₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » زیبایی از جنس درد و جنون!!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » زیبایی از جنس درد و جنون!!!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

زیبایی از جنس درد و جنون!!!!

2175 بازدید، 11 پست، نویسنده: zrnznn

• zrnznn

897

یک دختر ۱۸ ساله برای اینکه ملکه زیبایی ونزوئلا شود، دست به اقدام جنون آمیزی زده است.

تصویر در دسترس نیست

“مایا ناوا” که فقط ۱۸ سال سن دارد، یک تکه پلاستیک روی زبانش دوخته تا موقع خوردن غذاهای جامد، دردش بیاید و زیاد غذا نخورد. او برای رسیدن به هدفش همه کاری می کند؛ ۷ هزار دلار خرج عمل های زیبایی از جمله جراحی بینی کرده و برای اینکه لاغر بماند، روی زبانش پلاستیک دوخته تا خوردن غذا برایش ناخوشایند باشد و زیاد غذا نخورد. او که در محله سانتا کروز در کاراکاس زندگی می کند، یعنی در یکی از خطرناک ترین محلات جهان، امیدوار است با اول شدن در این مسابقه به همه بگوید که آدم هایی که از محلات فقیرنشین می آیند نیز می توانند موفق باشند.(آرمانها و اهداف من کجا؟! :4: آرمانها و اهداف این دختره کجا! :51: )

نمایش یا پنهان متناگر گفتی الانه که باید چی بگی؟! :4:

10 سپاس: Holtek، mojde، hadi04، garfild، javad1020، jaj، beh، soheyla، تنها، tak

• Holtek

نقل قول: zrnznn
    (آرامنها و اهداف من کجا؟! آرامانها و اهداف این دختره کجا! )

ارامنه ها ؟ :4:

نقل قول: zrnznn
    اگر گفتی الانه که باید چی بگی؟!

نه ؟ :4:

1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

نقل قول: Holtek
    ارامنه ها ؟

حالا اگر مدیر میبودی بهتون میگفتم: باز ااز امکانات مدیریتی سو استفاده کردی و دست بردی تو نوشته های صحیح منو و غلطشون کردید...... :4: ...ولی الان که مدیر نیستی به نظرتون چه بهونه ای میتونم بیارم که این غلط غلوط ها رو بندازم گردن خودتون؟! :62:
    .
    .
    .
    نقل قول: Holtek
    نه ؟

الان شیطونه میگه برا خاطر این غلط هایی که از من گرفتی بزارمتون تو خماریش! :74:

1 سپاس: Holtek

• mojde

چی بگم والا.

نمایش یا پنهان متنیه دیقه برم یه نوار رو زبونم بدوزم بیام :4:
    403

• hadi04

منکه سه تا زبون اضافه هم نصب کردم جواب نداد همش الکیه گول نخورید :4:

• garfild

:13:

واقعا دیوانه است :28:

• 1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

garfild, :4:
    hadi04, :4:
    mojde, :4:
    .
    .
    .

jaj,اشتباه نشه...من هدف دارم...ولی جالبیش برام نوع اهداف بود.....من چه غمهایی دارم و براشون دست و پا میزنم و اینا چه غمهاییی دارن!

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    چه کاریه ؟؟؟!!!!
    به جای اینهمه هزینه و عذاب یکمی رو اراده ات کار کن .
    با همچین اراده ی سستی چه آرمانهاو آرزوهائی داره .

• تنها

خدا بهش عقل بده :28:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: