₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » تزیین تخم مرغ هفت سین ۹۳ با جوراب
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » تزیین تخم مرغ هفت سین ۹۳ با جوراب

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

تزیین تخم مرغ هفت سین ۹۳ با جوراب

3113 بازدید، 36 پست، نویسنده: zrnznn

• نغمه

نقل قول: بچه مثبت
    یکبار یک مطلب در مورد پختن تخم مرغ دیدم که با تکون دادن تخم مرغ باعث میشد غشای اون پاره بشه و زرده و سفیده با هم ترکیب میشد. بعد تخم مرغ رو پخت همش زرد بود. من امتحان کردم از انواع و اقسام وسایل موجود برای تکون دادن تخم مرغ استفاده کردم و با کلی ذوق و شوق گذاشتم تو آب بپزه! آمما ..

دقیقا آخه این کارها فقط انگار به دست همین کسانی میاد که عکسشو میزارن ما که میخوایم درست کنیم نمیشه :37:

2 سپاس: jaj، zrnznn

• تنها

اگر حسش بیاد حتمی درست میکنم...مرسی نجمه ای :11:
    1 سپاس: zrnznn

• gilas

• ماهی

:2: من امسال چیکار کنم؟ اینجا که اصلا بوی بهار نمیاد...همه جا پر برفه :20:
    2 سپاس: نغمه، zrnznn

• ژنرال

نقل قول: zrnznn
    453

؟!
    سوال پرسیدم :bachemosbat:

• نغمه

نقل قول: ماهی
    من امسال چیکار کنم؟ اینجا که اصلا بوی بهار نمیاد...همه جا پر برفه

راست میگه ماهی جونم خوووو حس بدیه :17: ماهی جون شروع کن خودت تو خونه سبزه بکار و سور و سات هفت سین رو برای خونه ات فراهم کن خیلی موثر من امتحان کردم جواب میده
    248

3 سپاس: zrnznn، jaj، ماهی

• zrnznn

نقل قول: Holtek
    فقط نمیشه از جوراب مردونه استفاده کرد ، عطر سرخودم داره

چرا شما استفاده کن......:4: مطمئنم تخم مرغ های عیدتون با استقبال میهمانان نوروزیتون مواجه میشن :4:
    .
    .
    .
    نقل قول: beh
    اطلاع رسانی گسترده ای خواهشا انجام بشه
    متشکرم

چشم :24: میگم بنر بزنن :3:
    .
    .
    .
    بندری,
    شایسته,
    تنها,
    gilas,
    خوشحالم که مورد پسندتون واقع شده280
    .
    .
    .
    نقل قول: ژنرال
    سوال پرسیدم

من جواب سوالتون رو دادم :7: پایین شکلکو نیگاه کنید، نوشتم :3:
    .
    .
    .
    ماهی جون :6: خوب نغمه جون راست میگه خودتون دست به کار بشید :6: حتماً واسه خاطر روحیه خودتون و پسرتون سفره اتون رو بچینید ............ :6:

1 سپاس: ماهی

• beh

من امسال چیکار کنم؟ اینجا که اصلا بوی بهار نمیاد...همه جا پر برفه

مطمئن این جمله در موضعی گفته شد که احساس با دوستان و اینجا بودنت برامون بوجود بیاد ، اونایی که همیشه آرزوی بال زدن و سفر رو دارند ، همینکه با محیط وفق پیدا می کنند ، مجدد میل به بازگشت دارند.
    اما دوست دارم ، برامون تاپیکهایی (تصاویر از محل زندگی و امور کارهای مرتبط با اون) ارسال کنی که ما هم کنارت در این سفر طول و دراز و در این همه دوری ، یک حس ماورایی مجازی باشیم.
    شاد باشی و سلامت

2 سپاس: ماهی، zrnznn

• ماهی

نقل قول: نغمه
    ماهی جون شروع کن خودت تو خونه سبزه بکار و سور و سات هفت سین رو برای خونه ات فراهم کن خیلی موثر من امتحان کردم جواب میده

باید همینکارو بکنم..آخه اصلا بهش نمیاد که دم عیده. :bahone:
    نقل قول: zrnznn
    وب نغمه جون راست میگه خودتون دست به کار بشید

من همون موقع هم خودم سبزه درست نمی کردم..میترسم در نیاد.الانم اینقدر کارای مختلف دارم که حوصله شو ندارم.یه فروشگاه ایرانی نزدیکمه.احتمالا میاره وسایل هفت سینو.منتها مهم حال و هوای عیده که اینجا اون حال و هوا وجود نداره..
    نقل قول: beh
    طمئن این جمله در موضعی گفته شد که احساس با دوستان و اینجا بودنت برامون بوجود بیاد ، اونایی که همیشه آرزوی بال زدن و سفر رو دارند ، همینکه با محیط وفق پیدا می کنند ، مجدد میل به بازگشت دارند.
    اما دوست دارم ، برامون تاپیکهایی (تصاویر از محل زندگی و امور کارهای مرتبط با اون) ارسال کنی که ما هم کنارت در این سفر طول و دراز و در این همه دوری ، یک حس ماورایی مجازی باشیم.
    شاد باشی و سلامت

االبته من میل به بازگشت ندارم هنوز :4: فقط بحث سنتها که پیش میاد خب آدم دلش هوا می کنه..
    در مورد عکس هم این کارو خواهم کرد.فعلا همه ش توی ادارات هستم دنبال کارهام و فرصت نشده که اونجوری به محیط نگاه کنم.
    مرسی از لطفت بهروز عزیز :3:
    یه دونه فیلم کوتاه دارم از آموزش حروف آلفابت زبان فرانسه به بچه ها توی خیابون ..که احتمالا فرصت کنم می ذارم توی صفحه شخصیم.. :3:

3 سپاس: jaj، نغمه، zrnznn

• هاچو هاچو

خیلی روش خوب و غیر عملی بود مرسی :4:
    من امسال چیکار کنم؟ اینجا که اصلا بوی بهار نمیاد...همه جا پر برفه :20:

ازین خوشبو کننده های هوا با رایحه بهاری بخر :bahone:

نمایش یا پنهان متناگه هم نداره اونجا من بهار که شد اینجا یکمش رو واست میریزم توی پاکت پُست میکنم ، دوشواری نداریم که

2 سپاس: نغمه، zrnznn

• zrnznn

نقل قول: هاچو هاچو
    خیلی روش خوب و غیر عملی بود مرسی

:4:

• Holtek

zrnznn,
    آفرين نجمه :39:
    ولي جورابت معمولي بود1 !!!! اون سبزيه هم جعفريه ديگه ؟!!!

• zrnznn

اون سبزيه هم جعفريه ديگه ؟!!!

بله درسته :3: البته یه سر دیگه اش هم برگ گل رز بود...که اونم خوشگل شد ولی جعفریش خوشگل تر شده :72: ...اینو امتحانی درست کردم...برا رو سفره میخوام برگ های کوجولو مو بزارم اون قطعاً خوشگلتر میشه و میخوام یکی دو تا رو هم یا با زرد چوبه یا با سبزی بپزم تا رنگ ها هم متفاوت بشه :3: ...ولی این پوست پیاز خدایش خوشرنگ و خوشگل شد

ولي جورابت معمولي بود

اتفاقاً جورابش شیشه ای بود و بسیار نازککککککککککککک :83:
    نشون به این نشون که جایی که برگ نیست خیلی پررنگ شده ....اگر جورابش یکم ضخیم تر میبود اینقده این پر رنگ نمیشد.....ولی همین رو من میپسندم ...همین پر رنگی باعث شده اون طرحه خودشو نشون بده

1 سپاس: Holtek

• Holtek

اینم مال من :1:

تصویر در دسترس نیست

2 سپاس: garfild، zrnznn

• zrnznn

Holtek,
    ای آقا رضا من این پست شما رو ندیدهههههه بودمممممممممم :93:
    خیلی عالیییییییییییییییی....
    دیدید چقدر اسون بود درست کردنشون؟ و چقدر زیبااااااااا شدنننننننننننن :65:

برا ما که جدید بود و همه ازشون خوششون اومده بودن

پاسخ سریع   پاسخ