₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » ♥♥♥ تو خودت نمره بیستی ؛ تقدیم به آبجی نجمه ♥♥♥
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » ♥♥♥ تو خودت نمره بیستی ؛ تقدیم به آبجی نجمه ♥♥♥

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

♥♥♥ تو خودت نمره بیستی ؛ تقدیم به آبجی نجمه ♥♥♥

3974 بازدید، 34 پست، نویسنده: دلشاد

• Holtek

نقل قول: zrnznn
    شما یه درصد فکر کن من یوزر پسم بدم بهتون!

پس معلومه كه ريگي تو كفش داري :10:
    تازشم من کنترل خطی دومین نمره کلاس شدم....

مگه شما هم سيستمهاي كنترل خطي دارين ؟ :37: :37:

2 سپاس: zrnznn، دلشاد

• zrnznn

نقل قول: Holtek
    پس معلومه كه ريگي تو كفش داري

نه به خدا.......ولی حاضرم عکس بگیرم از نمره های این ترم و بیارم نشون بدم..... :4:
    خوب توش یه عالمه اطلاعات شخصی داشته بیدممممممممم :9:
    .
    .
    .

مگه شما هم سيستمهاي كنترل خطي دارين ؟

یس.... 286 :کنترل خطی، vlsi، مدار های الکترونیکی، مدار الکتریکی 1 ، مدار الکتریکی 2 ، الکترونیک دیجیتال ، اصول اندازه گیری ،کاربرد مخابرات............شما کجا بودید اون موقع که من دربه در دنبال یه مهندس برق میگشتممممممممم :79:

1 سپاس: دلشاد

• Holtek

ه به خدا.......ولی حاضرم عکس بگیرم از نمره های این ترم و بیارم نشون بدم.....
    خوب توش یه عالمه اطلاعات شخصی داشته بیدممممممممم

شوخی کردم بابا :1:

یس.... :کنترل خطی، vlsi، مدار های الکترونیکی، مدار الکتریکی 1 ، مدار الکتریکی 2 ، الکترونیک دیجیتال ، اصول اندازه گیری ،کاربرد مخابرات............شما کجا بودید اون موقع که من دربه در دنبال یه مهندس برق میگشتممممممممم

مگه کامپیوتر نمی حوندی؟اینا که همش ماله الکترونیکه :37:
    هرکدوم از اینا که20 گرفتی بگو تا یه سوال بپرسم ، خواستی ببر استاداتونم حل کنه :4:
    تو صفحه شخصی کارفیلد پرسیده بودی ، منم گفته بودم سوال داشتی در خدمتم :1:

2 سپاس: دلشاد، zrnznn

• zrnznn

1 سپاس: دلشاد

• zrnznn

مگه کامپیوتر نمی حوندی؟اینا که همش ماله الکترونیکه

تازه سیگنال ها و سیستم ها :17: رو یادم رفت اون بالا بنویسم :4:
    .
    .
    .
    من سخت افزار خوندم....سخت افزار ترکیبی از نرم افزار و برقه :3: و من عاشق این رشته ام :90:

هرکدوم از اینا که20 گرفتی بگو تا یه سوال بپرسم ، خواستی ببر استاداتونم حل کنه

نه دیگه هیچ سوالی ندارمممممممم...الان :4: دست شما درد نکنه :17:
    خدا رو شکر به لطف پایه قوی که تو این زمینه داشتم (مدار یک رو تو کاردانی یه بار افتادم با نه و بار دوم با 19 پاس شدم) ما بقی رو با نمره های 16 تا 19 پاس شدم :3:

این ترم آخر کنترل رو پاس کردم و ازش یه چیز هایی یادمه...ما بقی رو فراموش کردم....ولی مطمئن باشید حتمی برا کنکور که میخوام بخونم مزاحمتون خواهم شد :9:

اون سوالو هم که تو صفحه مرتضی پرسیده بودم و فکر کرده بودم مرتضی برق خونده..واسه درس انتقال داده امون بود: استاد یه پروژه داده بود که انواع مدلاسیون های AM و PM و FM و SSB و ......... اینا رو با قسمت سیمولینک متلب پیاده سازی کنیمممم که من برا اون دنبال یه متخصصص میگشتمممممم :4: که خدا رو شکر (بعد از این که کسی رو برا کمک کردن پیدا نکردم) با نقشه خبیثانه ای که کشیدم به خواسته ام بدون درد سر رسیدممممممممم :4:

2 سپاس: Holtek، دلشاد

• garfild

مبارکت باشه نجمه خانم :46:

• Holtek

اون سوالو هم که تو صفحه مرتضی پرسیده بودم و فکر کرده بودم مرتضی برق خونده..واسه درس انتقال داده امون بود: استاد یه پروژه داده بود که انواع مدلاسیون های AM و PM و FM و SSB و ......... اینا رو با قسمت سیمولینک متلب پیاده سازی کنیمممم که من برا اون دنبال یه متخصصص میگشتمممممم که خدا رو شکر (بعد از این که کسی رو برا کمک کردن پیدا نکردم) با نقشه خبیثانه ای که کشیدم به خواسته ام بدون درد سر رسیدممممممممم

سیمولینک مطلب که بلوک های آماده مدولاسیونو داره ، لازم نبود نقشه یکشی :83:

• 2 سپاس: zrnznn، دلشاد

• zrnznn

سیمولینک مطلب که بلوک های آماده مدولاسیونو داره ، لازم نبود نقشه یکشی

خو شما دکتریییییییییییییییییییییییییییییییییییییووو و این چیزا رو بلتی! :24: من اونموقع دانشجو بودم :4: و نا بلد:4: الانمو نیگاه نکنید که مهندسیم واسه خودم :9: .....ولی تو فکر نباشید آخر تونستم به راحتی گلیمممو از آب بیرون بکشممممممممم :83:
    .
    .
    .
    نقل قول: jaj
    من سیمولینک بلد بودم الان یادم اومد

یادته ازت پرسیدم بلدی یا نه؟!!!!!!!!!!! 463 الان باید بگی بلد بودممم؟! 661

2 سپاس: jaj، دلشاد

• تنها

مبارک باشه خانوم مهندس 786

• 2 سپاس: zrnznn، دلشاد

• zrnznn

تنها, :11:
    garfild, :84:
    مرسی مهربونهااااااااااااااااا :46:
    .
    .
    .
    نقل قول: jaj
    فرق دیاگرام بود با نایکوئیست چیه
    توی یک مدار حلقه باز ایا می تونیم از کنترلر PID استفاده کنیم

اولاً آخرین مطلبی که تو کنترل خطی خوندیم همین نمودار بود بود......... و ما رسم مکان هندسی و جدول روث و تابع تبدیل و ....اینا رو خوندیم....... بعدشم حالا میخوای هواسمو از این که اون موقع دست به سرم کردی پرت کنی به چیز دیگه ایییییییییییییییی؟! 604
    .
    .
    .بزارررررررررر..... :14: بزار.....منتظرم یه مسئله از مکانیک بیاییی ازم بپرسی تا منم تلافی کنم براتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت 598 ..................... وقتی جوابتو ندادم متوجه میشی!501

3 سپاس: jaj، دلشاد، تنها

• 2 سپاس: دلشاد، zrnznn

• zrnznn

jaj,
    مطمئنم این قبلش یا بعدش بوددددددددددد... چون قطعاً اگر تو همون گیرو داد بود که هرگز من همچین درخوواستی نممیکردمممممممممم711
    .
    .
    .
    گذشته ها گذشته! 242 ولییییییییییییییییییییییییییییی.........یکی طلبت!315

2 سپاس: دلشاد، jaj
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: