₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » حل مشکل مخفی شدن فایل های فلش مموری و درایوها
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » حل مشکل مخفی شدن فایل های فلش مموری و درایوها

بدون عکس

حل مشکل مخفی شدن فایل های فلش مموری و درایوها

2123 بازدید، 10 پست، نویسنده: Holtek

• Holtek

شايد خيلي به اين مورد برخورد كرده ايد كه بعضی از ویروس ها فایل های مموری را مخفی کرده و گزینه هیدن آن را غیر فعال می کند برای حل این مشکل بعضي ها پوشه جديد ايجاد مي كنن و فايل ها رو داخل اون كپي مي كنن ولي خود فايل هايي كه هيدن شده رو نمي شه كاريشون كرد .
    با استفاده از این برنامه کوچک مي توانيد این مشکل را براحتي حل نمایید. برنامه را دانلود و از حالت فشرده خارج نمایید و اجرا کنید . درايو مورد نظر را انتخاب و دگمه Unhidden رو فشار دهيد بهمين راحتي پس از چند ثانیه خواهید دید که همه فایل های آن پوشه از حالت مخفی خارج شده اند.
    توجه داشته باشید که این نرم افزار به هیچ وجه آنتی ویروس نیست و فقط پوشه های مخفی شده و سیستمی را که برای کاربران قابل مشاهده نیست (حتی در صورتی که گزینه ی Show hidden Files and Folders در تنظیمات Folder Options، کنترل پنل فعال باشد) و حتی در صورت امکان مشاهده، قابل برگشت به حالت عادی نیستند را به صورت خودکار و دسته جمعی و با سرعت زیاد به حالت عادی بر می گرداند.
    پیشنهاد می کنم در صورتی که اطلاعات خود را به صورت ناگهانی از دست داده اید قبل از انجام عملیات ریکاوری یک بار این نرم افزار را امتحان کنید.

لينك دانلود فايل

8 سپاس: مستانه، jaj، aac198000، دلشاد، gilas، پرهام، محسن صائب، تنها

• مستانه

ممنون :1:
    جاتون خالی، توی سفرم به تبریز، گذرم به یه کافی نت افتاد، مسئول اون کافی نت با استفاده از همین برنامه، این مشکلم رو برای همیشه حل کرد :5:

2 سپاس: jaj، Holtek

• aac198000

عالی بود
    به کار من که میاد :93:
    سپاس :39: :84:

1 سپاس: Holtek

• Holtek

نقل قول: مستانه
    جاتون خالی، توی سفرم به تبریز، گذرم به یه کافی نت افتاد، مسئول اون کافی نت با استفاده از همین برنامه، این مشکلم رو برای همیشه حل کرد

بشرطيكه اون برنامه قبليه رو نصب نكرده باشه تمام يوزر پساتو برداره :bahone:
    نقل قول: aac198000
    به کار من که میاد

خوشحالم كه بكارتون مياد ، البته امروزه بكار همه مياد ، من خودم با اينكه خيلي سيتمم رو حفاظت مي كنم ولي باز با اين مشكل روبرو ميشم . :1:

1 سپاس: beh

• gilas

آهاااان حالا این شد برنامه :4:
    حالا عاقل همه کار میکنه :10:

• Holtek

نقل قول: gilas
    آهاااان حالا این شد برنامه

اتفاقا اينجور برنامه ها ترسش بيشتره تا اونجور برنامه ، اونا اسمشو ن روشه ولي اينا به اسم دوست ميان و كلي جاسوسي مي كنن . خانم عاقل :bahone:

• gilas

نقل قول: Holtek
    اتفاقا اينجور برنامه ها ترسش بيشتره تا اونجور برنامه ، اونا اسمشو ن روشه ولي اينا به اسم دوست ميان و كلي جاسوسي مي كنن . خانم عاقل

جلو جاسوسشون هم میگیریم :75:

• تنها

• arshia

سلام برنامه لازم نیست این فایل رو داخل فلش بریزید و اجرا کنید تمام فایلهای هیدن رو نشون میده
    https://www.mediafire.com/?a2y38ygmaeigi82

• Holtek

نقل قول: arshia
    سلام برنامه لازم نیست این فایل رو داخل فلش بریزید و اجرا کنید تمام فایلهای هیدن رو نشون میده
    https://www.mediafire.com/?a2y38ygmaeigi82

سلام
    منظورمون فقط نشون دادن نيست ، بايد بتونه از هيدن هم خارجشون كنه .
    مرسي :1:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: