₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » » قبیله آفریقایی مو قشنگ ها !
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » » قبیله آفریقایی مو قشنگ ها !

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

» قبیله آفریقایی مو قشنگ ها !

3540 بازدید، 25 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

قبیله آفار در اتیوپی بدلیل آرایش موهایشان با کره حیوانی منحصربفرد به شمار می روند.

تزئین موهای مجعد در شمال شرق اتیوپی نزدیک جیبوتی و اریتره خاص قبیله آفار نیست بلکه مردمان هامر و بوفانا نیز از محصولات لبنیاتی نه فقط به عنوان مرهم بلکه وسیله ای تزئینی و آرایشی استفاده می کنند.

قبیله کارایو نیز به صورت عمیق از کره برای تزئین موهایشان بهره می گیرند.

تصور کنید مردم دنیا در حالی که روزانه از ژل و روغن و … برای موهای خود استفاده می کنند این مردمان روش مخصوص خود را حفظ کرده اند و شاید سالم تر هم باشد.

اما مردم آفار برای زرق و برق دار کردن موهایشان استفاده از روش های غیر معمول را پذیرفته اند و سبک آسداگوی افریقایی آنها زبانزد است. آسداگوی افریقایی مدل موی مجعد افریقایی است که با کره موها به سمت خاکستری رفته و در برابر نور زیاد خورشید نیز مقاومت می کند، ضمن اینکه کاملا آن را انعطاف پذیر می کند.

در سبک Dayta نیز برای نگه داشتن فر مو ضمن استفاده از لبنیات، از چوب های مخصوص استفاده می شود و بی نهایت موها را زیبا و جذاب می کند.

سبک مردم کارایو نیز موسوم به گانفارو است که کره و روغن حیوانی نقش اصلی را در زیبا جلوه کردن موها بازی می کند.

مردمان هامر نیز آنها برای اینکه افکت تصویری بهتری از چهره خود ارائه کنند از ترکیب روغن کره و گل اخری قرمز استفاده کرده تا جذاب تر شوند.

16 تصویر این بخش در دسترس نیست

11 سپاس: beh، Holtek، محسن صائب، مستانه، hadi04، jaj، gilas، پرهام، علیرضا، javad1020، تنها

• beh

نمردیم و معنی قشنگی رو فهمیدیم.
    3 سپاس: Holtek، aac198000، javad1020

• Holtek

حالا فهميدم مردم آفريقا چرا هميشه گرسنه ان ، نگو لبنياتشونو بجاي خوردن به موهاشون مي زنن ، اي مو قشنگ هاي ناقلا :bahone:
    3 سپاس: Kishe Mehr، aac198000، javad1020

• شایسته

حتما هم براحتی میتوونی بغل دستشون وایسی و از بوی خوششون لذت ببری 1217
    1 سپاس: aac198000

• مستانه

چه چندشن این عزیزان موقشنگ 350
    2 سپاس: Kishe Mehr، aac198000

• Kishe Mehr

با همکارمون به این نتیجه رسیدیم که این شخص یکی از افراد شیک چهره هستش :
    تصویر در دسترس نیست
    نقل قول: Holtek
    حالا فهميدم مردم آفريقا چرا هميشه گرسنه ان ، نگو لبنياتشونو بجاي خوردن به موهاشون مي زنن ، اي مو قشنگ هاي ناقلا :bahone:

:23:

2 سپاس: مستانه، aac198000

• hadi04

کلا از فردا دیگه آرایشگاه رفتن رو تعطیل میکنم بست میشینم جلوی نزدیکترین گاوداری برای شیر تازه :bahone:
    3 سپاس: Kishe Mehr، مستانه، aac198000

• 1 سپاس: aac198000

• Kishe Mehr

نقل قول: hadi04
    کلا از فردا دیگه آرایشگاه رفتن رو تعطیل میکنم بست میشینم جلوی نزدیکترین گاوداری برای شیر تازه

کاکو پیازم بخور :bahone:

3 سپاس: hadi04، مستانه، aac198000

• hadi04

نقل قول: Kishe Mehr
    کاکو پیازم بخور

:23: باشه کاکو خوووو شومو هم با محمود بیوین با هم بیریم به محمود هم بوگو دیگه نمیخوا بره پیش اصغر قیچی بیاد همینجو بیریم با یه لیتر شیر ردیفش میکنیم :4:

• mz56mz

hadi04,
    كاكو يك ليتر كمه دو ليتر شير ميخوام

4 سپاس: hadi04، Kishe Mehr، مستانه، aac198000

• hadi04

نقل قول: mz56mz
    كاكو يك ليتر كمه دو ليتر شير ميخوام

قناری دو لیتر هم غمه میخوی سه لیتر بدم؟ اینطوری خاطر جمه :4:

4 سپاس: Kishe Mehr، mz56mz، مستانه، aac198000

• Kishe Mehr

واسه من از دوغ هفت خوانی هم بیارید لامصب خیلی خوب بود.میدونم خیلی خوب جواب میده :4: من میخوام موهام شلال بشه :4:
    2 سپاس: hadi04، مستانه

• hadi04

واسه من از دوغ هفت خوانی هم بیارید لامصب خیلی خوب بود.میدونم خیلی خوب جواب میده من میخوام موهام شلال بشه

قناری دوغش خیلی مشت بود موهات شوره میزنه ها از من گفتن بود :4:

• zrnznn

اَاَخخخخخخخخخخ.....داره از دهنش مثل اسپری استفاده میکنهههههههه :30:

تصویر در دسترس نیست
    .
    .
    .
    احساس میکنم موهاشون به ضخامت سیم ظرفشوییین :2: .....همیشه از سیاهپوست ها میترسیدم :2:

2 سپاس: Holtek، aac198000

• Holtek

نقل قول: zrnznn
    احساس میکنم موهاشون به ضخامت سیم ظرفشوییین .....همیشه از سیاهپوست ها میترسیدم

اتفاقا منم ماهام خيلي ضخيمه ولي جزو سياهپوستان نيستم ، ارايشگاه ( همون سلموني خودنوم ) كه ميرم با خودم سيم چين ميبرم ، بيچاره قيچيه خم ميشه .... :4:

2 سپاس: aac198000، zrnznn

• gilas

مو قشنگیشون مستدام 453

• aac198000

حالا فهميدم مردم آفريقا چرا هميشه گرسنه ان ، نگو لبنياتشونو بجاي خوردن به موهاشون مي زنن ، اي مو قشنگ هاي ناقلا

نقل قول: شایسته
    حتما هم براحتی میتوونی بغل دستشون وایسی و از بوی خوششون لذت ببری

نقل قول: مستانه
    چه چندشن این عزیزان موقشنگ

:23:

احساس میکنم موهاشون به ضخامت سیم ظرفشوییین .....همیشه از سیاهپوست ها میترسیدم

سیم ظرفشویی مگه هنوز هم هست :4:

با همکارمون به این نتیجه رسیدیم که این شخص یکی از افراد شیک چهره هستش :

اون آقا کره ای هم دید این تصویر را :3:

• zrnznn

اتفاقا منم ماهام خيلي ضخيمه ولي جزو سياهپوستان نيستم ، ارايشگاه ( همون سلموني خودنوم ) كه ميرم با خودم سيم چين ميبرم ، بيچاره قيچيه خم ميشه ....

بله :4:
    .
    .
    .
    نقل قول: aac198000
    سیم ظرفشویی مگه هنوز هم هست

از اونا که قدیم بود و منظور من از موهای اینا که میگم مثل سیم ظرفشویه همون قدیمیاست و مثل کاموا به هم پیچیده بود و دورش یه کاغذ بود! ..نه دیگه نیست :44: همونا که وقتی میکشیدی ته قابلمه رنگ سیا ازش در میاومد... و رنگ میداد :4:
    الان سیم ظرفشوییی با کلاس اومده.........ولی خدایششش اونا یه چیزی دیگه بودن....درسته زبر بودن..ولی کارشون یه چی دیگه بود...مدل جدید باکلاساش ان شکلین:

تصویر در دسترس نیست

• aac198000

الان سیم ظرفشوییی با کلاس اومده.........ولی خدایششش اونا یه چیزی دیگه بودن....درسته زبر بودن..ولی کارشون یه چی دیگه بود...مدل جدید باکلاساش ان شکلین:

:23: :39:

1 سپاس: zrnznn
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: