ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
علیرضا
وقتی که احساس می کنی یک ایده ناب داری و میخوای اونو برای همه ثابت کنی
وقتی میخوای یه خواستگاری کاملا رومانتیک و متفاوت تدارک ببینی
وقتی که متوجه میشی برای فرار دیگه خیلی دیره...
وقتی به این همه مضرات سیگار اهمیت نمیدی و حواست هم به بوی دهنت نیست
وقتی مجبوری با بچه لوس مهمونتون کنار بیای و چیزی نتونی بهش بگی
یکی رفته پای لبتاپت و میخواد یه چیزی رو از تو گوگل سرچ کنه. خوشبختانه حواسش به auto complete نیست چون هنگام تایپ کردن فقط به کی بورد نگاه میکنه.
عمرت به سر رسید ای در لعنتی! الان از وسط دو نصف میشی
وقتی دو ساعت وقت میذاری تاپیکت رو آماده میکنی ولی قبل از فرستادن ناغافل میزنی و همه صفحات رو میبندی
توضیح انگلیسی این خیلی بیمزه بود من هم چیز جالبی به ذهنم نرسید. شما یه چیزی پیشنهاد کنین.
وقتی که...
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
ببشید احساس نمیکنید یکم تاپیک سنگین میشه؟!!!!......خیلی طول میکشه برام تا باز بشن.....تا به حال چند بار این تاپیکو باز کردم.ولی کامل لود نشده!......سرعت نت من بالاس به نسبت ! برا من این دیر لود شدن ها خیلی کم اتفاق میفته.........ولی احساس میکنم که این کار حجم یه صفحه رو بالاتر میبره.......البته بببخشید هااااااااااا.....من هنوز نتونستم هیچ کدوم از این ها رو نیگاه کنمعلیرضا
قطعا همینطوره که شما فرمودی. حجم تمام عکسهایی که در این تاپیک به کار رفته در مجموع 25 مگا بایت هست و برای اینکه تصاویر بدون مکث و به شکل خوب نمایش داده بشه باید این 25 مگا بایت تو کامپیوترتون ذخیره بشه اول.
پیشنهاد میکنم این صفحه رو باز بذارید و بعد از 10 - 15 دقیقه مجددا مراجعه کنید. تا اونوقت حتما تمام عکسها لود شدند.
Holtek
وقتی که...
خر کیف شدن
رئیس جان فکر حجم اینترنت ما فقیر بیچاره ها هم باش
دلشاد
تنها
garfild
هاچو هاچو
وقتی که...
وقتی که هیچی به ذهن علیرضا نمیرسه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→