ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
برای خندان مردم حاضرم شلوارم را نیز پایین بکشم
علیرضا
جمشید مشایخی در واکنش به اظهارات طنز اخیر رضا عطاران در جریان برگزاری جشنواره فیلم فجر به تندی واکنش نشان داد و او را نکوهش کرد.
به گزارش نسیم، جمشید مشایخی در واکنش به اظهارات اخیر رضا عطاران گفت: آقای عطاران شما میتوانستید برای خندان مردم بگوید از بالای یک درخت چنار به پایین می پرم نه آنکه آن حرف زشت را که من از گفتن آن خجالت میکشم را به زبان بیاورید؛ آن وقت ما به خاطر این بی اخلاقی ها به او جایزه هم میدهیم!
مشایخی در نشست ستاد مردمی حمایت از تیم ملی فوتبال، گفت: ما هنرمندان با اخلاق بسیاری در این مملکت داریم و باید بدانیم هر حرفی را کجا و چگونه بزنیم. هنرمندان ما باید یاد بگیرند که معلم اخلاق باشند.
یادآور می شود؛ رضا عطاران در نشست فیلم سینمایی طبقه حساس در جشنواره فیلم فجر در جملاتی تعجب برانگیز عنوان کرده بود: من برای خندان مردم حاضرم شلوارم را نیز پایین بکشم.
نسخه موبایل
mz56mz
من برداشتم از گفتهاى اقاى عطاران اينه كه براى شادى مردم و آوردن لبخد به روى ملت حاضرم هر كارى رو انجام بدم من هيچ بد ااخلاقى نديدم
Holtek
من با اينكه رضا عطاران رو دوست دارم ولي با جمشيد مشايخي موافقم ، چونكه از قديم و نديم گفتن ، هر جمله مكاني دارد ... اگر هم قراره به هر قيمتي مردم رو بخندونه ، اون محل جاي بازگو كردن اين مطلب نبود
Life Dream
با نظر اقاي مشايخي هم موافق نيستم، ايشون نبايد به اون شكل جبهه ميگرفتن و اين حرف رو بزرگ ميكردن، ميتونستن همين حرف رو شخصاً به خودشون بزنن و باعث سوژه شدن اين موضوع نشن.
aac198000
سلام
یک نکته را باید اشاره کنم
یکی حرف به نظر من دور از ادب رضا عطاران است
یک نکته زمانی که رسانه ملی این خبر را پخش میکنه
به نظر میاد رسانه ملی تنها بدلیل حرف دور از ادب به این خبر نپرداخته بلکه یک حساب و کتاب دیگری نیز هست مربوط به فیلم "من عصبانی نیستم" و حواشی روز اختتامیه
و سیمرغ رضا عطاران و عکس العمل بعدی و... الان من را میبرن ... کمپوت بیارین... خدا حافظ
Holtek
كمپوت رو كه سر خاك ميبرن
ژنرال
به نظرم شوخی عطاران، جالب نبود؛ درسته که عطاران بازیگر طنزه اما به هر حال باید فرهنگ مردممون رو هم در نظر بگیره. خندیدن به هر قیمتی توی فرهنگ ما پذیرفته شده نیست.
جمشید مشایخی هم تند رفت. خود مشایخی، فیلم های قدیمیش مگه خیلی اخلاقیه؟ مخصوصا با این حرفش که بازیگر باید معلم اخلاق باشه، خیلی مخالفم. این حرف از نظر من از چند جهت قابل مناقشه س و حرف بی اساس و غیر منطقی ای هستش.
موافقم!
تا جایی که اطلاع دارم این حرف عطاران مربوط به 2هفته قبله ولی یهو تو این 4-5 روز اخیر صداوسیما زوم کرد روی این مسئله.
من این فیلمو ندیدم ولی 2تا نقد در موردش خوندم و اگر محتوای فیلم همونی باشه که توی نقدها اومده، به نظرم اصلا فیلم خوبی نیست.
علیرضا
Life Dream
اينطوري هم ميشه به ماجرا نگاه كرد، شايد واقعاً حرفش جنبه طعنه و به اصطلاح توو دهني بوده، آدم بايد اون مراسم رو از اول ببينه و قشنگ بره توو حس سخنراني تا بيشتر بتونه لحن صحبت رو درك كنه كه اون حرف به چه شكلي زده شده، يه جورايي ميتونه ايهام داشته باشه!
aac198000
من هم خیلی کم از میدونم
ولی به گفته داوران فیلم فجر در برنامه هفت (خودم دیدم) سیمرغ مرد اول مال بازیگر اون فیلم بوده که به عللی ... به رضا عطاران داده میشود
وبعد از اطلاع رضا عطاران اون سیمرغ را حق خود نمیدونه و...رسانه ملی و شاهکار جدید
ژنرال
منم فکر میکنم عطاران این حرفو بیشتر از سر لجبازی با اون منتقد به زبون اوردهغ ولی در هر حال انگیزه ش هرچی بوده بهتر بود این حرفو نمیزد؛ الان با این حرف محبوبیشت نزد بعضی از افراد جامعه لطمه خورده.
شایسته
من با شما موافقم و در کل فکر میکنم دوتاشون توو جمع بیش از حد جوگیر شدن
KuRoSh
یه سری هنرمندان هستند که نقش جدی دارن ولی یک سری هم خلاف این جهت حرکت می کنن و مردم رو میخندانن
الان اینجا تفاوقت بین دو سبک متفاوت هست
چیزی که الان جامعه ما نیاز داره خنده هست وقتی تو یه جمع مترو اتوبوس و.. باشی بخندی می بینی که همه چهره ها به سمتت میاد انگار تا حالا خنده ندیدن چرا چون همه غم زده هستند و یا طرف رو دیوانه میپندارن و یا میگن نگاه کن چه دل خجسته ای داره در صورتی که پای حرفشون بشینی متوجه میشی اونها هم به اندازه ما در مشکلات فرو رفتن ولی برای رهایی راهی جز خنده پیدا نکردن ولی دیگران غم رو انتخاب کردن
و در کل ای کاش بجای این همه فیلم که همه کلیشه ای هستند و داستان های نزدیک به هم دارن فیلم هایی ساخته میشد که خنده به لب مردم می آورد که در این زمینه ها افراد کمی هستند دارن تلاش می کنن
علیرضا
هاچو هاچو
علیرضا
نغمه
با این قسمت صحبتتون کاملا موافقم
من هیچ کدام رو میگم خوب البته حرف عطاران با همچین صراحتی درست نبود ولی خوب.
gilas
Holtek
كدوم رضا ؟
دلشاد
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→