₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » طرز تهيه پيژامه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » طرز تهيه پيژامه

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

طرز تهيه پيژامه

1985 بازدید، 24 پست، نویسنده: zrnznn

• zrnznn

:4: طرز تهيه پيژامه :4:

پارچه ميخريم (تترون راه راه)، به خانه ميبريم.
    پيژامهقبلي را كه مادرتان دوخته روي پارچه گذاشته آنرا ميبريد. به خاطر داشته باشيد كه پارچه را دو لايه كرده باشيد. قبل از اينكه قسمت كشدار را ببري، سه چار انگشت جا بذار، چون بعد بايد خم شود تا كش رد شود. اين را براي همه لبهها بكن.
    پيژامه قبلي را برداشته در كمد قرار بدهيد تا مادر آشفته نشود. نخ سوزن آورده پارچهرا كوك بزنيد. (كوك زدن يعني رد كردن موقت نخ از لاي پارچه) از لاي در سرك بكشيد تا مادر بزرگتان از راه سر نرسد (چرخ خياطي مال مادر بزرگ است).
    بعد از دوختن، نوبت كشاندازي است. كش را مياندازيم، به اين صورت كه سنجاق قفلي را به سر آن گره زده، كشان كشان از سوراخ كمر پيژامه عبور بدهيد. يادتان باشد سنجاق قفلي را پس از خاتمه كار به چارقد مادربزرگ ارجاع دهيم.
    نكات مهم
    1- براي جلوگيري از عدم سايش سرزانوها، از چهار دست و پا رفتن بپرهيزيد.
    2- در صورت پاره شدن كش، پيژامه سقوط خواهد كرد.
    3- حضور در اماكن عمومي با پيژامه خلاف شئونات اجتماعي است.
    4- پيژامه نيز مانند مسواك و عينك، از لوازم شخصي شماست، از تعارف آن بپرهيزيد.
    5- قبل از اينكه پيژامه قبلي را روي پارچه بگذاريد، كش آنرا خارج كنيد تا كمرش تنگ نشود.
    نمایش یا پنهان متنبه جون خودم مامانم واسه بابام اینطوری درست میکنه پیژامه.... :83:

تصویر در دسترس نیست

داداش به این میگن هاااااااااااا ؟!
    تصویر در دسترس نیست

داشتم تو نت میگشتم یه ست کیف و کفش بود...خوشم اومد...منم عکسشو میزارم براتون....شاید شما هم خوشتون اومد 862
    تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متنکلاً نمیدونم هدفم از زدن این تاپیک چی بود! 443
    اول اون قسمت پیژامه رو زدم....بعد گفتم تاپیک کوتاه انگار 334 چند تا چیز میز که تازه دانلود کرده بودم هم گذاشتم توش....یکم در واقع آبشو زیاد کردم 453 .....خلاصه هدفی نداشتم 310

11 سپاس: jaj، KuRoSh، نغمه، mz56mz، تنها، garfild، بچه مثبت، a-s-l-a-i-b-a، aac198000، Holtek، beh

• 3 سپاس: KuRoSh، zrnznn، Holtek

• KuRoSh

افرین چه دختر گلی پیژامه هم بلدی درست کنه :4:
    اون ست هم قشنگ بود خریدی بگو خریدم چرا میگی تو اینترنت دیدم :10:

1 سپاس: zrnznn

• شایسته

توو این دوروزمونه کی دیگه پیژامه میپوشه همه دنباله شلوار ورزشی مارکدارن. :32:

والا لباس تووخوونه ای هم کلی هزینه برمیداره :3:

2 سپاس: jaj، zrnznn

• 1 سپاس: zrnznn

• نغمه

نجمه میگم چققدددررررر این پیژامه به این ست کیف و کفش میاد هااااااا چه قدرررر :23:

• mz56mz

zrnznn,
    بى هدف اومدى اين تاپيك رو ايجاد كردى عمو جان؟؟؟!! يعنى ميخواستى ما رو بزارى سر كار هاااان؟؟؟ :4:
    خب تقديمش ميكردى به ژنرال مثلا چى ميشد؟؟؟ :19:

2 سپاس: نغمه، zrnznn

• تنها

از دست تو نجمه اییییییییییی :4:

• نغمه

نقل قول: mz56mz
    خب تقديمش ميكردى به ژنرال مثلا چى ميشد؟؟؟

247

• zrnznn

jaj,
    :83:
    .
    .
    .
    نقل قول: KuRoSh
    خریدی بگو خریدم

والا از خدام بود بگم خریدم و بیام پُزشو بدم......ولی متاسفانه فقط تو نت دیدم و پسندیدم :4:
    .
    .
    .

نقل قول: نغمه
    نجمه میگم چققدددررررر این پیژامه به این ست کیف و کفش میاد هااااااا چه قدرررر
    :83: به این نکته ظریف دقت نکرده بودم :83:
    .
    .
    .

314 اخ عمو اخه چرا دیررررررر گفتیدددددددد..........چه فرصتی رو من از دست دادممممم 270
    .
    .
    .
    شایسته,
    نقل قول: شایسته
    توو این دوروزمونه کی دیگه پیژامه میپوشه همه دنباله شلوار ورزشی مارکدارن.

راست میگی داداشم دیگه از این پیژامه های دست دوز هیچکدوم نمیپوشن! ولی ددی من که هنو با پیژامه اس :9: ...تنها پیشرفتی که صورت گرفته از پیژامه راه راه به پیژامه با رنگ یک دست و ساده بدون راه راه رشد و ترقی داشته :83:
    .
    .
    .
    تنها,:46:
    garfild,:46:

1 سپاس: نغمه

• zrnznn

jaj,
    .
    .
    .
    خریدی بگو خریدم

والا از خدام بود بگم خریدم و بیام پُزشو بدم......ولی متاسفانه فقط تو نت دیدم و پسندیدم :4:
    .
    .
    .

.
    .
    .

314 اخ عمو اخه چرا دیررررررر گفتیدددددددد..........چه فرصتی رو من از دست دادممممم 270
    .
    .
    .
    شایسته,

راست میگی داداشام دیگه هیچ کدوم از این پیژامه های دست دوز هیچکدوم نمیپوشن! ولی ددی من که هنو با پیژامه اس :9: ...تنها پیشرفتی که صورت گرفته از پیژامه راه راه به پیژامه با رنگ یک دست و ساده بدون راه راه رشد و ترقی داشته :83:
    .
    .
    .

• zrnznn

jaj,
    .
    .
    .
    خریدی بگو خریدم

.
    .
    .

.
    .
    .

.
    .
    .
    شایسته,

راست میگی داداشام دیگه هیچ کدوم از این پیژامه های دست دوز نمیپوشن! ولی ددی من که هنو با پیژامه اس :9: ...تنها پیشرفتی که صورت گرفته از پیژامه راه راه به پیژامه با رنگ یک دست و ساده بدون راه راه رشد و ترقی داشته :83:
    .
    .
    .

• 1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

نقل قول: jaj
    چون پستات با انعکاس میاد

:23: وای سه تا............... :23: نه به خدا سرم از این سرو صدا درد گرفته... :83:
    .
    .
    .
    من متاسفانه از این پیژامه ها ندارم :2: ....تو خونمون فقط ددیمه که هنو رو پیژامه تاکید میکنه :4:

1 سپاس: jaj

• 2 سپاس: zrnznn، نغمه

• zrnznn

شلوار کردی بابامم بپوشم دو دقیقه نشده میشکافه

کوچیک بودیم مامانم میدوخت برامون....... :83: ولی الان نه دیگه..... .....بعضی وقت ها عکس های کوچیکیمونو میبینم کلی میخندیم به طرز لباس پوشیدن های همدیگه :4: یکی از داداشم همیشه شلوارشو خیلی بالا میکشید :4: تو عکساش همیشه اون شلوارش از بقیه بالاتره :23:

• 2 سپاس: zrnznn، نغمه

• zrnznn

ماها نسلی بودیم که مفهوم ارث رسیدن شلوار و پیراهن و ژاکت و . . . رو درک کردیم
    متاسفانه بچه های الان لباسشونو که یک ماهه پوشیدن دیگه نمی پوشن و میگن کهنه شده
    زمان ما وصله کردن خیلی رایج بود

اینو اگر جلو داداش سومی من بگی خودشو میکشه :4: دست میزاری رو داغ دلش :4:
    سه تا پسر پشت سر هم به فاصله دوسال دوسال....من یه چیز هاییی یادمه....ولی خودشون که میشیننن و تعریف میکننن مثلاً میگن فلان لباس که بزرگه به کوچیکه و بعد رفو به سومی ارث رسیده.. :23: از این نمونه حرفها و خاطرات تو بحث های خانوادگیمون زیاد داریم...که هنو از عقده های کوچیکمون واسه بابا مامانمو میگیم :23:
    من شانس اوردم که دختر شدم.... :23:

• aac198000

نقل قول: zrnznn
    نكات مهم
    1- براي جلوگيري از عدم سايش سرزانوها، از چهار دست و پا رفتن بپرهيزيد.
    2- در صورت پاره شدن كش، پيژامه سقوط خواهد كرد.
    3- حضور در اماكن عمومي با پيژامه خلاف شئونات اجتماعي است.
    4- پيژامه نيز مانند مسواك و عينك، از لوازم شخصي شماست، از تعارف آن بپرهيزيد.
    5- قبل از اينكه پيژامه قبلي را روي پارچه بگذاريد، كش آنرا خارج كنيد تا كمرش تنگ نشود.

:23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: