ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
داستان آموزنده و زیبای دست های مادر
pAshMak
آن جوان در کار خود ماند و پیش یکی از اساتید خود رفت و با خجالت چنین گفت :
در سن یک سالگی پدرم مرد ، و مادرم برا اینکه خرج زندگیمان را تامین کند ، در خونه های مردم رخت و لباس میشست . . .
حالا دختری که خیلی دوستش دارم شرط کرده که فقط بدون حضور مادرم حاضر به ازدواج با من است !
نه فقط این ! بلکه این گذشته مادرم مرا خجالت زده کرده است به نظرتان چکار کنم !
استاد به او گفت : از تو خواسته ای دارم !
به منزل برو و دست مادرت را بشور ، فردا به نزد من بیا و بهت میگم چکار کنی . . .
و جوان به منزل رفت و اینکار را کرد ولی با حوصله دستای مادرش را در حالی که اشک بر روی گونه هایش سرازیر شده بود انجام داد ، زیرا اولین بار بود که دستان مادرش درحالی که از شدت شستن لباسهای مردم چروک شده و تماما تاول زده و ترک برداشته اند را دید .
طوری که وقتی آب را روی دستانش میریخت از درد به لرز میفتاد . . .
پس از شستن دستان مادرش نتونست تا فردا صبر کند و همون موقع به استاد خود زنگ زد و گفت :
ممنونم که راه درست را بهم نشون دادی من مادرم را به امروزم نمیفروشم ، چون اون زندگی را برای آینده من تباه کرد . . .
[hide]این اولین تاپیک من هستش خداکنه خوشتون بیاد[/hide]
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
داستان بسیار جالبی بود و واقعا هم هیچی جای مادرو نمی تونه بگیره
شایسته
jaj
اولین تایپکت هم مبارک
امیدوارم توی بوفیلند اسیر بشی دیگه نتونی خارج شی
در ضمن من اگه جای پسره بودم و همون اول که این دختره شرط رو میزاشت میزدم شل و پلش می کردم
چه معنی داره دختر هنوز نیومده سر زندگی برای شوهرش شرط بزاره
sansan
zrnznn
.
.
.
زیبا بود عزیزم
pAshMak
شایسته,
jaj,
sansan,
zrnznn,
مرسی از همتون.خوشحالم دوستای خوبی مثل شماهاپیداکردم.
▧ تصویر در دسترس نیست
Life Dream
امان از دست بعضي از اين دخترها با اون شرط هاي عجيب غريبشون، منم برام پيش اومد، البته نه فقط مادر، بلكه بايد به كل خونه رو جدا و از پدر و مادرم دور ميشدم!!
اولين تاپيكتون مبارك باشه پشمك خانم ساكن همونجآ و به جمع ما خوش اومدين
pAshMak
مرسی از خوشامدگوییت
برخی وقتا بخصوص بعداز فوت پدرم،به مامانم که نگاه میکنم
غصه ام میگیره که توانایی ندارم واسش کاری انجام بدم که جبران زحماتش باشه
▧ تصویر در دسترس نیست
baron jon
منم بعد از فوت پدرم تنها کاری که از دستم بر میاد اینه که بتونم زحمات مادرم رو جبران کنم ...
خدا پدرتون رو رحمت کنه و مادرتون رو حفظ کنه
garfild
بچه مثبت
خوش اومدی
خدا سایه پدر و مادر رو از سرمون کم نکنه و همه رفتگان رو بیامرزه
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
چرا پشمک؟ باقوا بهتر نبود؟ یا پولکی؟
Life Dream
باز محسن وارد ميشود
pAshMak
مرسی .خداوندسایه پرمهرمادرت روواست حفظ کنه
garfild,
بچه مثبت,
مرسی.ازخوشامدگوییتون
ژنرال,
نوچ. پشمک خوشمزه تره بخصوص صورتی رنگش
▧ تصویر در دسترس نیست
lion1360
maryamlondon1
اولین تاپییکتون مبارک به حمع اهالی قریه بوفی لند خوش امدی
وقتی زن گرفتی میبینیم وتعریف کنیم
امیدوارم جوانا از این داستان عبرت بگیرند وهیچی وقت دل پدر ومادرشون نشکنند وتا زنده هستند قدرشون بدونند غرور وتکبر بزارید کنار ..چون عذاب وجدان تا اخر عمر رهاتون نمیکنه
پسر سومم پسر اروم وتو خونه سرش تو لاک خودش . پارسال روز مادر همه بچه هام به مناسبت این روز هر کس به اندازه وسعش برام کادو اوردند .فقط پسر سومم هیچی نیا اورد خیلی دلم شکست وبه پسر دیگه ام گفتم ای کاش فقط تبریک میگفت اشکم سرازیر شد ..دوروز بعد پستچی درمون زد ویک کارتون دستم داد گیرنده پسر سومم بود .من هم بازش نکردم تا او از دانشگاه بیاد ... بعد که امد بهش گفتم کارتون سفارشی داری بازش کرد وهمراه یک کارت تبریک به من هدیه داد واز من عذر خواهی کرد گفت من روز مادر سفارش دادم که برسه ولی بعلت تعطیلات دوروز بعد امدمن همنجا . بغض کردم والان هم دارم این مینویسم اشکم در امد
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستaac198000
زیبا و آموزنده بود
امیدوارم بقیه تاپیک های شما هم همین رویه را داشته باشد
mojde
اولین تاپیکتم مبارک منتظر بعدیهاش هستیم
.
beh
منم به نوبه ی خودم به شما خیرمقدم میگم ، هرچند هنوز خودم هم تازه واردم
ضمنا در خصوص ارائه ی مطالب با عنوان تاپیکی خاص ، میشه گفت که این روش هم باعث شناخت دوستان این سایت از علاقه مندیها و سبک شما رو می رسونه و هم باعث میشه نظرات جمع جدیدی با عنوان دوست نتی رو برای ادامه ی فعالیتت داشته باشی
بنابراین از اونیکه خوشت میاد در چارچوب قوانین سایت ، دوری نکن و ادامه بده
موفق باشی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→