ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
زیبایی از جنس درد و جنون!!!!
zrnznn
یک دختر ۱۸ ساله برای اینکه ملکه زیبایی ونزوئلا شود، دست به اقدام جنون آمیزی زده است.
“مایا ناوا” که فقط ۱۸ سال سن دارد، یک تکه پلاستیک روی زبانش دوخته تا موقع خوردن غذاهای جامد، دردش بیاید و زیاد غذا نخورد. او برای رسیدن به هدفش همه کاری می کند؛ ۷ هزار دلار خرج عمل های زیبایی از جمله جراحی بینی کرده و برای اینکه لاغر بماند، روی زبانش پلاستیک دوخته تا خوردن غذا برایش ناخوشایند باشد و زیاد غذا نخورد. او که در محله سانتا کروز در کاراکاس زندگی می کند، یعنی در یکی از خطرناک ترین محلات جهان، امیدوار است با اول شدن در این مسابقه به همه بگوید که آدم هایی که از محلات فقیرنشین می آیند نیز می توانند موفق باشند.(آرمانها و اهداف من کجا؟!
نمایش یا پنهان متن
اگر گفتی الانه که باید چی بگی؟!Holtek
ارامنه ها ؟
نه ؟
zrnznn
حالا اگر مدیر میبودی بهتون میگفتم: باز ااز امکانات مدیریتی سو استفاده کردی و دست بردی تو نوشته های صحیح منو و غلطشون کردید......
.
.
.
الان شیطونه میگه برا خاطر این غلط هایی که از من گرفتی بزارمتون تو خماریش!
mojde
نمایش یا پنهان متن
یه دیقه برم یه نوار رو زبونم بدوزم بیامhadi04
garfild
واقعا دیوانه است
jaj
zrnznn
hadi04,
mojde,
.
.
.
jaj,اشتباه نشه...من هدف دارم...ولی جالبیش برام نوع اهداف بود.....من چه غمهایی دارم و براشون دست و پا میزنم و اینا چه غمهاییی دارن!
jaj
soheyla
چه کاریه ؟؟؟!!!!
به جای اینهمه هزینه و عذاب یکمی رو اراده ات کار کن .
با همچین اراده ی سستی چه آرمانهاو آرزوهائی داره .
تنها
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→