₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » (طنز) قورباغه لالا، بهت ندادن سبد کالا
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » (طنز) قورباغه لالا، بهت ندادن سبد کالا

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

(طنز) قورباغه لالا، بهت ندادن سبد کالا

2234 بازدید، 31 پست، نویسنده: mojde

• mojde

خواهرا برادرا از اونجایی که بنده در حال حاضر روحیه و اعصاب بسته شدن تاپیکمو ندارم لطفا تنها با شکلک نظرات خودتونو بدین که تاپیک جنبه سیاسی نگیره .دستتون درد نکنه اجرتون با آقا علیرضا و بچه مثبت :4:

نمایش یا پنهان متنامیر وفایی در روزنامه قانون نوشت:
    بعد از ماجراي حواشي مربوط به انتخاب مجري گفت و گوي زنده رئيس جمهور با مردم، هنوز دل ضرغامي با دولت تدبير و اميد صاف نشده. رييس سازمان صداوسيما كه آن شب در نهايت مجبور شد به خواسته رئيس‌جمهور تن بدهد، همزمان با پخش آن گفت‌وگو در حالي كه از پنجره دفتر كارش به سياهي شب خيره شده بود زير لب گفت: «يادت باشه حسن، خودت اين طور خواستي.» او بعد گوشي تلفن را برداشت و شماره عمو پورنگ را گرفت.

چند روز بعد حاشيه جديدي در تلويزيون اتفاق افتاد. عمو پورنگ يك كليد در ابعاد همان كليدي كه روحاني در تبليغات انتخاباتي در جيبش مي‌گذاشت را در دست گرفته بود و به كلمه دروغ حك شده روي آن اشاره مي‌كرد. او مي‌گفت: «بچه‌ها اين كليد دروغه. باز كردن درها با اين كليد به هيچ دردي نمي‌خوره.» بعد هم بچه‌ها بايد نچ‌نچ مي‌كردند، سر تكان مي‌دادند و مي‌گفتند: «واي واي واي واي...»

در نتيجه اين يكی‌به‌دوهاي انتقامجويانه ما الان كودكاني داريم كه از سن پنج سالگي در برنامه‌هاي كودك در معرض آموزه‌هاي ديپلماتيك قرار مي‌گيرند و درك سياسي‌شان روز به‌روز بالاتر مي‌رود. مثلا بچه‌اي كه هنوز نمي‌تواند دروغ را تلفظ كند و مي‌گويد «دويوغ» قصد داشت در استوديوي پخش زنده همان برنامه در اعتراض به اين رفتار سياسي آبستراكسيون كند. (ترك استوديو توسط يك سوم از خردسالان حاضر در برنامه كه طبق قانون برنامه را از رسمیت مي‌اندازد).

الان كودك چهارساله داريم كه اگر مادر يا پدرش هرشب با لحن قصه‌گو سرمقاله كيهان را برايش نخوانند تا صبح شيون مي‌كند و نمي‌خوابد. حتي اگر دو، سه خط آخر سرمقاله را هم به گمان اينكه ديگر خوابش برده نخوانند بچه بلافاصله در خواب لب ورمي چيند و بغض مي‌كند. كودك چنان پاي برنامه كودك با سياست درهم‌مي‌آميزد كه قبل از ثبت نام در كلاس اول به پدرش مي‌گويد: «بابا من كه قراره آخرش دانشجوي ستاره‌دار بشم... خب چه كاريه؟ بذار از همين الان برم يه كاري ياد بگيرم.»

با ادامه اين روند هيچ بعيد نيست در آستانه انتخابات مجلس آينده و رقابت اصولگرايان و اصلاح‌طلبان براي كسب آراي اكثريت، در برنامه خاله شادونه هم شاهد چنين تحركاتي باشيم:
    خاله: كي از همه تندروتره؟
    بچه‌ها: من من من من.

خاله: كي اصولش‌گراتره؟
    بچه‌ها: من من من من.

ما وقتي هفت، هشت سالمان بود ظهرهاي جمعه از ديوار راست بالا مي‌رفتيم و بزرگترهايي كه مي‌خواستند استراحت كنند را عاصي مي‌كرديم. اما بچه‌هاي الان طوري بار آمده‌اند كه ظهر جمعه مي‌افتند يك گوشه و راديو را مي‌چسبانند به گوششان. آنها در حين گوش دادن به مناظره‌های سیاسی-اقتصادی در حالي كه با اشاره دست از بزرگترها مي‌خواهند آرام‌تر گل يا پوچ بازي كنند،‌ سر تكان مي‌دهند و به هم مي‌گويند: «ديدي چي گفت؟! داره زمينه گرون شدن بنزين رو مي‌چينه.»

كودكان اين دوره و زمانه ديگر به زمين خوردن شخصيت‌هاي كارتوني نمي‌خندند و تنها براي كمدي‌هاي عميق سياسي ريسه مي‌روند. آنها در مدرسه از حضور رئيس سازمان محيط زيست در گفت‌وگوي ويژه خبري ديشب صحبت مي‌كنند و زنگ‌هاي تفريح به جاي گرگم به هوا، "لابي" بازي مي‌كنند. لذا در بحث كاهش سن راي‌گيري به هفت سال به لحاظ شعور و پختگي سياسي راي‌دهندگان، جاي هيچگونه نگراني نيست.

به تازگي در لالايي‌هاي آخر شب راديو و تلويزيوني كودكان هم مي‌توانيد رگه‌هايي از تسويه حساب‌هاي سياسي پيدا كنيد. گفته مي‌شود قرار است در تيتراژ برنامه قديمي راديويي «شب بخير كوچولو» هم تغييراتي ايجاد شود: «گنجشك لالا، قورباغه لالا، بهت ندادن، سبد كالا.»

13 سپاس: beh، Kishe Mehr، مستانه، soheyla، mz56mz، Holtek، zrnznn، gilas، محسن صائب، دلشاد، تنها، jaj، hadi04

• 3 سپاس: مستانه، Kishe Mehr، mojde

• Kishe Mehr

دست به ماشین لباسشوئی؟؟؟؟؟ نمیــــــــــــــــــــــزنیم :53:

:bahone:

2 سپاس: مستانه، mojde

• Kishe Mehr

طی اعلامیه ی فرهنگستان کیش مهر » الیوم ، هرگونه به قهقرایی بَری ، به چالش کشاندنی ، افزودن مطالب دهشتناکی و... از اَهَمِّ واجبات است :74:

باشد که به زور رستگارتان بکنیم :74: :19:

:bahone:

351

• مستانه

2 سپاس: Kishe Mehr، mojde

• Kishe Mehr

نقل قول: مستانه
    پیس پیس :93:

صُب اول صُبی اونو با این قاطی کردیا :bahone:

• مستانه

نقل قول: Kishe Mehr
    صُب اول صُبی اونو با این قاطی کردیا

آخه هنوز دارم پیس پیس می شنوم خووووو :93:

نمایش یا پنهان متن 673

• Kishe Mehr

آخه هنوز دارم پیس پیس می شنوم خووووو

په چرا من نه می شه نوم؟ 673

• مستانه

په چرا من نه می شه نوم؟

تمرکز کن می شنوی 375

نمایش یا پنهان متنبین خودمون باشه منم نشنیدم 447

نمایش یا پنهان متندارم آبروداری می کنم :79:

• Kishe Mehr

هم اکنون نیازمند شنیدن ِ پیس پیس ِ شما هستیم :79:
    بنیاد امور پیس پیس های خاص :44:

• مستانه

هم اکنون نیازمند شنیدن ِ پیس پیس ِ شما هستیم

:79:

• mz56mz

مستانه,
    Kishe Mehr,
    اينقدر پيس پيس كردم و هيچ كسى جوابمون نداد الان بين گربه ها نشستم والووووو

3 سپاس: مستانه، Kishe Mehr، mojde

• مستانه

نقل قول: mz56mz

اونکه پیش پیشه محمودجان!! 247

• mz56mz

مستانه,
    تكرار زياد كلمه پيس اخرش ميشه پيش

• Kishe Mehr

اونکه پیش پیشه محمودجان!! 247

شایعه پراکندگی نکنید، اون بشو بشو بود که شاعور در ادامه می فرماید : تو رو نخوام :74:

• مستانه

تكرار زياد كلمه پيس اخرش ميشه پيش

خدا خفت نکنه :83: برای امتحان 10 دقیقه یه تِک پیس پیس کردم ، همکارا صداشون در اومد :23:
    ولی همچنان پیس پیسه که! :83:

شایعه پراکندگی نکنید، اون بشو بشو بود که شاعور در ادامه می فرماید : تو رو نخوام

دل نمی دی به بحثا!!!! معلوم نیست کجایی امروز :101:

3 سپاس: Kishe Mehr، mz56mz، mojde

• Kishe Mehr

اونکه پیش پیشه محمودجان!!

منم تمرین کردم و هویجوری گفتم، الان دیدم چنتا سگ دور و برم جمع شدن..حالا نمیدونم چطور شد که به چیخه چیخه رسیدم :bahone:

دل نمی دی به بحثا!!!! معلوم نیست کجایی امروز

پیش سگا هستم :4:

• Holtek

نقل قول: mojde
    لطفا تنها با شکلک نظرات خودتونو بدین

شكلكي كه بتونه عمق احساسات وجوديمو نشون بده يافت نشد

1 سپاس: mojde

• مستانه

منم تمرین کردم و هویجوری گفتم، الان دیدم چنتا سگ دور و برم جمع شدن..حالا نمیدونم چطور شد که به چیخه چیخه رسیدم

پیش سگا هستم

خدا هرطور صلاح میدونه باهات برخورد کنه :83:

• Kishe Mehr

مستانه,
    پیس پیس :4:
    نمایش یا پنهان متنفقط مستونه بخونه :4:
    تصویر در دسترس نیست نمایش یا پنهان متن
    تو مستونه ای حضرت عباسی؟ :43:
    تصویر در دسترس نیست نمایش یا پنهان متن
    مامانم میگه تو که بابات این بود ، شدی این ، حالا وای به حال بچه ات برسه پسرم :23:

3 سپاس: مستانه، mojde، jaj
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: