يه همكار دارم ، هر وقت مي خوايم يكي رو بپيچونيم ، بهم ميگم ( مثلا من ميگم ) : فلاني اون يك ميليونو چيكار كردي ، اونم شروع مي كنه سه ساعت چرت و پرت بهم ميبافه ، قيافه طرف سوم هميشه ديدنيه ( كه اكثرا ميگن من مزاحم نميشم ..) ، البته اين مال خيلي وقت پيشه با اينكه اينهمه تورم شده ولي يك ميليون ما همچنان ثابته
يه همكار دارم ، هر وقت مي خوايم يكي رو بپيچونيم ، بهم ميگم ( مثلا من ميگم ) : فلاني اون يك ميليونو چيكار كردي ، اونم شروع مي كنه سه ساعت چرت و پرت بهم ميبافه ، قيافه طرف سوم هميشه ديدنيه ( كه اكثرا ميگن من مزاحم نميشم ..) ، البته اين مال خيلي وقت پيشه با اينكه اينهمه تورم شده ولي يك ميليون ما همچنان ثابته
باید بزنید توی مایه های یک میلیارد تا یارو نفر سومیه دهانش گشاد بشه
واقعا همینطوره یادش بخیر کلاس دوم راهنمایی که بودم پدر بزرگم یک ساعت کامپیوتری اورد که رنگش طلایی بود اون ساعتها به پول این روزها حداکثر 10 هزار تومن هم نمیشه . چقدر باهاش ذوق میکردم اخرش بچها چشمش کردند و افتاد توی چاه توالت
بچه ها هروقت میان خونه ما، وقتی برمیگردن معمولاً صبح شده و منم همون وسط خوابم برده خودشون بالش میذارن زیر سرم و رومم پتو میندازن و میرن یه همچین دوستایی دارما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holtek
Kishe Mehr
محسن صائب
ﺧﺪﺍ ﺷﺎﻫﺪﻩ ﻣﻦ ﻫﻤﺴﻦ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﻨﻬﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﺯ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻡ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ که ﻭﻗﺘﯽ ﺧﯿﺎﺭ ﭘﻮﺳﺖ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﻣﻨﻮ ﺻﺪﺍ ﮐﻨﻦ ﭘﻮﺳﺖ ﺧﯿﺎﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﺨﻮﺭﻡ
واقعا همینطوره
یادش بخیر کلاس دوم راهنمایی که بودم پدر بزرگم یک ساعت کامپیوتری اورد که رنگش طلایی بود اون ساعتها به پول این روزها حداکثر 10 هزار تومن هم نمیشه .
چقدر باهاش ذوق میکردم
اخرش بچها چشمش کردند و افتاد توی چاه توالت
Holtek
اونوقت مي مونه تا آخر گوش ميده ببينه به كجا رسونيدم
دلشاد
KuRoSh
اصلن یه وزعیییییییی
منم از اون سبدا می خواستم که دوستمون گفت چرا به مستون اینا دادن فقط
garfild
تنها
Hamida
Hamida
beh
ای خدا به فریادمون برس
SaMaN TaJ
hadi04
baron jon
zrnznn
مبارک مستانه خانمممممممم باشه
دست کیش ... مهر هم درد نکنه
مستانه
قربونت برم که دیگه لِمِ من دستت اومده
بچه ها هروقت میان خونه ما، وقتی برمیگردن معمولاً صبح شده و منم همون وسط خوابم برده
یه همچین دوستایی دارما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gilas
ماد شوورمی دیگه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→