مجری برنامه «ویتامین 3» موهایش را برای همدردی با ماهان - کودک مریوانی - تراشید.
به گزارش ایسنا، علی ضیاء در برنامه پنجشنبه - 17 بهمن ماه - در حالی در برنامه زنده تلویزیونی اقدام به تراشیدن سر خود کرد که ماهان رحیمی، کودک مریوانی نیز حضور داشت.
به همت برنامه «ویتامین 3»، همچنین 20 میلیون تومان برای هزینهی مداوای این کودک از سوی خیرین به خانوادهی او اهدا شد.
ماهان رحیمی، دانشآموز مریوانی به تازگی قرار بود به همراه معلم خود در برنامه بخش کردی شبکه سحر 2 هم حاضر شود.
پیش از این علی محمد محمدیان، معلم کلاس دوم ابتدایی این دانشآموز مریوانی هم به منظور همدردی با وی اقدام به تراشیدن موی سر خود کرده بود.
نمیدونم چرا از این بشر زیاد خوشم نمیاد. شاید چون لنگیه!!! مایلی کهن هم کچل کرده
نقل قول: jaj
امروز قراره این کچل خان بیاد دانشگاه ما برنامه اجرا کنه
چی؟ کی؟ کجا؟ چرا من بی خبرم؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
کار معلمه فوق العاده خوب بوده اما نمیدونم چرا حس میکنم علی ضیا یجوریایی فقط برای اینکه خودشو خوب نشون بده اینکارو کرده.حالا خدا میدونه شاید واقعا قصدش اینی نبوده ک من حس کردم
aac198000
به گزارش ایسنا، علی ضیاء در برنامه پنجشنبه - 17 بهمن ماه - در حالی در برنامه زنده تلویزیونی اقدام به تراشیدن سر خود کرد که ماهان رحیمی، کودک مریوانی نیز حضور داشت.
به همت برنامه «ویتامین 3»، همچنین 20 میلیون تومان برای هزینهی مداوای این کودک از سوی خیرین به خانوادهی او اهدا شد.
ماهان رحیمی، دانشآموز مریوانی به تازگی قرار بود به همراه معلم خود در برنامه بخش کردی شبکه سحر 2 هم حاضر شود.
پیش از این علی محمد محمدیان، معلم کلاس دوم ابتدایی این دانشآموز مریوانی هم به منظور همدردی با وی اقدام به تراشیدن موی سر خود کرده بود.
مستانه
behnam25
Holtek
jaj
بچه مثبت
مایلی کهن هم کچل کرده
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mojde
aac198000
چی؟ کی؟ کجا؟ چرا من بی خبرم؟
شما باهم هم دانشگاهی هستید آیا؟