ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
» بازیگر چینی در سریال پایتخت ۳
aac198000
به گزارش فارس، الهام غفوری تهیه کننده سریال در این باره گفت: در تهران پیش تولیدی کوتاه خواهیم داشت و تصویربرداری را در لوکیشن خانه اوس موسی با بازی هدایت هاشمی پیگیری خواهیم کرد. این منزل در حوالی دارآباد قرار دارد.
او افزود: همچنین در تدارک انتخاب یک بازیگر زن چینی هستیم که احتمالاً با زبان فارسی هم آشنا باشد و در بخش هایی از سریال بازی او را خواهیم داشت. به گفته او، بخشهایی از سریال در تهران در لوکیشنهای برج میلاد و فرودگاه خواهد بود. ضمن اینکه قسمتهای 7 و 8 فیلمنامه نیز در حال نگارش و 6 قسمت سریال ضبط شده است.
فیلمنامه سریال پایتخت 3 به سرپرستی محسن تنابنده نوشته میشود و بازیگران آن عبارتند از: علیرضا خمسه، محسن تنابنده، ریما رامینفر، نیکا و سارا فرقانی اصل و (بازیگران مهمان)، احمد مهرانفر، نسرین نصرتی، مهران احمدی و هومن حاجی عبداللهی هستند.
در خلاصه داستان پایتخت 3 آمده است: در شب عروسی ارسطو، حادثهای روی میدهد که باعث میشود نقی که از چند ماه قبل بیکار است، پریشان و افسرده شود. او با تشویق خانواده به ورزش کشتی که در جوانی به آن مشغول بوده روی میآورد و پا در مسابقات کشتی پیشکسوتان میگذارد، اما ماجرایی در خلال کشتی پیش می آید که نقی و خانوادهاش را وارد ماجراهایی تازهتر میکند.
▧ 15 تصویر این بخش در دسترس نیست
مستانه
فقط خدا می دونه که من چقدر این سریال رو دوست دارم
مرسی
aac198000
یک سوال چرا این سریال محبوبه ؟
من میبینم ولی بهنظر خیلی خاص نمیاد
ولی اکثر مردم نظر شما را دارند
مستانه
به شدت رئال و قابل لمسه
دوست عزیز کمی مردمی تر باش
اکثر مردم رو نمی دونم
مرسی
Holtek
كل سريال رو بدن اين چينيا درست كنن هم بصرفه تر ميشه هم چيزاي جديدم خودشون اضافه مي كنن بهش
zrnznn
aac198000
من یک سوال کردم کم مانده بود به جرم ارتباط نامشروع دستگیرم کنند
من از جنس همین مردم هستم مستانه جان
ولی رئال بودن داستان را قبول دارم البته به جزء بعضی از سکانسها
jaj
garfild
تنها
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→