₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » هنری زیبا با وسایل ساده !!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » هنری زیبا با وسایل ساده !!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

هنری زیبا با وسایل ساده !!!

4357 بازدید، 13 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

گیلبرت لگراند عقیده دارد که هیچ چیز در جهان بی جان نیست. این فرضیه باعث شده تا ابزارها و وسایل دور و برش بدین شکلی که در تصاویر زیر می بینید در آیند. شاید خنده دار باشد اما این کارها چیزی نیست جز یک سرگرمی خلاقانه برای این هنرمند …

21 تصویر این بخش در دسترس نیست

10 سپاس: Holtek، mojde، gilas، zrnznn، mz56mz، alizaker، تنها، beh، پیکاسو، محسن صائب

• Holtek

فقط اون شير آب و قيچي رو خوب متوجه شدم :bahone:
    1 سپاس: beh

• mojde

چه جالب انگیز ناک بودن

• gilas

بسیار خلاقانه بود :78:

• zrnznn

نقل قول: aac198000
    عقیده دارد که هیچ چیز در جهان بی جان نیست.

قبلنا یک تصوراتی داشتمممممممممم...البته الان هم از اون ها یه چیز هایی تو ذهنم هست و ......ولی نه به اون قوت.......مثلاً یادمه کوچیک بودم..خوب اوون موقعها همه بچه های خیابونها تو کوچه ها ریخته بودن و طرف ماها همه خونه ها ویلایی و آپارتمان نبود مثل الان:
    یادمه ذهنیتم این بود و واقعاً هم صددرصد قبولش داشتم که در خونه هر دوستم یا دختر و پسر همیسایه دقیقاً شبیه به خود اون هست.....یعنی من کاملاً از روی درب خونه ها تشخیص میدادم این خونه کیه!
    نمیدونم شاید این براتون مسخره باشه...ولی من دقیقاً شاید وسایل ر کسی رو هم شبیه خودش میدم و تو ذهنم با دیدن اون وسیله شخصیت و تصور اونو میاومد...نمیدونم چجوری بگم ولی مثلا هر نشونه تو در خونه هر کی رو یه نشونه تو صورت اون بچه اون خونه میدیدممممم...... :9: تو مایه های همین تصاویررررر..

عالی بودن اقا کوروش.......مخصوصاً اون بروس رنگ اولیه....که یه ادمه...خیلی باحال بودن :72:

1 سپاس: Holtek

• Holtek

نقل قول: zrnznn
    واقعاً هم صددرصد قبولش داشتم که در خونه هر دوستم یا دختر و پسر همیسایه دقیقاً شبیه به خود اون هست.....یعنی من کاملاً از روی درب خونه ها تشخیص میدادم این خونه کیه!

:37:
    بابا تو ديگه كي هستي :4:

1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

Holtek,
    :9: خوب اون موقع کوچیک بودممممممممممم :100:
    دقیقا محدوده سنی 5 یا شش سال............تازه دیروز کلی خاطره برام زنده شددددد....یه پسر همسایه داشتیم همسن بودیممممممم اسمش احمد بود و ما همیشه شعری بود میخونیدم بارون میاد نم نم پشت خونه احمد! :4: احمد عروسی داره:4: دمببه خروسی داره :4: ......(ولی الانا تو برنامه کودک شنیدم میگن پشت خونه هاجر این اتفاقات میفته نه احمددددددددد :23: )
    خلاصه اون همیشه وقتی اسمشو تو جمعه ما دخترا میشنید میاومد میزدمونننننن و دنبالمون میکرد :83: :4: فوش های .....میداد :4: و گفت این شعرتون رو واسه عمه اتون بخونید نه احمد :4: .........بعضی وقتها هم که پیشمون بود و میخواستیم این بازیو انجام بدیم میگفتم عمه ام :4: به جا احمددددد
    دیروز صبح رفتم بانکککککککککککک احمد تو بانک دیدممممممممممممممم :83: اینقده دوس داشتم برم پیششش آشنایی بدم و بگم من فلانیمممممممممممم که نگووووووو...ولی خجالت کشیدم :9: ولی تو کل مدت که تو نوبت بودم مم همش خاطرات اون موقع میاومد تو ذهنم و کلی ذوق مرگیدمممممممممممممممممممممممم :9: :4:

1 سپاس: Holtek

• mz56mz

خيلى جالب بود

• Holtek

نقل قول: zrnznn
    دیروز صبح رفتم بانکککککککککککک احمد تو بانک دیدممممممممممممممم اینقده دوس داشتم برم پیششش آشنایی بدم و بگم من فلانیمممممممممممم که نگووووووو...ولی خجالت کشیدم ولی تو کل مدت که تو نوبت بودم مم همش خاطرات اون موقع میاومد تو ذهنم و کلی ذوق مرگیدمممممممممممممممممممممممم

نمي دونم چرا وقتي دو نفر كه از قديم همديگه رو ميشناختن ، بعداها كه همو مي بينن هر كدوم فكر مي كنه كه حتما اون منو نشناخته :37:

• beh

واقعا ایده ای بکر و خلاقانه در این تصاویر بکار رفته بود.

• محسن صائب

خیلی جالب هستند
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: