ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تزیین تخم مرغ هفت سین ۹۳ با جوراب
نغمه
دقیقا آخه این کارها فقط انگار به دست همین کسانی میاد که عکسشو میزارن ما که میخوایم درست کنیم نمیشه
تنها
gilas
ماهی
ژنرال
؟!
سوال پرسیدم
نغمه
راست میگه ماهی جونم خوووو حس بدیه
zrnznn
چرا شما استفاده کن......
.
.
.
متشکرم
چشم
.
.
.
بندری,
شایسته,
تنها,
gilas,
خوشحالم که مورد پسندتون واقع شده
.
.
.
من جواب سوالتون رو دادم
.
.
.
ماهی جون
beh
مطمئن این جمله در موضعی گفته شد که احساس با دوستان و اینجا بودنت برامون بوجود بیاد ، اونایی که همیشه آرزوی بال زدن و سفر رو دارند ، همینکه با محیط وفق پیدا می کنند ، مجدد میل به بازگشت دارند.
اما دوست دارم ، برامون تاپیکهایی (تصاویر از محل زندگی و امور کارهای مرتبط با اون) ارسال کنی که ما هم کنارت در این سفر طول و دراز و در این همه دوری ، یک حس ماورایی مجازی باشیم.
شاد باشی و سلامت
ماهی
باید همینکارو بکنم..آخه اصلا بهش نمیاد که دم عیده.
من همون موقع هم خودم سبزه درست نمی کردم..میترسم در نیاد.الانم اینقدر کارای مختلف دارم که حوصله شو ندارم.یه فروشگاه ایرانی نزدیکمه.احتمالا میاره وسایل هفت سینو.منتها مهم حال و هوای عیده که اینجا اون حال و هوا وجود نداره..
اما دوست دارم ، برامون تاپیکهایی (تصاویر از محل زندگی و امور کارهای مرتبط با اون) ارسال کنی که ما هم کنارت در این سفر طول و دراز و در این همه دوری ، یک حس ماورایی مجازی باشیم.
شاد باشی و سلامت
االبته من میل به بازگشت ندارم هنوز
در مورد عکس هم این کارو خواهم کرد.فعلا همه ش توی ادارات هستم دنبال کارهام و فرصت نشده که اونجوری به محیط نگاه کنم.
مرسی از لطفت بهروز عزیز
یه دونه فیلم کوتاه دارم از آموزش حروف آلفابت زبان فرانسه به بچه ها توی خیابون ..که احتمالا فرصت کنم می ذارم توی صفحه شخصیم..
هاچو هاچو
ازین خوشبو کننده های هوا با رایحه بهاری بخر
نمایش یا پنهان متن
اگه هم نداره اونجا من بهار که شد اینجا یکمش رو واست میریزم توی پاکت پُست میکنم ، دوشواری نداریم کهzrnznn
zrnznn
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
آفرين نجمه
ولي جورابت معمولي بود1 !!!! اون سبزيه هم جعفريه ديگه ؟!!!
zrnznn
بله درسته
اتفاقاً جورابش شیشه ای بود و بسیار نازککککککککککککک
نشون به این نشون که جایی که برگ نیست خیلی پررنگ شده ....اگر جورابش یکم ضخیم تر میبود اینقده این پر رنگ نمیشد.....ولی همین رو من میپسندم ...همین پر رنگی باعث شده اون طرحه خودشو نشون بده
Holtek
zrnznn
ای آقا رضا من این پست شما رو ندیدهههههه بودمممممممممم
خیلی عالیییییییییییییییی....
دیدید چقدر اسون بود درست کردنشون؟ و چقدر زیبااااااااا شدنننننننننننن
برا ما که جدید بود و همه ازشون خوششون اومده بودن
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→