...
بنده ی خدا ...
jaj
تنها
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→