ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مستانه
رییس جمهور صبح امروز با حضور در وزارت نفت در حال بازدید از بخش های مختلف آن بوده است که گفته می شود فردی از کارکنان این وزارتخانه با به آتش کشید.
وی که 58 سال دارد پس از ورود رئیسجمهور به ساختمان وزارت نفت اقدام به خودسوزی کرد که بلافاصله با آمبولانس عازم بیمارستان نفت شد.
بر اساس این گزارش گفته میشود وی 55 درصد سوختگی دارد و احتمالا به زودی برای ادامه درمان به یکی از بیمارستانهای تخصصی منتقل خواهد شد.
فرد یاد شده یکی از کارمندان صنعت نفت در جنوب کشور بوده است.
این گزارش حاکی است رئیسجمهور صبح امروز به منظور بازدید و سخنرانی در جمع کارکنان و مدیران ارشد صنعت نفت به وزارت نفت رفته است
mojde
zrnznn
منظورتون صبح دیروز بوده دیگه!
نمایش یا پنهان متن
دلت میاد؟!
gilas
Holtek
تنها
jaj
دلشاد
بابک
beh
اصلاح میکنم به 40 درصد
اما در خصوص خودسوزی این بنده خدا باید بگم که طبق اخباری که از نشریات خوندنم ، دلیل اقدامش اصلا قابل قبول نیست. چرا که ایشون در منزل سازمانی شرکت نفت زندگی میکرده و توقع داشته بعد از بازنشته شدن هم در این منزل زندگی کنه که طبق قانون منازل سازمانی صرفا جهت کارمندان شاغل ارائه میشه.
Holtek
گفتيم شركت نفتيه بهش خوب ميرسن بزار يه 10 درصدم ارفاق كنم بهش
اما در خصوص خودسوزی این بنده خدا باید بگم که طبق اخباری که از نشریات خوندنم ، دلیل اقدامش اصلا قابل قبول نیست. چرا که ایشون در منزل سازمانی شرکت نفت زندگی میکرده و توقع داشته بعد از بازنشته شدن هم در این منزل زندگی کنه که طبق قانون منازل سازمانی صرفا جهت کارمندان شاغل ارائه میشه.
كارمنداي شركت نفت جزو معدود جاهايي كه بهشون خوب مي رسن و برا منم دليلش قابل قبول نبود .
محسن صائب
منم موافق فرمایش شما هستم
hadi04
دلیلی که جراید نوشتن کاملا غیر معقول و خلاف واقعیت هست ایشون کارمند رسمیه شرکت نفت بودن و به خاطر اینکه مشکلاتی در ارسال مدارکشون در بدو استخدام ایجاد شده بوده و شرکتی که در اونجا کار میکردن خصوصی شده بود و به خاطر مسائلی که در هر شرکتی موجوده زیراب زنی و آدم فروشی رو عرض میکنم یه عده اقدام به اخراج ایشون میکنن و ایشون که دستش به جایی بندنبوده بارها درخواست دیدار با وزیر رو داشته که یه عده مانع میشن و اصلا وزیر هم در جریان کار ایشون نبوده خلاصه ایشون رو با بیست سال سابقه میخواستن خشک و خالی بفرستن خونشون بعد که ایشون تهدید میکنه که اقدام به خود سوزی خواهد کرد باز هم توجهی بهش نمیشه تا اینکه در اون روز این کار رو میکنه بهتون پیشنهاد میکنم زیاد هم اخبار جراید رو جدی و حقیقت ندونید اینجا همه در جیک و پیک مسائل ایشون هستن و البته در مورد خانه های سازمانی هم باید بگم این خونه ها اصلا تحویل شخص نمیشه توسط یه شرکت غیر فنی ساخته میشه و تحویل شرکتها میشه شرکتها هم به مدت معین تحویل میدن به کارمنداشون که در همون منطقه ساکن هستن نه همه کارمندا
همه هم میدونن قرار نیست این خونه برای همیشه برای ایشون باشه
و در اینجا:
باید بگم که در دوران نه چندان دور با حرفهای شما موافق بودم ولی هم اکنون چنین چیزی نیست دقیقا به جای حقوق شرکت نفتی ها تنها به پول خون اونها اکتفا میشه با اینهمه اتفاقات ناگواری که میفته تفاوت حقوق از جایی مانند عسلویه تا تهران برای یک شخص لیسانسه تنها 700000 اسمش خوب رسیدن نیست اصطلاحا میگن که آواز دهل شنیدن از دووووووووووووور خوش است
مستانه
ممنون از توضیحاتت
به هر حال خدا این هموطن عزیز رو هرچه زودتر شفا بده
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→