ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
هنری زیبا با وسایل ساده !!!
aac198000
Holtek
mojde
gilas
شایسته
zrnznn
قبلنا یک تصوراتی داشتمممممممممم...البته الان هم از اون ها یه چیز هایی تو ذهنم هست و ......ولی نه به اون قوت.......مثلاً یادمه کوچیک بودم..خوب اوون موقعها همه بچه های خیابونها تو کوچه ها ریخته بودن و طرف ماها همه خونه ها ویلایی و آپارتمان نبود مثل الان:
یادمه ذهنیتم این بود و واقعاً هم صددرصد قبولش داشتم که در خونه هر دوستم یا دختر و پسر همیسایه دقیقاً شبیه به خود اون هست.....یعنی من کاملاً از روی درب خونه ها تشخیص میدادم این خونه کیه!
نمیدونم شاید این براتون مسخره باشه...ولی من دقیقاً شاید وسایل ر کسی رو هم شبیه خودش میدم و تو ذهنم با دیدن اون وسیله شخصیت و تصور اونو میاومد...نمیدونم چجوری بگم ولی مثلا هر نشونه تو در خونه هر کی رو یه نشونه تو صورت اون بچه اون خونه میدیدممممم......
عالی بودن اقا کوروش.......مخصوصاً اون بروس رنگ اولیه....که یه ادمه...خیلی باحال بودن
Holtek
بابا تو ديگه كي هستي
zrnznn
دقیقا محدوده سنی 5 یا شش سال............تازه دیروز کلی خاطره برام زنده شددددد....یه پسر همسایه داشتیم همسن بودیممممممم اسمش احمد بود و ما همیشه شعری بود میخونیدم بارون میاد نم نم پشت خونه احمد!
خلاصه اون همیشه وقتی اسمشو تو جمعه ما دخترا میشنید میاومد میزدمونننننن و دنبالمون میکرد
دیروز صبح رفتم بانکککککککککککک احمد تو بانک دیدممممممممممممممم
mz56mz
تنها
Holtek
نمي دونم چرا وقتي دو نفر كه از قديم همديگه رو ميشناختن ، بعداها كه همو مي بينن هر كدوم فكر مي كنه كه حتما اون منو نشناخته
beh
محسن صائب
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→