₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » ساعت بدون عقربه و شماره
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » ساعت بدون عقربه و شماره

بدون عکس

ساعت بدون عقربه و شماره

1898 بازدید، 10 پست، نویسنده: Holtek

• Holtek

تصویر در دسترس نیست
    کسی هست که به گذر زمان توجه نکد؟ همه ما در طول روز بارها به ساعت مچی، ساعت دیواری و تلفن همراه خود نگاه می‌کنیم تا از زمان دقیق اطلاع داشته باشیم. بعضی وقت‌ها زمان زود می‌گذرد و بعضی‌ وقت‌ها احساس می‌کنیم که همه چیز خیلی کند پیش می‌رود. در هر صورت در برابر پدیده‌ی نسبی بودن زمان چاره‌ای جز نگاه کردن به ساعت خود نداریم. اما جدیدا ساعتی به بازار آمده که بر روی صفحه‌ی آن هیچ عقربه یا شماره‌ای دیده نمی‌شود.
    Durr ساعت جدید و شیکی است که بر خلاف نمونه‌های رایج، هر پنج دقیقه یک بار شروع به لرزش می‌کند! این مقیاس جدید شاید در اعلام زمان دقیق کارآمد نباشد اما گذشت لحظه‌های شاد یا تلخ هر روز زندگی را به شما یادآوری می‌کند.
    Durr که تنها از یک صفحه‌ی رنگی و ساده تشکیل شده، با قیمت 90 یورو وارد بازار خواهد شد و باید دید که طرفداران مد و فشن درباره‌اش چه نظری خواهند داشت.

نمایش یا پنهان متناز ايده اش خيلي خوشم اومده ، باحتمال قوي و بزودي يكشو مي سازم

4 تصویر این بخش در دسترس نیست

8 سپاس: mz56mz، aac198000، baron jon، ژنرال، تنها، gilas، zrnznn، KuRoSh

• mz56mz

جالبه ولى نمى خرم
    1 سپاس: Holtek

• aac198000

نقل قول: Holtek
    هر پنج دقیقه یک بار شروع به لرزش می‌کند!

جالب است ولی بنظر کار آمد نیست
    چون اگر قرار داشتی چجوری بفهمی ساعت چنده؟ :4:

• baron jon

جالبه :46:
    اما من فکر کنم اگه هر 5 دقیقه لرزش داشته باشه استرسم بیشتر میشه :17:

2 سپاس: Holtek، zrnznn

• ژنرال

با اینکه هر 5دقیقه یکبار ویبره میره، ولی بازم ادم یادش نمیمونه ساعت چنده :66:

• Holtek

نقل قول: mz56mz
    جالبه ولى نمى خرم

گرونه ، با يك دهمش ميشه درستش كرد.
    نقل قول: aac198000
    چون اگر قرار داشتی چجوری بفهمی ساعت چنده؟

عوضش بعد قرار مي فهمي چقدر وقت داري :bahone:
    نقل قول: baron jon
    اما من فکر کنم اگه هر 5 دقیقه لرزش داشته باشه استرسم بیشتر میشه

بسته به موقعيتش داره :1:
    نقل قول: ژنرال
    با اینکه هر 5دقیقه یکبار ویبره میره، ولی بازم ادم یادش نمیمونه ساعت چنده

چون ساعتو نشون نميده ، فقط گوشزد مي كنه كه زمان چقد زود مي گذره و بايد قدر هر پانيه اشو دونست.

• 1 سپاس: Holtek

• gilas

خوب آدم گوشیشو میزاره رو ویبره هر 5 دقیقه هم تنظیم میکنه زنگ بزنه والاااااااااا :10:

• zrnznn

نقل قول: baron jon
    اما من فکر کنم اگه هر 5 دقیقه لرزش داشته باشه استرسم بیشتر میشه

دقیقاً منم موافقم.........چه شادی و چه ناراحتی....اعصاب این که یکی چیزی هر 5 دقیقه یه بار رو مخم باشه ندارم :4:
    .
    .
    .
    فقط به درد بیدار باش میخورهههه :83: آخه من همیشه ساعتو میزارم مثلا ساعت 5 و بعد که چشمام به زور باز میکنم و میگم هنو یه 5 دقیقه وقت دارم...بعد دوبار ساعتو میزارم رو 5 و 5 دقیقه و بعد میخوابم دوباره اونم که زنگ خورد میگم حالا یه 5 دقیقه دیگه که به جاییی بر نمیخوره من بخوابم :83: بعد دوباره زحمتش میفتم گردنم و مجبور میشم ساعتو بزارم رو 5 و ده دقیقه............. خالاصه این اونجا تنها به دردم میخورههههه :4:

• KuRoSh

به نظرم ایده خوبیه
    برای کسایی که براشون زمان مهم نیست

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: