شايد خيلي به اين مورد برخورد كرده ايد كه بعضی از ویروس ها فایل های مموری را مخفی کرده و گزینه هیدن آن را غیر فعال می کند برای حل این مشکل بعضي ها پوشه جديد ايجاد مي كنن و فايل ها رو داخل اون كپي مي كنن ولي خود فايل هايي كه هيدن شده رو نمي شه كاريشون كرد . با استفاده از این برنامه کوچک مي توانيد این مشکل را براحتي حل نمایید. برنامه را دانلود و از حالت فشرده خارج نمایید و اجرا کنید . درايو مورد نظر را انتخاب و دگمه Unhidden رو فشار دهيد بهمين راحتي پس از چند ثانیه خواهید دید که همه فایل های آن پوشه از حالت مخفی خارج شده اند. توجه داشته باشید که این نرم افزار به هیچ وجه آنتی ویروس نیست و فقط پوشه های مخفی شده و سیستمی را که برای کاربران قابل مشاهده نیست (حتی در صورتی که گزینه ی Show hidden Files and Folders در تنظیمات Folder Options، کنترل پنل فعال باشد) و حتی در صورت امکان مشاهده، قابل برگشت به حالت عادی نیستند را به صورت خودکار و دسته جمعی و با سرعت زیاد به حالت عادی بر می گرداند. پیشنهاد می کنم در صورتی که اطلاعات خود را به صورت ناگهانی از دست داده اید قبل از انجام عملیات ریکاوری یک بار این نرم افزار را امتحان کنید.
Holtek
با استفاده از این برنامه کوچک مي توانيد این مشکل را براحتي حل نمایید. برنامه را دانلود و از حالت فشرده خارج نمایید و اجرا کنید . درايو مورد نظر را انتخاب و دگمه Unhidden رو فشار دهيد بهمين راحتي پس از چند ثانیه خواهید دید که همه فایل های آن پوشه از حالت مخفی خارج شده اند.
توجه داشته باشید که این نرم افزار به هیچ وجه آنتی ویروس نیست و فقط پوشه های مخفی شده و سیستمی را که برای کاربران قابل مشاهده نیست (حتی در صورتی که گزینه ی Show hidden Files and Folders در تنظیمات Folder Options، کنترل پنل فعال باشد) و حتی در صورت امکان مشاهده، قابل برگشت به حالت عادی نیستند را به صورت خودکار و دسته جمعی و با سرعت زیاد به حالت عادی بر می گرداند.
پیشنهاد می کنم در صورتی که اطلاعات خود را به صورت ناگهانی از دست داده اید قبل از انجام عملیات ریکاوری یک بار این نرم افزار را امتحان کنید.
لينك دانلود فايل
مستانه
جاتون خالی، توی سفرم به تبریز، گذرم به یه کافی نت افتاد، مسئول اون کافی نت با استفاده از همین برنامه، این مشکلم رو برای همیشه حل کرد
aac198000
به کار من که میاد
سپاس
Holtek
بشرطيكه اون برنامه قبليه رو نصب نكرده باشه تمام يوزر پساتو برداره
خوشحالم كه بكارتون مياد ، البته امروزه بكار همه مياد ، من خودم با اينكه خيلي سيتمم رو حفاظت مي كنم ولي باز با اين مشكل روبرو ميشم .
gilas
حالا عاقل همه کار میکنه
Holtek
اتفاقا اينجور برنامه ها ترسش بيشتره تا اونجور برنامه ، اونا اسمشو ن روشه ولي اينا به اسم دوست ميان و كلي جاسوسي مي كنن . خانم عاقل
gilas
جلو جاسوسشون هم میگیریم
تنها
arshia
https://www.mediafire.com/?a2y38ygmaeigi82
Holtek
https://www.mediafire.com/?a2y38ygmaeigi82
سلام
منظورمون فقط نشون دادن نيست ، بايد بتونه از هيدن هم خارجشون كنه .
مرسي
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→