₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » :: لحظه مرگ انسانها، واقعي و تامل برانگيز ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » :: لحظه مرگ انسانها، واقعي و تامل برانگيز ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

:: لحظه مرگ انسانها، واقعي و تامل برانگيز ::

2987 بازدید، 12 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

ويديو حاوي صحنه هاي مرگ طبيعي به طور ناگهاني ميباشد، اين فيلم بسيار تامل برانگيز هست، حق ديدن آن با خودتان هست، ولي ارزش يك بار ديدن رو داره.

ما همه می دانیم که از دنیا خواهیم رفت-حالا با خود فکر کنیم بعدش می خواهیم چکار کنیم -اماده هستیم-با دست پر به ملاقات الله خواهیم رفت؟؟این ها سوالاتی است که باید از خود بپرسیم-خدایا ما را عاقبت به خیر کن

نسخه موبایل

دانلود

منبع:
    http://www.aparat.com/v/AoaLr

12 سپاس: دلشاد، پرهام، pAshMak، jaj، Holtek، مستانه، mojde، gilas، بندری، تنها، baron jon، میهمان182

• pAshMak

نقل قول: Life Dream
    ما همه می دانیم که از دنیا خواهیم رفت-حالا با خود فکر کنیم بعدش می خواهیم چکار کنیم -اماده هستیم-با دست پر به ملاقات الله خواهیم رفت؟؟این ها سوالاتی است که باید از خود بپرسیم-خدایا ما را عاقبت به خیر کن

فوق العاده بود. حال عجیبی دارم.خداییش نمیدونم چی باید بگم

اون دونفری که درحال حرف زدن فوت شدن نشون میده وقتی زمان رفتن برسه

ملکوالموت منتظرهیچی نمیمونه ومهلتی نمیده. اون ماشینه خیلی وحشتناک بود.

ازخدا میخوام که همه بنده هاش رو مرگی آرام همراه باپرونده ای سبک ازگناه

وپرباراز خیرات بده.مرسی 826

2 سپاس: jaj، Life Dream

• Holtek

همگي مرگ راحتي داشتند ، حتي اون ماشينه .
    مي گن حضرت موسي راحت ترين مرگ رو داشته ، يبار كه از خدا مي خواد طمع مرگ رو براش بچشونه ، وقتي دوباره زنده ميشه وحشتناك ترين لحظه توصيفش مي كنه .

1 سپاس: Life Dream

• نغمه

خدایا خودت فریاد رسمون باش من تنها فیلم فوتبالیست رو تونستم ببینم بقیه ای اصلا برای من وجود نداره نمیدونم چرا :7:

• مستانه

نقل قول: Life Dream
    :: لحظه مرگ انسانها، واقعي و تامل برانگيز ::

واقعاً تأمل برانگیز بود :2:
    همیشه در این مورد دوتا دعا از خدا دارم
    1- اینکه مرگ عزیزان و دوستانم رو نبینم :48:
    2- لحظه ی مرگ خودم، مغنعه سرم نباشه، چون وقتی درش میارن موهام جرقه میزنه سیخ سیخ میشه 1203 خوشم نمیاد 447

یکی می گفت زیاد بگین الهم صلی علی عزرائیل تا مرگتون آسون و سریع باشه، اینکه چقدر صحت داره الله و اعلم :66:

• Life Dream

pAshMak,
    من اون مرگي كه در حال سجده توو مسجدمرد رو خيلي رووم تاثير گذاشت، چنين شخصي قطعاً بهشتي هست، خيلي برام زيبا بود :58:
    Holtek,
    اون افرادي كه توي ماشين مردن به نظرم واقعاً وحشتناك بود، هر چند احتمال داره دردي رو حس نكرده باشن چون توو اين حالت به خاطر شوكه شدن عصبهاي انتقال درد و هوش به كل از كار ميوفته! ولي در كل مرگ براي مومنين راحتتر هست نسبت به افرادي كه شرك ميورزند :48:
    نغمه,
    فيلم كامل هست، مشكلي نداره شما دانلود كن كامل پخش ميشه يا كليدهاي تركيبي Ctrl + F5 رو همزمان بزن و يا در اخر آدرس آدرس بار يه علامت سوال انگليسي بزار درست ميشه.
    مستانه,
    ديدن مرگ عزيزان واقعاً دردي هست كه تحملش جانكاهه، انشالله كه هيچ كس شاهد مرگ عزيزانش نباشه :48:
    در مورد گفتن الهم صلی علی عزرائیل منم چيز خاصي نشنيدم، ولي گفتن الله اكبر و لا اله الا الله درست قبل از جان دادن مرگ رو خيلي راحت و ميگن بهشت براش فرض ميشه البته اگه اهل خير و خيرات باشه و انسان مومني باشه. :58:

2 سپاس: مستانه، pAshMak

• mojde

خدایاااااااااااااا

• 1 سپاس: Life Dream

• pAshMak

نقل قول: Life Dream
    من اون مرگي كه در حال سجده توو مسجدمرد رو خيلي رووم تاثير گذاشت، چنين شخصي قطعاً بهشتي هست، خيلي برام زيبا بود

ای واااای . میدونی راستش چون تصویر دور بود دقیق متوجه نشدم که درحال سجده بودش

• 1 سپاس: Life Dream

• baron jon

سلام

یه حالی شدم وقتی این ویدیو رو دیدم ... شاهد مرگ عزیزان باشی واقعا دردناکه ...

من 3 -4 دقیقه بعد اون اتفاق رفتم از پشت پنجره پدرمو صدا بزنم دیدم پدرم خودش رو به قبله دراز کشیدند یه حال وحشتناکی داشتم اصلا قابل گفتن نیست مرگ ناگهانی خیلی سخت تره خیلی .... :44:

خدا همه ما رو عاقبت به خیر کنه :48:

2 سپاس: مستانه، Life Dream

• Life Dream

نقل قول: mojde
    خدایاااااااااااااا

منم خدايااااااااااااا :17:
    نقل قول: gilas
    :46:

:46: :46:
    نقل قول: pAshMak
    ای واااای . میدونی راستش چون تصویر دور بود دقیق متوجه نشدم که درحال سجده بودش

ولي من همون لحظه اول فهميدم :10:
    نقل قول: تنها
    :44:

:44: :44:
    نقل قول: baron jon
    سلام

یه حالی شدم وقتی این ویدیو رو دیدم ... شاهد مرگ عزیزان باشی واقعا دردناکه ...

من 3 -4 دقیقه بعد اون اتفاق رفتم از پشت پنجره پدرمو صدا بزنم دیدم پدرم خودش رو به قبله دراز کشیدند یه حال وحشتناکی داشتم اصلا قابل گفتن نیست مرگ ناگهانی خیلی سخت تره خیلی ....

خدا همه ما رو عاقبت به خیر کنه

متاسفانه منم شاهد مرگ يكي از بستگان نزديك بودم، تا چند دقيقه قبل مرگ بالاسرش بودم، مرتب لا اله الا الله ميگفت تا به حالت كما رفت و توو كما فوت كرد، خيلي غم انگيز بود، انشالله ديگه هيچ وقت شاهد مرگ هيچ يك از عزيزانتون نباشيد و خدا سايه همه عزيزانرو براي شما نگه داره، مطمعنم كه الان روحشون به آرامش رسيده و در جاي خوبي هست انشالله :48:

1 سپاس: baron jon
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: