₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » ๑۩۞۩๑ اعلام نتایج مسابقه بزرگ بوف بوفی ๑۩۞۩๑
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » ๑۩۞۩๑ اعلام نتایج مسابقه بزرگ بوف بوفی ๑۩۞۩๑

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

๑۩۞۩๑ اعلام نتایج مسابقه بزرگ بوف بوفی ๑۩۞۩๑

3360 بازدید، 31 پست، نویسنده: بچه مثبت

• بچه مثبت

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

برندگان تا جمعه مورخ 2 اسفند 92 مهلت دارند جهت دریافت هدایای خود با jaj هماهنگی نمایند. در غیر این صورت مجدداً قرعه کشی انجام می‌گیرد.

قبل از اعلام اسامی برندگان جا داره از همه دوستانی که به نحوی در برگزاری مسابقات پنجمین سال تولد سایت مشارکت داشتن (مسئولان، شرکت کنندگان، حامیان مالی و...) صمیمانه تشکر نمایم.

برندگان صرفاً به قید قرعه انتخاب شدن و کیفیت کارهای ارائه شده به هیچ وجه مورد ارزیابی قرار نگرفت.
    سایر شرکت کنندگان در این تاپیک اعلام حضور نمایند تا 100 بوفی وعده داده شده واریز گردد.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

برنده کارت هدیه 500 هزار ریالی + 500 بوفی + بوفی برنز

نمایش یا پنهان متن نفر سوم مسابقه خوشنویسی : baron jon یک دست و یک هورا به افتخارش :77: :82:

نفر سوم مسابقه یک عکس یک جمله بامزه : jaj یک دست و یک هورا به افتخارش :77: :82:

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

برنده کارت هدیه 600 هزار ریالی + 600 بوفی + بوفی سیم

نمایش یا پنهان متن نفر دوم مسابقه خوشنویسی : mz56mz یک دست و یک هورا به افتخارش :77: :82: محمود عزیز به پاس قدردانی از خوشنویسی دکتر رضا، جایزه خود را به Holtek اهدا نمود :77: :82:

نفر دوم مسابقه یک عکس یک جمله بامزه : فرشید-717 یک دست و یک هورا به افتخارش :77: :82:

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

برنده کارت هدیه 700 هزار ریالی + 700 بوفی + بوفی زر

نمایش یا پنهان متن نفر اول مسابقه خوشنویسی : ari 93 یک دست و یک هورا به افتخارش :77: :82:

نفر اول مسابقه یک عکس یک جمله بامزه : تنها یک دست و یک هورا به افتخارش :77: :82:

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

حامیان مالی به ترتیب حروف الفبا:
    بچه مثبت :84: :24:
    بندری یک دست و یک هورا به افتخارش :77: :82:
    دلشاد یک دست و یک هورا به افتخارش :77: :82:
    هاچو هاچو یک دست و یک هورا به افتخارش :77: :82:
    jaj یک دست و یک هورا به افتخارش :77: :82:
    Kishe Mehr یک دست و یک هورا به افتخارش :77: :82:
    mz56mz یک دست و یک هورا به افتخارش :77: :82:

تصویر در دسترس نیست

برندگان تا جمعه مورخ 2 اسفند 92 مهلت دارند جهت دریافت هدایای خود با jaj هماهنگی نمایند. در غیر این صورت مجدداً قرعه کشی انجام می‌گیرد.

تصویر در دسترس نیست

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    22 سپاس: jaj، zrnznn، Holtek، mz56mz، hadi04، مستانه، Kishe Mehr، 313-KaMiKaZe، محسن صائب، mojde، ژنرال، baron jon، بندری، aac198000، تنها، garfild، دلشاد، Cyrus66، levr

• 11 سپاس: بچه مثبت، Holtek، mz56mz، Kishe Mehr، ژنرال، baron jon، بندری، تنها، hadi04، دلشاد، gilas

• zrnznn

نقل قول: بچه مثبت
    برندگان تا جمعه مورخ 2 اسفند 92 مهلت دارند جهت دریافت هدایای خود با jaj هماهنگی نمایند. در غیر این صورت مجدداً قرعه کشی انجام میگیرد.

ای الهی کلیه راه های ارتباطیشون قطع شه و این هماهنگی صورت نگیره :48:
    نمایش یا پنهان متن:4:شوخیدم :9:
    هزار هزار مبارکشونننننننننننننن باشه...... :24:

12 سپاس: بچه مثبت، Holtek، jaj، mz56mz، Kishe Mehr، ژنرال، baron jon، بندری، تنها، hadi04، دلشاد، gilas

• Holtek

دست همه دست اندرکاران ، اسپانسران، مدیران ، شرکت کنندگان و برندگان و نا برندگان و قرعه کشی کنندگان درد نکنه. :46:
    محمود عزیز به پاس قدردانی از خوشنویسی دکتر رضا، جایزه خود را به Holtek اهدا نمود

نمایش یا پنهان متنالبته اينم مي دونم كه هديه رو نبايستي هديه داد .ولي باز

دست عمو محمود درد نکنه که منو حسابی شرمنده کرده ، با اجازه محمود جان منم اهدا می کنم به نفر چهارم . :46:

11 سپاس: jaj، بچه مثبت، mz56mz، Kishe Mehr، ژنرال، baron jon، بندری، تنها، hadi04، دلشاد، gilas

• بچه مثبت

مجدد به همه تبریک میگم :46:
    یک تشکر ویژه هم دارم از م.م. از تهران که زحمت سرودن شعر مسابقه خوشنویسی با ایشون بود. :46:
    تشکر می‌کنم از تمام عزیزانی که برای برگزاری مسابقات زحمت کشیدن :46:
    .
    .
    .
    و همچون همیشه سپاسگزارم از علیرضای عزیز که با صرف وقت و هزینه زیاد این سایت رو اداره میکنه :46:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    11 سپاس: mz56mz، Kishe Mehr، jaj، Holtek، ژنرال، baron jon، بندری، تنها، hadi04، دلشاد، gilas

• mz56mz

تبريك به تمام عزيزان برنده شده
    از زحمات تمام مديران نيز متشكرم دستتون طلا و همجنين از تمام كاربران عزيز بوفى شركت كننده
    369
    نقل قول: Holtek
    با اجازه محمود

خيلى ببخشيد دكتر رضا جان شرمنده ام :9: ولى اجازه نميدم هديتون مبارك باشه

11 سپاس: Kishe Mehr، jaj، Holtek، ژنرال، baron jon، بندری، بچه مثبت، تنها، hadi04، دلشاد، gilas

• hadi04

تبریک به برندگان عزیز و سپاس از همه ی دست اندر کاران مسابقات :46:
    11 سپاس: Kishe Mehr، mz56mz، jaj، Holtek، ژنرال، baron jon، بندری، بچه مثبت، تنها، دلشاد، gilas

• مستانه

تشکر از برگزار کنندگان :84:
    تبریک به برندگان :105:

حالا جمله ای که گفتن چی بوده؟! :bahone:

11 سپاس: mz56mz، jaj، Holtek، ژنرال، baron jon، بندری، بچه مثبت، تنها، hadi04، دلشاد، gilas

• Holtek

نقل قول: mz56mz
    خيلى ببخشيد دكتر رضا جان شرمنده ام ولى اجازه نميدم هديتون مبارك باشه

مرسي محمود جان ، اينو بعنوان هديه از طرفتون نگه ميدارم :1:

9 سپاس: ژنرال، baron jon، بندری، بچه مثبت، mz56mz، تنها، hadi04، دلشاد، gilas

• mojde

یک تشکر ویژه هم دارم از م.م. از تهران که زحمت سرودن شعر مسابقه خوشنویسی با ایشون بود.

ممنونم امین جان:46:

مبارک همه برندگان باشه و دست شرکت کنندگان هم درد نکنه 280

11 سپاس: ژنرال، baron jon، بندری، بچه مثبت، mz56mz، تنها، hadi04، jaj، دلشاد، Holtek، gilas

• شایسته

تبریک میگم به همه برندگان.امیدوارم در همه زمینه های زندگیتون موفق باشید :8:
    11 سپاس: ژنرال، baron jon، بندری، بچه مثبت، mz56mz، تنها، hadi04، jaj، دلشاد، Holtek، gilas

• ژنرال

تشکر ویژه از برگزارگنندگان و حامیان مالی مسابقات :39: :jeton:

و با سپاس از همه شرکت کنندگان :jeton:

و تبریک به همه برندگان 797

9 سپاس: بندری، بچه مثبت، mz56mz، تنها، hadi04، jaj، دلشاد، Holtek، gilas

• baron jon

سلام

منم به همه برنده ها تبریک میگم از همه دست اندرکارای مسابقه ممنونم 280 280
    من برای سالگرد مادربزرگم رفته بودم شهرستان. الان سایت باز کردم باورم نمیشد انصافا همه بچه ها خوشنویس های قشنگی گذاشته بودند اصلا انتظار نداشتم اسم من در بیاد ..
    بازم از همگی متشکرم 280 280

10 سپاس: بندری، بچه مثبت، mz56mz، ژنرال، تنها، hadi04، jaj، دلشاد، Holtek، Kishe Mehr

• بندری

منم به همه برندگان عزيز تبريك عرض مي كنم . ان شا الله كه هميشه موفق باشن و همچنين دست همه اونايي كه زحمت مسابقات رو كشيدن هم درد نكنه :72:
    9 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، ژنرال، تنها، hadi04، jaj، دلشاد، Holtek، gilas

• aac198000

سایر شرکت کنندگان در این تاپیک اعلام حضور نمایند تا 100 بوفی وعده داده شده واریز گردد.

اعلام حضور می نمایم :9:

10 سپاس: ژنرال، mz56mz، تنها، hadi04، jaj، بچه مثبت، بندری، دلشاد، Holtek، gilas

• تنها

ای وااااای 841 منم برنده شدم :82:

دست همه دست اندرکارای مسابقه درد نکنه 280
    به بقیه دوستانی هم که برنده شدن تبریک میگم :46:

10 سپاس: hadi04، mz56mz، بچه مثبت، بندری، ژنرال، jaj، دلشاد، Holtek، Kishe Mehr، gilas

• garfild

سلام
    مبارک همه برنده های باشه
    287

8 سپاس: ژنرال، jaj، بچه مثبت، دلشاد، Holtek، mz56mz، تنها، gilas

• دلشاد

تصویر در دسترس نیست

تبریک به همه برندگان و شرکت کنندگان :82:

8 سپاس: ژنرال، بچه مثبت، jaj، baron jon، Holtek، mz56mz، تنها، gilas

• مگس

سالگرد تاسیس این سایت را به تمام کابران و زحمت کشان این سایت تبریک عرض می کنم. boofboofi
    9 سپاس: بچه مثبت، jaj، baron jon، Holtek، ژنرال، mz56mz، تنها، دلشاد، gilas

• Cyrus66

برندگان عزیز کوفتشون شه :bahone:

این امتیاز من رو بدید برم کار دارم 376

10 سپاس: بچه مثبت، jaj، baron jon، Holtek، ژنرال، mz56mz، Kishe Mehr، تنها، دلشاد، gilas
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: