₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » :: واکنش نروژی ها به پسری که از سرما به خود میلرزد! ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » :: واکنش نروژی ها به پسری که از سرما به خود میلرزد! ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

:: واکنش نروژی ها به پسری که از سرما به خود میلرزد! ::

2491 بازدید، 21 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

یک گروه خیریه دوربین مخفی در روبروی ایستگاه اتوبوسی در اسلو (پایتخت نروژ) تعبیه می کنند. پسر بچه ای با لباسی سبک در آنجا نشسته و از سرمای شدید می لرزد . این گروه خیریه از واکنش های انسان دوستانه مردم نروژ فیلم تهیه و آن را پخش کردند با این هدف که توجه مردم را به کودکان سوریه که در این زمستان بدون لباس و خانه و امکانات مانده اند و از سرما می لرزند, جلب کند. این کار برای کمپین زمستانی گروه خیریه SOS Children's Villages است با عنوان یک اس ام اس بزنید و یک ژاکت به یک کودک سوریه ای اهدا کنید.

نسخه موبایل

دانلود

14 سپاس: jaj، alizaker، zrnznn، hadi04، علیرضا، مگس، ژنرال، ماهی، دلشاد، هاچو هاچو، aac198000، تنها، Holtek، javad1020

• 1 سپاس: Life Dream

• zrnznn

خودم عصبانیمممم..و دلم پُره....دیگه این تاپیک اشکم رو در اورد :79:
    نمایش یا پنهان متن آخه چرا ماها این همه مغروریم! :21: چی داریم مگه؟! به چیمون مینازیم :14:

2 سپاس: علیرضا، Life Dream

• hadi04

اینو دیروز دیدم و واقعا شگفتزده شده بسیار براشون مهم بود گاهی ما با ندیده گرفتن اطرافمون خیلی میتونیم از انسانیت فاصله بگیریم ممنون داداش مازیار گل :46:
    2 سپاس: علیرضا، Life Dream

• علیرضا

ممنون مازیار جان که این ویدئو رو گذاشتی. :39: :105:
    1 سپاس: Life Dream

• 1 سپاس: Life Dream

• ژنرال

ممنون مازیار جان :46:

امیدوارم خدا هرچه زودتر نسل ظالمین رو از روی زمین برداره ...

• ماهی

خیلی قشنگ بود 790

• Life Dream

نقل قول: jaj
    ممنون

خواهش ميكنم جلال جان
    نقل قول: zrnznn
    خودم عصبانیمممم..و دلم پُره....دیگه این تاپیک اشکم رو در اورد

آخي الهي ابجي جون، چرا عصباني هستيد خوب؟ چيزي شده؟ ميخوايي عكس بدي جنازه تحويل بگيري؟ :29:
    آآآآآآآآآآآآآيييييييييييي نفس كشششششششششش كي آبجي منو اذيت كرده هااااااااااان؟؟؟ :94:
    آخه چرا ماها این همه مغروریم! چی داریم مگه؟! به چیمون مینازیم

منشا غرور رو بايد از عقده هاي دوران شكل گيري شخصيت در دروان كودكي جستجو كرد، حالا چي شده آبجي خانم؟ :7:
    نقل قول: hadi04
    اینو دیروز دیدم و واقعا شگفتزده شده بسیار براشون مهم بود گاهی ما با ندیده گرفتن اطرافمون خیلی میتونیم از انسانیت فاصله بگیریم ممنون داداش مازیار گل

خوشحالم خوشت اومد هادي خان گل بلبل، توو جامعه خودمون هم دو قشر وجود دارن به نظرم، يه قشر بي تفاوت هاي مطلق، يه قشر هم افرادي كه اهميت ميدن اونم به صورت مطلق! نميدونم چرا حد وسط نداريم! :4:
    نقل قول: علیرضا
    ممنون مازیار جان که این ویدئو رو گذاشتی.

خواهش ميكنم عليرضا خان، تازه اين كه چيزي نيست لينك دانلود رو روو آپلود سنتر خودمون آپ كردم! :4:
    نقل قول: مگس
    :105:

:72:
    نمایش یا پنهان متن :bahone:

نقل قول: ژنرال
    ممنون مازیار جان

امیدوارم خدا هرچه زودتر نسل ظالمین رو از روی زمین برداره ...

الهي امين الهي امين :93: خدا از دهنت بشنوه... :93:
    نقل قول: ماهی
    خیلی قشنگ بود

به خصوص شما بايد الان خوب درك كنيد با اون سرما :bahone:

3 سپاس: ژنرال، ماهی، zrnznn

• ماهی

نقل قول: Life Dream
    به خصوص شما بايد الان خوب درك كنيد با اون سرما

:83: یه چیزی می گم یه چیزی می شنوی..
    واقعا وحشتناکه..البته خودشون عادت دارن انگار.پریروز یه خانومی دیدم یه دامن 10 سانتی پوشیده بود :4: ینی من واقعا نمی تونم تصور کنم.چطور ممکنه توی دمای 16 درجه زیر صفر هیچ چی پات نباشه :83:
    امروز هم پسرم رفته اردو خارج از شهر..سه تا شلوار به زور دادم زیر شلوار مدرسه ش پوشیده..می ترسم تبدیل به قندیل بشه.. :10:

• zrnznn

Life Dream,
    :2: .....هیچی.....وقتی نمیخوان ...خودشونو میزننن به ...! :21:

بیدار کردن کسی که خوابه خیلی راحته اما وقتی یک نفر خودشو به خواب بزنه هیچ وقت بیدار نمیشه

• serpent

فکر و ذکرمون شده روسیه و فلسطین و غزه و افغانستان و پاکستان و یکی دوتا خراب شده ی دیگه ، اینکه از فلان جا مخ بعضی هارو میزنن و میفرستنشون همین کشوری ک اینا برای بچه هاشون ژاکت میخوان ، وقتی هم ک مردن جسدشون رو مخفیانه میارن ایران و دفن میکنن ، اره ، ایران و ایرانی هرچی داره و نداره ماله فلسطینیا و افغانیا و پاکستانیاس ، ک البته جدیدا سوریه هم بهشون اضافه شده
    نمایش یا پنهان متن

• بابک

بیشتر مسلمونا مخصوصأ عربا که در کشورای اسکاندویائی زندگ میکنن و از حقوق سوشال و کمک هزینه های خونه و مادر و بچه و تحصیل و دوا و دکتر و غیرو ..... وکار سیاه ینی بدون پرداخت مالیات و غیرو بهره مند هستند میگن : این اروپائی ها کافرند و همه اشان جهنمی اند، این حرفا رو روزی هزار بار می شنوم .یکی ش همین مملکت خدمون ، یه خورده عمیق تر داخل فقر از همه نوعش وارد شید، انوخ مشخص میشه کی جهنمیه وکی بهشتیه ؟
    دوست عزیز از ویدئوت سپاسگزارم 287

• Life Dream

یه چیزی می گم یه چیزی می شنوی..
    واقعا وحشتناکه..البته خودشون عادت دارن انگار.پریروز یه خانومی دیدم یه دامن 10 سانتی پوشیده بود ینی من واقعا نمی تونم تصور کنم.چطور ممکنه توی دمای 16 درجه زیر صفر هیچ چی پات نباشه
    امروز هم پسرم رفته اردو خارج از شهر..سه تا شلوار به زور دادم زیر شلوار مدرسه ش پوشیده..می ترسم تبدیل به قندیل بشه..

يه بار توو همين سايت يه جايي رو معرفي كرده بودن كه دماي هواش 40 درجه زير صفر بود، نوشته بود به غير از مردم همون سرزمين كه به اون شرايط عادت كردن هر شخص ديگه اي با همون پوشش وارد اونجا بشه توو كمتر از دو دقيقه يخ ميزنه! شما هم يواش يواش عادت ميكني ولي قبلش بايد دوره قنديل بندي رو سپري كنيد :56:
    .....هیچی.....وقتی نمیخوان ...خودشونو میزننن به ...!

آبجي خانم دلتون پره انگار، خوب يه عكس بده يه جنازه تحويل بگير ديگه 432
    نقل قول: serpent
    فکر و ذکرمون شده روسیه و فلسطین و غزه و افغانستان و پاکستان و یکی دوتا خراب شده ی دیگه ، اینکه از فلان جا مخ بعضی هارو میزنن و میفرستنشون همین کشوری ک اینا برای بچه هاشون ژاکت میخوان ، وقتی هم ک مردن جسدشون رو مخفیانه میارن ایران و دفن میکنن ، اره ، ایران و ایرانی هرچی داره و نداره ماله فلسطینیا و افغانیا و پاکستانیاس ، ک البته جدیدا سوریه هم بهشون اضافه شده

چي بگم امير جان، متاسفانه همينطوره، كتاسفانه كشورهاي خاور ميانه اي بدجور از لحاظ فرهنگي دچار برهنگي هستن :2:
    نقل قول: بابک
    بیشتر مسلمونا مخصوصأ عربا که در کشورای اسکاندویائی زندگ میکنن و از حقوق سوشال و کمک هزینه های خونه و مادر و بچه و تحصیل و دوا و دکتر و غیرو ..... وکار سیاه ینی بدون پرداخت مالیات و غیرو بهره مند هستند میگن : این اروپائی ها کافرند و همه اشان جهنمی اند، این حرفا رو روزی هزار بار می شنوم .یکی ش همین مملکت خدمون ، یه خورده عمیق تر داخل فقر از همه نوعش وارد شید، انوخ مشخص میشه کی جهنمیه وکی بهشتیه ؟
    دوست عزیز از ویدئوت سپاسگزارم

حقيقت تلخي هست متاسفانه، خوشحالم از ويديو خوشتون اومد بابك جان :84:

1 سپاس: ماهی

• هاچو هاچو

فوق العاده بود 668
    پریروز یه خانومی دیدم یه دامن 10 سانتی پوشیده بود :4:

کو منم ببینم :65:

بابک,
    جهنم و بهشت رفتن فقط به یک کمک به همنوع نیست و البته به کسی هم ربط نداره که کی میره بهشت کی میره به جهنم و ما اگه خیلی مرد باشیم کلاه خودمون رو باید بگیریم که باد نبره

3 سپاس: Life Dream، Holtek، ماهی

• Life Dream

نقل قول: هاچو هاچو
    پریروز یه خانومی دیدم یه دامن 10 سانتی پوشیده بود
    کو منم ببینم

232 لطفا توی این تاپیک فقط ويديوي من رو ببينين و حاشیه نرین :4:
    نمایش یا پنهان متن :bahone:

2 سپاس: zrnznn، ماهی

• zrnznn

هاچو هاچو,
    منم همون که داداشیم گفت :4: