₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » برای خندان مردم حاضرم شلوارم را نیز پایین بکشم
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » برای خندان مردم حاضرم شلوارم را نیز پایین بکشم

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

برای خندان مردم حاضرم شلوارم را نیز پایین بکشم

4704 بازدید، 43 پست، نویسنده: علیرضا

• علیرضا

تصویر در دسترس نیست

جمشید مشایخی در واکنش به اظهارات طنز اخیر رضا عطاران در جریان برگزاری جشنواره فیلم فجر به تندی واکنش نشان داد و او را نکوهش کرد.

به گزارش نسیم، جمشید مشایخی در واکنش به اظهارات اخیر رضا عطاران گفت: آقای عطاران شما می‌توانستید برای خندان مردم بگوید از بالای یک درخت چنار به پایین می پرم نه آنکه آن حرف زشت را که من از گفتن آن خجالت می‌کشم را به زبان بیاورید؛ آن وقت ما به خاطر این بی اخلاقی ها به او جایزه هم می‌دهیم!
    مشایخی در نشست ستاد مردمی حمایت از تیم ملی فوتبال، گفت: ما هنرمندان با اخلاق بسیاری در این مملکت داریم و باید بدانیم هر حرفی را کجا و چگونه بزنیم. هنرمندان ما باید یاد بگیرند که معلم اخلاق باشند.
    یادآور می شود؛ رضا عطاران در نشست فیلم سینمایی طبقه حساس در جشنواره فیلم فجر در جملاتی تعجب برانگیز عنوان کرده بود: من برای خندان مردم حاضرم شلوارم را نیز پایین بکشم.

نسخه موبایل

21 سپاس: mz56mz، Kishe Mehr، Holtek، Life Dream، aac198000، baron jon، ژنرال، KuRoSh، هاچو هاچو، نغمه، gilas، jaj، garfild، arash52، 313-KaMiKaZe، مستانه، نخبه، محسن صائ

• mz56mz

رضا عطاران يك بازيگر طنز هست و اين جمله ايشون رو اصلا توهين نميدونم استاد جمشيد مشايخى ايا گذشته خودشون را فراموش كردند؟؟؟!!! درسته مثلا توبه كردند و اون فيلمها مال گذشته هاى خيلى دور بوده ، اما اعتراض ايشون وارد نيست .كسى حق اعتراض داره كه خودش حداقل پاك باشه و از اون عيبها نداشته باشه
    من برداشتم از گفتهاى اقاى عطاران اينه كه براى شادى مردم و آوردن لبخد به روى ملت حاضرم هر كارى رو انجام بدم من هيچ بد ااخلاقى نديدم

11 سپاس: علیرضا، Holtek، Life Dream، ژنرال، aac198000، Kishe Mehr، KuRoSh، levrone، jaj، 313-KaMiKaZe، مستانه

• Holtek

اتفاقا چند روز پيش مي خواستم تاپيكش كنم ولي قسمت نبود :1:
    من با اينكه رضا عطاران رو دوست دارم ولي با جمشيد مشايخي موافقم ، چونكه از قديم و نديم گفتن ، هر جمله مكاني دارد ... اگر هم قراره به هر قيمتي مردم رو بخندونه ، اون محل جاي بازگو كردن اين مطلب نبود :1:

8 سپاس: علیرضا، Life Dream، mz56mz، ژنرال، aac198000، Kishe Mehr، KuRoSh، محسن صائب

• Life Dream

من با نظر هيچ كدوم موافق نيستم، عطاران شوخيش به جا نبود و خيلي سبك سرانه بود، حتي براي خنداندن مردم هم نبايد چنين چيزي ميگفت، به هر حال هر كس شخصيتي داره و بايد در هر شرايطي اون شخصيت حفظ بشه، مخاطب برنامه هاي ايشون بيشتر قشر جوان و نوجوان هستن، راحت ميشه براشون الگو شد، نسبت به اين قشر بايد مواظب گفتار و حركات بود.
    با نظر اقاي مشايخي هم موافق نيستم، ايشون نبايد به اون شكل جبهه ميگرفتن و اين حرف رو بزرگ ميكردن، ميتونستن همين حرف رو شخصاً به خودشون بزنن و باعث سوژه شدن اين موضوع نشن.

9 سپاس: mz56mz، ژنرال، علیرضا، Holtek، aac198000، Kishe Mehr، 313-KaMiKaZe، محسن صائب، mojde

• aac198000

علیرضا,
    سلام
    یک نکته را باید اشاره کنم
    یکی حرف به نظر من دور از ادب رضا عطاران است
    یک نکته زمانی که رسانه ملی این خبر را پخش میکنه
    به نظر میاد رسانه ملی تنها بدلیل حرف دور از ادب به این خبر نپرداخته بلکه یک حساب و کتاب دیگری نیز هست مربوط به فیلم "من عصبانی نیستم" و حواشی روز اختتامیه
    و سیمرغ رضا عطاران و عکس العمل بعدی و... الان من را میبرن ... کمپوت بیارین... خدا حافظ :46:

8 سپاس: ژنرال، mz56mz، Holtek، علیرضا، Kishe Mehr، Life Dream، 313-KaMiKaZe، mojde

• Holtek

نقل قول: aac198000
    الان من را میبرن ... کمپوت بیارین

كمپوت رو كه سر خاك ميبرن :83:

6 سپاس: علیرضا، mz56mz، Life Dream، aac198000، 313-KaMiKaZe، mojde

• ژنرال

علیرضا جان به نظر سنجی، گزینه سومی هم اضافه کن: حق با هیچ کدام نیست!

به نظرم شوخی عطاران، جالب نبود؛ درسته که عطاران بازیگر طنزه اما به هر حال باید فرهنگ مردممون رو هم در نظر بگیره. خندیدن به هر قیمتی توی فرهنگ ما پذیرفته شده نیست.
    جمشید مشایخی هم تند رفت. خود مشایخی، فیلم های قدیمیش مگه خیلی اخلاقیه؟ مخصوصا با این حرفش که بازیگر باید معلم اخلاق باشه، خیلی مخالفم. این حرف از نظر من از چند جهت قابل مناقشه س و حرف بی اساس و غیر منطقی ای هستش.

به نظر میاد رسانه ملی تنها بدلیل حرف دور از ادب به این خبر نپرداخته بلکه یک حساب و کتاب دیگری نیز هست

موافقم!
    تا جایی که اطلاع دارم این حرف عطاران مربوط به 2هفته قبله ولی یهو تو این 4-5 روز اخیر صداوسیما زوم کرد روی این مسئله.

فیلم "من عصبانی نیستم"

من این فیلمو ندیدم ولی 2تا نقد در موردش خوندم و اگر محتوای فیلم همونی باشه که توی نقدها اومده، به نظرم اصلا فیلم خوبی نیست.

7 سپاس: mz56mz، Life Dream، aac198000، Holtek، علیرضا، 313-KaMiKaZe، mojde

• علیرضا

من هم چند روز پیش که این ویدئو رو دیدم در جا حق رو به جمشید مشایخی دادم و صحبتهای رضا عطاران به نظرم زننده و دور از مجلس بود ولی بعدا که از دید رضا عطاران به قضیه فکر کردم، دیدم اون منتقدی که اول این حرف رو زده در واقع توهین بزرگ رو کرده و شاید اظهارات رضا عطاران به نوعی جواب دندان شکن به اون منتقد بوده. الان دو تا قضیه پیش میاد این که رضا عطاران کارش درست بوده یا نه ولی به هر حال من فکر می کنم جو گیر شدن جمشید مشایخی و با این شدت حمله کردن به همکار هنریش اصلا معقول نیست مگر اینکه به قول aac198000 جان تسویه حسابهای دیگه ای در کار باشه که در اونصورت باز هم جای بحث بیشتر پیش میاد.
    8 سپاس: Life Dream، aac198000، Holtek، ژنرال، mz56mz، KuRoSh، 313-KaMiKaZe، mojde

• Life Dream

نقل قول: علیرضا
    دیدم اون منتقدی که اول این حرف رو زده در واقع توهین بزرگ رو کرده و شاید اظهارات رضا عطاران به نوعی جواب دندان شکن به اون منتقد بوده

اينطوري هم ميشه به ماجرا نگاه كرد، شايد واقعاً حرفش جنبه طعنه و به اصطلاح توو دهني بوده، آدم بايد اون مراسم رو از اول ببينه و قشنگ بره توو حس سخنراني تا بيشتر بتونه لحن صحبت رو درك كنه كه اون حرف به چه شكلي زده شده، يه جورايي ميتونه ايهام داشته باشه! :37:

5 سپاس: ژنرال، Holtek، mz56mz، علیرضا، 313-KaMiKaZe

• aac198000

نقل قول: ژنرال
    من این فیلمو ندیدم ولی 2تا نقد در موردش خوندم و اگر محتوای فیلم همونی باشه که توی نقدها اومده، به نظرم اصلا فیلم خوبی نیست.

من هم خیلی کم از میدونم
    ولی به گفته داوران فیلم فجر در برنامه هفت (خودم دیدم) سیمرغ مرد اول مال بازیگر اون فیلم بوده که به عللی ... به رضا عطاران داده میشود
    وبعد از اطلاع رضا عطاران اون سیمرغ را حق خود نمیدونه و...رسانه ملی و شاهکار جدید :46:

5 سپاس: ژنرال، Holtek، mz56mz، علیرضا، 313-KaMiKaZe

• ژنرال

شاید اظهارات رضا عطاران به نوعی جواب دندان شکن به اون منتقد بوده

منم فکر میکنم عطاران این حرفو بیشتر از سر لجبازی با اون منتقد به زبون اوردهغ ولی در هر حال انگیزه ش هرچی بوده بهتر بود این حرفو نمیزد؛ الان با این حرف محبوبیشت نزد بعضی از افراد جامعه لطمه خورده.

4 سپاس: mz56mz، علیرضا، Holtek، 313-KaMiKaZe

• شایسته

Holtek,

من با شما موافقم و در کل فکر میکنم دوتاشون توو جمع بیش از حد جوگیر شدن
    :1:

4 سپاس: mz56mz، علیرضا، Holtek، 313-KaMiKaZe

• KuRoSh

من حق رو با عطاران میدم منظور رضا عطاران اینه که بازیگر باید برای خندوندن مردم تلاش کنه حالا اون عطاران این مثال رو آورده اگر کمی به چهره افراد جامعه نگاه کنید متوجه میشید چه قیافه های درهم و داغونی دارن انگار صد ها ساله نخندیدن و همه چهره ها غم ناکه
    یه سری هنرمندان هستند که نقش جدی دارن ولی یک سری هم خلاف این جهت حرکت می کنن و مردم رو میخندانن
    الان اینجا تفاوقت بین دو سبک متفاوت هست
    چیزی که الان جامعه ما نیاز داره خنده هست وقتی تو یه جمع مترو اتوبوس و.. باشی بخندی می بینی که همه چهره ها به سمتت میاد انگار تا حالا خنده ندیدن چرا چون همه غم زده هستند و یا طرف رو دیوانه میپندارن و یا میگن نگاه کن چه دل خجسته ای داره در صورتی که پای حرفشون بشینی متوجه میشی اونها هم به اندازه ما در مشکلات فرو رفتن ولی برای رهایی راهی جز خنده پیدا نکردن ولی دیگران غم رو انتخاب کردن
    و در کل ای کاش بجای این همه فیلم که همه کلیشه ای هستند و داستان های نزدیک به هم دارن فیلم هایی ساخته میشد که خنده به لب مردم می آورد که در این زمینه ها افراد کمی هستند دارن تلاش می کنن

4 سپاس: علیرضا، mz56mz، Holtek، 313-KaMiKaZe

• علیرضا

منظور رضا عطاران از پایین کشیدن شلوار هر چه که بوده مطمئناً اونی نبوده که در لحظه اول به ذهن آدم میاد. باز هم میگم وقتی به شما بازیگر طنز بگن [انقدر سبک و بی شخصیت هستی که] برای خندوندن مردم حاضری حتی شلوارت هم پایین بکشی، من فکر می کنم با ادبانه ترین جوابی که می تونید بدید همونی باشه که رضا عطاران گفته.
    3 سپاس: mz56mz، Holtek، 313-KaMiKaZe

• هاچو هاچو

اگه عطاران هم این کار رو نکنه با این دوری که استاد مشایخی بر داشته قطعا خودش شخصا شلوار رضا رو میکشه پایین :4:
    6 سپاس: علیرضا، mz56mz، Holtek، ژنرال، 313-KaMiKaZe، نخبه

• علیرضا

نقل قول: هاچو هاچو
    اگه عطاران هم این کار رو نکنه با این دوری که استاد مشایخی بر داشته قطعا خودش شخصا شلوار رضا رو میکشه پایین

:23: :83: واقعاً !!!

3 سپاس: mz56mz، Holtek، 313-KaMiKaZe

• نغمه

من هم چند روز پیش که این ویدئو رو دیدم در جا حق رو به جمشید مشایخی دادم و صحبتهای رضا عطاران به نظرم زننده و دور از مجلس بود ولی بعدا که از دید رضا عطاران به قضیه فکر کردم، دیدم اون منتقدی که اول این حرف رو زده در واقع توهین بزرگ رو کرده و شاید اظهارات رضا عطاران به نوعی جواب دندان شکن به اون منتقد بوده.

با این قسمت صحبتتون کاملا موافقم :1:

من هیچ کدام رو میگم خوب البته حرف عطاران با همچین صراحتی درست نبود ولی خوب.

5 سپاس: Holtek، mz56mz، علیرضا، ژنرال، 313-KaMiKaZe

• gilas

اول که متن رو خوندم گفتم چه جلفتا بعد که فیلم دیدم ، دیدم جواب کاملا دندان شکنی بوده برای اون آقای مثلا منتقد :3:
    3 سپاس: mz56mz، علیرضا، 313-KaMiKaZe

• Holtek

نقل قول: هاچو هاچو
    خودش شخصا شلوار رضا رو میکشه پایین

كدوم رضا ؟ :4:

4 سپاس: mz56mz، علیرضا، ژنرال، 313-KaMiKaZe

• 3 سپاس: علیرضا، mz56mz، 313-KaMiKaZe
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: