دقيق يادمه اونموقع ها كه اينو ميداد فقط يدونه شبكه يك بود
یعنی من تکرارشو میدیدم؟! ...من شبکه سه یادمه و ظهر ها که پخش میشد...حتی تیتراژ...که این سگه رکس با خود کارگاههه هم بود یادمه....... دیدی عجب حافظه ای دارم! تازه یادمه سگه یه ساندویچی بود نمیدونم یه شیرینی خاصی بود........یه چیزی بود که هی دوس داشت و هی آخر سریال کارگاههه براش میخرید و برا جایزه سگ خوب بودن بهش میداد....... . . . شاید من باز پخششو بعد چند سال دیدم.....نمیدونم...ولی من اون زمان که شبکه یک تناه بود هم یادمه......حتی اون موقع که همش برفک بود و ساعت 4 برفک تموم میشد و وق وق وق میاومد و برنامه کودک شروع میشد رو هم یادمه.......
شاید من باز پخششو بعد چند سال دیدم.....نمیدونم...ولی من اون زمان که شبکه یک تناه بود هم یادمه......حتی اون موقع که همش برفک بود و ساعت 4 برفک تموم میشد و وق وق وق میاومد و برنامه کودک شروع میشد رو هم یادمه.......
من فقط يادمه كه جاهاي حساس مي گفت : ركس بگيرش قبل برفك هم كالر تست سيگنال ميذاشتن
همونا که رنگی رنگی بودننننن . . . اونا یادتونه که آقای مجری میاومد میگفت ادامه برنامه تا لحظاتی دیگر؟ مجری برنامه دیدنی ها از شبکه دو یادتونه؟! اون روز های شرین یادتونه! نمایش یا پنهان متناشکام دارن میان
zrnznn
▧ 17 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
a-s-l-a-i-b-a
چرا اینارو میندازن به جون هم آخـــــــــه ؟
garfild
پرهام
zrnznn
به جون هم ننداختن که!
.
.
.
هاسکی کدوم بید؟!
تنها
zrnznn
خوب شکارین دیگه..........
.
.
.
من از این سگها خوشم اومد....یه طورایی هم بزگن و هم مهربون
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
پرهام
سرابی
jaj
sarkaniemi
zrnznn
انشال که اون خانمه در انتخاب بهترین سگ از نظر شما تاثیری نداشته نه؟!
.
.
.
اون یکم چهار شونه تر نبود؟!
.
.
.
sarkaniemi,
AVINAR,
Holtek
البته از مال اين خانمه هم خوشم اومد
jaj
zrnznn
دقیقاً رکس رو یادمه و با اون کارگاه..حتی زمانشم ظهر ها بود ساعت یک یا دو....از شبکه سه دقیق یادمه.چرا فکر میکنی من سنم کمه؟!
اینم مدل رکس:
▧ تصویر در دسترس نیست
.
.
.
چرا ختم؟ به ظاهر خانم شیک و موقری میاد
Holtek
دقيق يادمه اونموقع ها كه اينو ميداد فقط يدونه شبكه يك بود
zrnznn
یعنی من تکرارشو میدیدم؟!
.
.
.
شاید من باز پخششو بعد چند سال دیدم.....نمیدونم...ولی من اون زمان که شبکه یک تناه بود هم یادمه......حتی اون موقع که همش برفک بود و ساعت 4 برفک تموم میشد و وق وق وق میاومد و برنامه کودک شروع میشد رو هم یادمه.......
Holtek
من فقط يادمه كه جاهاي حساس مي گفت : ركس بگيرش
قبل برفك هم كالر تست سيگنال ميذاشتن
zrnznn
همونا که رنگی رنگی بودننننن
.
.
.
اونا یادتونه که آقای مجری میاومد میگفت ادامه برنامه تا لحظاتی دیگر؟
مجری برنامه دیدنی ها از شبکه دو یادتونه؟!
اون روز های شرین یادتونه!
نمایش یا پنهان متن
اشکام دارن میانHoltek
الان ديگه مجريا از مد افتادن ، هيچ شبكه اي مجري نداره . شبكه دو يه مجري داشت دندوناشو كشيده بود ...
اره خوب يادمه ، الان فكر كنم فقط تو كار دوبلاژه
هي روزگار ، عجب دوراني بود
نمایش یا پنهان متن
لامصب اشك منم دراورديآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→