ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
soheyla
نه دوست عزیز . اینطور نیست که مرد نباید کمکی دراین مورد داشته باشه . اگه درست به زندگی امروزه نگاه کنیم متوجه میشیم که آقایون این روزها به اندازه ی کافی به همسرانشون کمک میکنن .
دیگه چی کار باید بکنن ؟؟؟؟
نکنه انتظار دارید بجای اینکه همسر داشته باشیم یه نوکر داشته باشیم ؟؟؟؟
هر کسی باید وظایف خودش و بدونه . خدائیش این روزها انتظارات خانمها خیلی بالا رفته . با وجود انواع ماشینهای شوینده و افرادی که برای نظافت خونه میارن بازهم شاکی هستن .
حالا یه آقا تو همچین وضعیتی که اینهمه مشکل و اعصاب خرد کنی و ... هست ، بیرون از خونه کار میکنه و خرجی خانواده رو تأمین میکنه نباید ادعائی داشته باشه و وقتی میاد خونه حداقل یه غذای گرم براش فراهم باشه .
این روزها خانمها واقعاً تنبل شدن . متأسفانه خانمهای خانه دار از خانمهای شاغل هم تنبل تر شدن و فقط شکایت میکنن . فقط غر میزنن . هیچ کاری انجام نمیدن جزء تقویت عظلات زبونشون ...
این روزها نه مهمونیای قدیم هست نه رفت و آمد و نه بچه های زیاد . تا اونجائیکه من تو همسر خودم و اطرافیانم میبینم بنده های خدا خیلی کمک میکنن .منظورم استثناها نیستن .
خدارو هزار مرتبه شکر من دنیا دنیا از همسرم راضی ام و از همینجا هزار تا قربونش میرم
pAshMak
هنوز نگفته ، همه خانمها به جای ناراحتی از این همه لطف شما ، خوشحالن که فردا چه شود...........
آره دیگه حسابی قراره خجالت بدیم آقایون رو
▧ تصویر در دسترس نیست
pAshMak
پس اینهمه پرونده همسرآزاری چیه توی دادگاه؟
این سوال رومیشه از آقایون متوقع هم پرسید
خب پس شانس آوردی شریک زندگی خوبی داری
خوشبخت ترباشی ایشالا
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
يبار مرتضي گذاشته بود ، اينجا
soheyla
اینهمه آقا که بخاطر مهریه و غیره زندانن چی ؟ آقایونی که بخاطر نداشتن وضعیت مالی خوب و نداشتن توانائی خریدن خونه و ماشین شیک همسراشون ترکشون کردن چی ؟ اوناروهم ببینید .
گفتم که منظورم استثناها نیستن . چرا اینهمه بدبین باشیم و فقط دادگاههارو ببینیم . میتونیم به خانواده های خوشبختی که اطرافمون هستن یه نگاهی بندازیم . منفی دیدن اصلاً خوب نیست .
تو خونه ای مستأجر بودیم . 4 سال . دو تا بچه داشتن . یه پسر 4 ساله و دختر 9 ساله . جوون بودن . تو اون 4 سال حتی یه بحثم باهم نداشتن .ماشاءالله اینقدر خوشبخت بودن که نمیتونم توصیفشون کنم . آقا بیرون کار میکرد . تو خونه هم کارهای مردونه ی خونه رو انجام میداد . خانمه هم از بچه ها مواظبت میکرد و دائم آشپزی میکرد . چه دستپختی هم داشت . ساده ی ساده زندگی میکردن . هر کدوم فقط یک جفت کفش داشتن . ولی زندگیشون بی نقص بود . ماشاءالله . خیلی چیزها از اونا یاد گرفتم .
اکثر اوقات آقایون پرتوقع دست پرورده ی خانمهای پرتوقع هستن .
خب پس شانس آوردی شریک زندگی خوبی داری
خوشبخت ترباشی ایشالا
منون عزیزم . شما لطف دارید .
درکل به شانس اعتقاد ندارم . ما هم روزگار سختی و گذروندیم تا به اینجا رسیدیم . اینقدر استخونهای همدیگه رو نرم کردیم
تو زندگی از خودگذشتگی و تحمل خیلی مهمه . متأسفانه اینروزها همه به جای سعی و تلاش راه فرار و ترجیح میدن .
یه زندگی مشترک خوب دست هردوطرف و میبوسه . خانم و آقا به یه اندازه تو خوشبختی و یا خدای نکرده بدبختی زندگیشون مسئولن
.
قربونتون برم
نغمه
اینطوری توقع داری بت زن بدن جلال؟؟ اگه بیان تحقیق همین تیکه از حرفت رو نشونشون میدم
pAshMak
مرسی از اینکه باحوصله جواب میدی
▧ تصویر در دسترس نیست
pAshMak
آخییییییی.گناه داره حالا یه چیزی گفت.نشون نده بذار سروسامون بگیره
▧ تصویر در دسترس نیست
مستانه
شما از عرق چین استفاده می کنی؟!
مگه چند سالته؟!
pAshMak
مگه چند سالته؟!
فکرکنم یادعروسی وزن گرفتن افتاده هوول شده
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
اینو انصافا خوب اومدی سهیلا خانم
من اگه بخوام زن بگیرم اصلا شما رو معرفی می کنم برای تحقیقات
تا بهشون بگید که چقدر پسر خوب و سر به زیر خانواده دوستی هستم
حتمااااااااااااااااااا
مگه چند سالته؟!
pAshMak
پس من اشتباه کردم.
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
حالا که اشتباهی زنمون دادی رفت دیگه پسش نگیر
Holtek
جلال !! بعد چند سال يه مورد افتاد ، اونم كه پشت پا زدي به بختت
pAshMak
تقصیرخودته دیگه. بادست پس میزنی با پاپیش میکشی
همین روبگو داشتم واست آستین بالا میزدم خودت نخواستی داداش جلال
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
من از خود گذشتگی می کنم نوبتمو میدم امین که اومده داره
بچه مثبت
soheyla,
شما تو خونوادتون دختر مجرد ندارین؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نغمه
نه ندارن سهیلا جون یه دونست
pAshMak
ببین اگه پشیمون بشی دیگه خبری نیستا.
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
نغمه خانم منم سوال امینو از شما دارم
اول اینو جواب بدین تا تصمیم بگیرم
خوب چرا اینقدر با عجله
بزار یه ذره سبک سنگین کنم
با اساتید بزرگی چون امین بچه مثبت زاده و رضا هالتک زاده و کوروش ای ای سی زاده مشورت کنم یه دوری هم بزنیم برمی گردم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→