اینو گذاشتم که خاطراتتون رو مرور کنین خو خاطرات تکرارین دیگه!
شیخ “محمد العریفی” ، در فتوایی که اخیرا صادر کرده بود، صحبت کردن دختر با پدرش را تنها در صورتی حلال دانست که مادرش نیز حضور داشته باشد.
▧ تصویر در دسترس نیست
این مفتی در ادامه گفت: نشستن دختر نزد پدر و صحبت کردن با وی اگر در حضور مادرش نباشد، شیطان را به میان می کشاند و ممکن است به گناه منجر شود، به ویژه اگر آن دختر لباس های نامناسب پوشیده باشد.
خدایی اگه قرار بود در مورد من در چارچوب این حکم قضاوت بشه، منو به بیست بار اعدام طاق باز محکوم می کرد چون نه تنها جلوی بابام ابداً مثل آدمیزاد لباس نمی پوشم، بلکه کلی هم قربون صدقش میرم و بدتر از همه اینا بغلش میکنم، وا حیرتا
منو که باید چندین بار اعدام کنن ازم متنفر نشید من بچه بودم پیش بابام می خوابیدم. شبا خواب بد می دیدم می رفتم تو بغلش هنوزم بغلش می کنم تازه بوسشم می کنم
ولی از شوخی گذشته یه آدم مریض که نباید وجه مقدس پدر رو خراب کنه مگه زندگی چه دختر چه پسر بدون عشق پدرشون میشه؟
عشق پدر و مادر بزرگترین و قوی ترین عشقه هستی هست (جمله زیر رو با فریاد بخونید) اگر کسی مریضی جنسی داره باید بره دکترررررررررررر
1.... یک مفتی سعودی به جرم تجاوز به دختر پنج ساله خود و شکنجه وی تا سرحد مرگ روز سهشنبه به هشت سال زندان و 800 ضربه شلاق محکوم شد.
«فیحان الغامدی» همچنین همچنین به پرداخت یک میلیون ریال سعودی دیه محکوم شد. این مبلغ معادل 270 هزار دلار آمریکاست. مبلغ دیه قرار است به همسر سابق الغمدی پرداخت شود.
مادر این دختر خواستار 10 میلیون ریال سعودی غرامت بابت مرگ دختر خود شده بود.
همسر دوم الغامدی که متهم به معاونت در جرم بود نیز به 10 ماه زندان و 150 ضربه شلاق محکوم شد.
لمی، نام دختر این مفتی سعودی بود که در تاریخ 25 دسامبر سال 2011 با جراحات متعدد به بیمارستان برده شده بود. وی چند ماه بعد جان خود را از دست داد.ً 2...... ايميل مانند توپ در دنيا صدا کرد. ايميل که در آن ادعا شده بود يک مفتي وهابي که
در اروپا زندگي مي کند، فتوا داده است که زنان حق دست زدن به موز و خيار ندارند،،اين مفتی در ادامه این فتوای مضحک خود آورده بود که در صورتی که زنان تمایل به خوردن این دو نوع میوه دارند، باید از شخص دیگری، برای مثال یک مرد مانند همسر و یا پدر خود کمک بگیرند و از آنان بخواهند این میوه ها را بریده و در اختیار آنان قرار دهند . اين مفتي وهابي در فتواي خود در اين باره مدعي تحريک زنان توسط اين دو
ميوه شده است.
3..... شیر دادن بزرگسالان العبیکان، مفتی مشهور وهابیت چندی پیش در مصاحبه با روزنامه سعودی الوطن در فتوایی عجیب اعلام کرده بود که مردان و زنانی که در ادارات دولتی و خصوصی در یک مکان کار میکنند در صورتی که زن بتواند به مرد شیر بدهد، میتواند به مرد محرم شود. العبیکان منطق فتوای خود را پیشگیری از وقوع گناه عنوان کرده بود.
مستانه
خو خاطرات تکرارین دیگه!
شیخ “محمد العریفی” ، در فتوایی که اخیرا صادر کرده بود، صحبت کردن دختر با پدرش را تنها در صورتی حلال دانست که مادرش نیز حضور داشته باشد.
این مفتی در ادامه گفت: نشستن دختر نزد پدر و صحبت کردن با وی اگر در حضور مادرش نباشد، شیطان را به میان می کشاند و ممکن است به گناه منجر شود، به ویژه اگر آن دختر لباس های نامناسب پوشیده باشد.
خدایی اگه قرار بود در مورد من در چارچوب این حکم قضاوت بشه، منو به بیست بار اعدام طاق باز محکوم می کرد
gilas
البته همکارای محترم تشریف دارن اما خوب هر کس تو اتاق خودشه
بیا مادر شوورم 2تایی طاق باز اعدام بشیم
مستانه
حقا که عروس خودمی
sarkaniemi
jaj
gilas
نمایش یا پنهان متن
mz56mz
دامن هم ميپوشى؟؟؟؟
محسن صائب
واقعا تندروی تا به کجا
خدا اخرو عاقبت همه ما رو بخیر بگذرونه
a-s-l-a-i-b-a
فکر کنم منو n بار محکوم کنن
mooshoolina
ازم متنفر نشید من بچه بودم پیش بابام می خوابیدم. شبا خواب بد می دیدم می رفتم تو بغلش
هنوزم بغلش می کنم تازه بوسشم می کنم
ولی از شوخی گذشته یه آدم مریض که نباید وجه مقدس پدر رو خراب کنه
مگه زندگی چه دختر چه پسر بدون عشق پدرشون میشه؟
عشق پدر و مادر بزرگترین و قوی ترین عشقه هستی هست
(جمله زیر رو با فریاد بخونید)
اگر کسی مریضی جنسی داره باید بره دکترررررررررررر
Holtek
بیچاره پدر مادرت
mz56mz
دكتر رضا خودمون؟؟؟؟
Holtek,
دكتر رضا به بخش اورژانس جنسى لطفااااااااا
mooshoolina
بنده خداها آسایش نداشتن از دست من
بابک
Arabs mind , is between his legs
من نمی فهمم کی میخواد این زمان جاهلیت تموم بشه ؟
mojde
مستانه
ما از اون خانوادهاش نیستیم که
دامنو جلوی دوستامون می پوشیم
نمایش یا پنهان متن
خصوصاً اگه نارنجی باشهمستانه
نه دوستم، راحت باش. من هنوزم با علم و آگاهی می خوابم
منم جلوی بابات راحتما
maryamlondon1
1.... یک مفتی سعودی به جرم تجاوز به دختر پنج ساله خود و شکنجه وی تا سرحد مرگ روز سهشنبه به هشت سال زندان و 800 ضربه شلاق محکوم شد.
«فیحان الغامدی» همچنین همچنین به پرداخت یک میلیون ریال سعودی دیه محکوم شد. این مبلغ معادل 270 هزار دلار آمریکاست. مبلغ دیه قرار است به همسر سابق الغمدی پرداخت شود.
مادر این دختر خواستار 10 میلیون ریال سعودی غرامت بابت مرگ دختر خود شده بود.
همسر دوم الغامدی که متهم به معاونت در جرم بود نیز به 10 ماه زندان و 150 ضربه شلاق محکوم شد.
لمی، نام دختر این مفتی سعودی بود که در تاریخ 25 دسامبر سال 2011 با جراحات متعدد به بیمارستان برده شده بود. وی چند ماه بعد جان خود را از دست داد.ً
2......
ايميل مانند توپ در دنيا صدا کرد. ايميل که در آن ادعا شده بود يک مفتي وهابي که
در اروپا زندگي مي کند، فتوا داده است که زنان حق دست زدن به موز و خيار ندارند،،اين مفتی در ادامه این فتوای مضحک خود آورده بود که در صورتی که زنان تمایل به خوردن این دو نوع میوه دارند، باید از شخص دیگری، برای مثال یک مرد مانند همسر و یا پدر خود کمک بگیرند و از آنان بخواهند این میوه ها را بریده و در اختیار آنان قرار دهند . اين مفتي وهابي در فتواي خود در اين باره مدعي تحريک زنان توسط اين دو
ميوه شده است.
3.....
شیر دادن بزرگسالان
العبیکان، مفتی مشهور وهابیت چندی پیش در مصاحبه با روزنامه سعودی الوطن در فتوایی عجیب اعلام کرده بود که مردان و زنانی که در ادارات دولتی و خصوصی در یک مکان کار میکنند در صورتی که زن بتواند به مرد شیر بدهد، میتواند به مرد محرم شود. العبیکان منطق فتوای خود را پیشگیری از وقوع گناه عنوان کرده بود.
مستانه
حیف فحش های لطیف من که حروم این حروم لقمه بشه
maryamlondon1
ای والله اونارا باید زنده زنده کباب کنی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→