₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » همه سریال‌ های نوروزی تلویزیون
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » همه سریال‌ های نوروزی تلویزیون

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

همه سریال‌ های نوروزی تلویزیون

1830 بازدید، 9 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

تلویزیون در نوروز 93 قصد دارد چهار مجموعه نمایشی را از شبکه‌های خود به روی آنتن ببرد که همگی از فضایی طنز برخوردارند و با نزدیک شدن به ایام عید همچنان در مرحله تولید قرار دارند.

سریال‌های نوروزی شبکه‌های سیما امسال نیز مانند اغلب سال‌های گذشته از مضمونی طنز برخوردارند و با حضور جمعی از بازیگران این عرصه به روی آنتن می‌روند.

«پایتخت 3»، «خوب، بد، زشت»، «روزهای بد در» و «ما فرشته نیستیم» عنوان سریال‌های نوروزی تلویزیون در سال 93 است که به ترتیب از شبکه‌های یک تا تهران پخش می‌شوند و مانند هر سال ساخت اغلب انها تا آخرین روزهای نوروز ادامه دارد.

تصویر در دسترس نیست

سریال «پایتخت 3» که به کارگردانی سیروس مقدم و تهیه‌کنندگی الهام غفوری اواسط دی ماه در شیرگاه مازندران کلید خورد هر شب ساعت 22 و 15 دقیقه پخش می‌شود و تکرار آن ساعت 1 و 30 بامداد و ساعت 15 روز بعد‌ از شبکه یک سیما است.

محسن تنابنده، احمد مهرانفر، ریما رامین‌فر، سارا و نیکا فوقانی اصل و علیرضا خمسه مانند سری اول و دوم این مجموعه از بازیگران اصلی این سریال هستند.

تصویر در دسترس نیست

«خوب، بد، زشت» سریال نوروزی شبکه دو سیما نیز به کارگردانی منوچهر هادی و تهیه‌کنندگی علیرضا سبط احمدی ساخته می‌شود و هر شب ساعت 21 و 30 دقیقه پخش می‌شود و تکرار آن نیز ساعت 2 بامداد و 14 روز بعد به روی آنتن می‌رود.

امین حیایی، بهاره رهنما، بهنوش بختیاری، سوسن پرور، حسین محب‌اهری، مهدی سلوکی، شهین تسلیمی و... از جمله بازیگران این سریال نوروزی هستند.

تصویر در دسترس نیست

سعید آقاخانی نیز کارگردانی مجموعه نوروزی شبکه سه سیما با عنوان «روزهای بد در» را بر عهده دارد که مجموعه‌اش هر شب ساعت 20 و 45 دقیقه به روی آنتن می‌رود و تکرار آن نیز ساعت 24 بامداد و 16 روز بعد خواهد بود.

تهیه‌کنندگی این سریال را ایرج محمدی و مهران مهام بر عهده دارند و هومن برق‌نورد، مریم امیرجلالی، بیژن بنفشه‌خواه، مهرناز بیات، امیررضا میرآقا و مهران رجبی از جمله بازیگران این مجموعه هستند.

تصویر در دسترس نیست

آخرین سریال نوروزی را نیز شبکه تهران به روی آنتن می‌برد که ساعت 23 و 15 دقیقه پخش می‌شود، این مجموعه را با عنوان «ما فرشته نیستیم» فلورا سام کارگردانی می‌کند. تهیه‌کننده آن مجید اوجی است که ساعت 19 روز بعد تکرار می‌شود.

گوهر خیراندیش‌، محمدرضا شریفی‌نیا‌، علی صادقی‌، برزو ارجمند‌، نادر سلیمانی و داریوش موفق از بازیگران اصلی این مجموعه هستند.

6 سپاس: مستانه، Holtek، بچه مثبت، نغمه، دلشاد، gilas

• مستانه

ببخشید من مطلبتونو نخوندم :9:
    فقط اومدم بگم، پایتخت :110:

1 سپاس: pAshMak

• Holtek

نقل قول: pAshMak
    همه سریال‌ های نوروزی تلویزیون

پشمك جان دستت درد نكنه ، سريال طنز دوست دارم ، سعي مي كنم حتما ببينم :1:
    نقل قول: pAshMak
    «خوب، بد، زشت»

اسمشو از يه فيلم گانگستري قديمي بود برداشتن :bahone:

• pAshMak

نقل قول: مستانه
    ببخشید من مطلبتونو نخوندم
    فقط اومدم بگم، پایتخت

همین که سرزدی وعکساش رودیدی مرسی 786

نقل قول: Holtek
    پشمك جان دستت درد نكنه ، سريال طنز دوست دارم ، سعي مي كنم حتما ببينم

خواهش میکنم. من خودم هم طنزرودوست دارم 248

نقل قول: Holtek
    اسمشو از يه فيلم گانگستري قديمي بود برداشتن

آره یادمه چندوقت پیش فیلمش روشبکه نمایش گذاشته بود 282

2 سپاس: Holtek، مستانه

• شایسته

دیروز هم شنیدم که بالاخره امسال بازهم کلاه قرمزی با 2 شخصیت جدید نوروز
    به خونه هامون میاد.دقیقه نود تصویب شد. :8:

2 سپاس: pAshMak، نغمه

• pAshMak

نقل قول: شایسته
    به خونه هامون میاد.دقیقه نود تصویب شد.

این کلاه قرمزی کم کم خودش محو میشه وفقط اسمش باقی میمونه

ازبس که کاراکتر وشخصیت جدید میارن توش

1 سپاس: نغمه

• نغمه

مرسی از اطلاع رسانیت :46:

نقل قول: شایسته

جدی میگی خدا رو شکر من خیلی کلاه قرمزی رو دوست میدارم شایعه پیوستنش به شبکه نمایش خانگی رو شنیده بودم :17:

• gilas

دست شما درد نکنه :4:

• pAshMak

نقل قول: gilas
    دست شما درد نکنه

خواهش میکنم :5:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: