ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
hadi04
بيائيد اعتماد کنيم قطعا زيان نمي بينيم
آتشي نمى سوزاند ابراهيم را
و دريايى غرق نمي کند موسى را
کودکي، مادرش او را به دست موجهاى نيل مي سپارد
تا برسد به خانه ي فرعونِ تشنه به خونَش
ديگري را برادرانش به چاه مى اندازند
سر از خانه ي عزيز مصر درمي آورد
مکر زليخا زندانيش مي کند
اما عاقبت بر تخت ملک مي نشيند
از اين قِصَص قرآنى هنوز هم نياموختي ؟!
که اگر همه ي عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند
و خدا نخواهد نمي توانند
او يگانه تکيه گاه من و توست !
پس به تدبيرش اعتماد کن
به حکمتش دل بسپار
به او توکل کن
pAshMak
اگه اعتمادمیکرد زنده میموند
▧ تصویر در دسترس نیست
mojde
jaj
baron jon
مرسی آقا هادی
zrnznn
hadi04
خیر مقدم دوست خوبم
mojde,
چیه خاله؟
شبیه هست ولی شعارش رو نقض میکنه اون میگه همراه اول یچکس تنها نیست و ادعا داره که اولین همراه اونه ولی من نوشتم خدا با ماست یعنی قبل از هر کس اول اون با ما هست
مرسی آقا هادی
سلام بارون جون عزیز قابل شما رو نداشت
درود بر شما
jaj
Life Dream
خدا مگه من عمر نوح دارم يا صبر ايوب!
نمایش یا پنهان متن
هاچو هاچو
واقعا همینه که تو نوشتی..ااگه یکم فکر کنیم متوجه میشیم که غیر این هم نباید باشه..این طبیعت و این عالم با این همه نظم ممکن نیست خالقی مدبر نداشته باشه..ممکن بود همین کیبوردی که الان جلوی دستمونه همینطوری الکی و خود به خود ب با این همه نظم و ترتیب در دکمه هاش بوجود بیاد؟؟ قطعا نه!! حالا این که یه کیبورد ساده است..کافی دقیق بشیم توی بدنمون که خودش عالمی از نظم و ترتیب هستش که مشخص میشه فقط یک خدای دانا و حکیم میتونه همچین چیزی رو بیافرینه..چند روز پیش شنیدم یکی میگفت یه جوون رو دیدم روی تخت بیمارستان سالمه سالمه خوابیده بود ولی فامیلاش بالای سرش گریه میکردند..پرسیدم چی شده این جوون که ظاهرا چیزیش نیست!!گفته بودن یک شب خوابیده صبح بیدار شده دیگه قدرت کنترل دفعش رو از دست داده..واقعا اگه بخاطر همین یک نعمت که خدا بهمون داده هم تا ابد شکرش کنیم بازم حق نعمتش ادا نمیشه..خداست که آفریده و خودش هم قادر هست اگه صلاح بدونه مشکلی رو واسمون حل کنه و این واسش کاری نداره..ببخشید یه لحظه رفتم منبر ولی واقعا کاش یکم به راجع به این موضوع فکر کنیم که از سال ها عبادت بهتر هستش و اگه به این موضوع اطمینان قلبی پیدا کنیم مطمئنا مشکلات همه جلومون سر خم میکنن چون خدا داریم و اون خدا خودش آفریننده همه چی هست و اونه که رفع مشکل ما واسش با آفریدن آسمان ها و زمین فرقی نمیکنه از لحاظ زحمت ، چون اصلا هیچ کاری واسش زحمت نداره از بس قادر هستش و از بس مهربونه قطعا به وقتش یه طوری مشکلمون رو حل کنه که خودمون نفهمیم
هاچو هاچو
hadi04
قناری هم خوندمشون هم نوشتم با آب طلا الان سر در اتاقمه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→