دعا کنیم هیچ مردی زن نشود و هیچ زنی هم مرد نشود . خدا رحمت کند تمام گذشتگان رو شوهر خاله ای داشتیم که شغلی معمولی داشت . خانمش ارایشگاه زنانه ای افتتاح کرد و بعد مدتی کارش خیلی گسترش پیدا کرد و بطبع ان درامدش هم بسیار بالا رفت شوهر خاله ما هم یواش یواش کارش رو تعطیل کرد و شروع کرد به رتق و فتق کارهای خونه ، اشپز ماهری شد وکارهای خونه رو بهتر از یک زن انجام میداد ولی بعد مدتی هم شروع به کشیدن تریاک کرد مرد با معرفتی بود .در سن 52 سالگی، دوماه قبل سکته کرد و بعد 15 روز فوت کرد یک روز مانده به فوتش وقتی منو دید گریه میکرد و میگفت محسن دعا کن هیچ مردی زن نشود من اگه هنوز سر شغلم بود با اینهمه مشکلات روبرو نمیشدم . . راستش عکس این قضیه هم کاملا صدق میکند این روزها بسیار زنهایی رو میبنم که مرد شده اند ، صحبت در اینکه زنها دیگه مثل قدیم نیستند و نبایستی باشند، نیست ، کسی نمیتونه منکر وجود خانمها در محیط کار و اقتصاد باشه . صحبت در رفتار و عملکرد مشابه با مردها در زمینه های اقتصادی هست . اینکه زن در هر زمینه اقتصادی و کلان خانواده مثل مسکن و خودرو و سرمایه گذاری وارد بشود و بدتر از اون سر تر از مرد خانواده باشد بشدت مخرب و چون با روح لطیف یک زن جور در نمیاید . روح و روان این زن رو بهم میریزد . . میدونم که حرف من به مذاق خیلی ها جور در نمیاد ولی اگه نگاهی با انصاف به دوربروم بکنیم متوجه عرایض بنده خواهید شد و خواهیم دید که متاسفانه این خانمها با چه مشکلاتی روبرو هستند
دعا کنیم کنیم هیچ مردی زن نشود و هیچ زنی هم مرد نشود
الاهی عاامین بعضی موقعها صبحها سر کار یا کلاس میرم وقتی زنهایی را که تو سرمای زمستون بدوبدو مثل مرد میرن سر کار دلم میسوزه و به خودم میگم پس کو این لطافت زنها آیا با این همه خستگی و فشار زندگی برای زن لطافت میمونه
درست موضوع سرهمینه که زنها دیگه لطافت طبع ندارن و البته من فکر میکنم که بازهم مقصراصلی بعضی از اقایون هستند که برخورد درست با همسرانشون ندارن.اگر زنی امنیت خاطر داشته باشه و ترسی از اینده نداشته باشه دوست داره که خانه دار باشه.البته این یه نظر شخصیه
امین ولی جلال جان خیلی وقتها علت احتیاج بندگان خود شخص هست دعا کنیم خدا عقل به هممون بده
نقل قول: دلشاد
عضی موقعها صبحها سر کار یا کلاس میرم وقتی زنهایی را که تو سرمای زمستون بدوبدو مثل مرد میرن سر کار دلم میسوزه و به خودم میگم پس کو این لطافت زنها آیا با این همه خستگی و فشار زندگی برای زن لطافت میمونه
باز هم تاکید میکنم اینکه خانمی مشغول به کاری باشه ، مشکلی نیست ، مشکل در تغییر ماهییت زن هست
نقل قول: شایسته
درست موضوع سرهمینه که زنها دیگه لطافت طبع ندارن و البته من فکر میکنم که بازهم مقصراصلی بعضی از اقایون هستند که برخورد درست با همسرانشون ندارن.اگر زنی امنیت خاطر داشته باشه و ترسی از اینده نداشته باشه دوست داره که خانه دار باشه.البته این یه نظر شخصیه
در اینکه بسیاری از خانمها بخاطر لاقیدی مردشون دنبال فعالیت اقتصادی هستند رو نمیشه منکر شد ولی در این موضوع رو نباید فراموش کرد متاسفانه استقلال اقتصادی خانم در زندگی و اینکه خانمها حق خودشون میدونند در تمام زمینه های اقتصادی پا به پای مرد جلو بروند این روزها بشدت رواج یافته و یکجورایی مد شده
نقل قول: نغمه
با کل مطلب خیلی موافقم این قسمت از صحبتتون هم حرف همیشگی همسرجان هست و من خیلی از این نظر خوشم میاد
خدا خیر همسرتون بدهد و باز خدا خیر شما رو بدهد که در این زمینه تابع ایشون هستید انشاا... فرزند شما زیر سایه شما در بهترین شکل تربیت و تحویل جامعه کردد و شما همیشه زندگی شاد و پر نشاطی رو داشته باشید
نقل قول: مستانه
دعا کنین بدتر نشه که داره میشه
امین البته در مورد شخص شما خوشبختانه اینطوری که در نوشته هاتون مشخص هست شما بشدت مراقب هستید که بقول معروف مرد نشوید و معمولا کارهای اقتصادی شما در حد قابل قبولش قرار دارد انشاا.... همیشه در زندگی موفق باشید
اگه نظر شخصی من رو بخواهید باید عرض کند تا اندازه زیادی خود خانمها مقصر هستند متاسفانه در طول تاریخ به خانمها توسط اقایون ظلم زیادی شده و در چند دهه اخیر که شرایط باز شده خانمها دنبال احقاق حقوق تاریخی خود هستند تا اینجای کار نه تنها عیبی نداره بلکه خوب و قابل احترام هست اشکال اساسی در اینکه متاسفانه خانمها فکر میکنم در همه زمینه ها؛ مشابه یک مرد هستند و میتوند مثل یک مرد عمل کنند اینجاست که مشکل اساسی پیش میاد چون یک زن در خیلی از زمینه های جسمی؛ روحی، روانی، عاطفی با یک مرد فرق داره
اگه نظر شخصی من رو بخواهید باید عرض کند تا اندازه زیادی خود خانمها مقصر هستند متاسفانه در طول تاریخ به خانمها توسط اقایون ظلم زیادی شده و در چند دهه اخیر که شرایط باز شده خانمها دنبال احقاق حقوق تاریخی خود هستند تا اینجای کار نه تنها عیبی نداره بلکه خوب و قابل احترام هست اشکال اساسی در اینکه متاسفانه خانمها فکر میکنم در همه زمینه ها؛ مشابه یک مرد هستند و میتوند مثل یک مرد عمل کنند اینجاست که مشکل اساسی پیش میاد چون یک زن در خیلی از زمینه های جسمی؛ روحی، روانی، عاطفی با یک مرد فرق داره
ولی من مخالفم با حرف شما. چون اکثرخانمها تازمانی که احساس ناامنی ازنظر
تامین نیازهای اقتصادی خانواده نکنندبخودشون سختی نمیدن (توی ایران منظورم هست)
این امنیت واعتمادروکی باید بوجودبیاره؟آقایون
اینکه آقایون خیال کنن چون مردهستند پس موجودبرترند استنباط بسیارغلطی هست
چون برتری رو اعمال افرادثابت میکنه نه باورهای ذهنی.
حتما دیدید که دربرخی زمینه هاخانمها حتی بهتر از مردان عمل میکنند.
کاملا موافقم و همیشه به این موضوع فکر میکنم. قضیه خیلی عمیق تر و ناجور تر از این حرفاست بحث یه فاجعه اجتماعیه که طبعات فرهنگی و خانوادگیو اقتصادی و ... زیادی داره
سلام و سپاس . یکی از دلایل حضور خانمها در محیط های بیرون از خونه و کارکردن بیش از حدشون ، مشکلات مالیه . اینروزها زندگی خیلی سخت شده . متأسفانه درآمد آقایون کفاف هزینه هارو نمیده . مردم زندگی و خیلی سخت گرفتن . تو اداره ما نزدیک به 10 نفر خانم کار میکنن که هیچکدوممون بخاطر پرکردن اوقات فراغت نمیایم سرکار .
نقل قول: دلشاد
به خودم میگم پس کو این لطافت زنها آیا با این همه خستگی و فشار زندگی برای زن لطافت میمونه
حرفتون کاملاً درسته . نه واقعاً نمیمونه . خونه ی سرد و بی روح ، یه خانم همیشه خسته ، بچه ی آلاخون والاخون و در کل یه زندگی پر از افسردگی حاصل کار کردن خانمها بیرون از خونه است . وای از اون روزی که درآمد خانم از آقا بالاتر باشه ... درآمد همسرم چند برابر حقوق منه . یه عیدی ازش بیشتر گرفتم . دمار از روزگار بنده خدا درآوردم ... من و همسرم چند ساله دنبال بچه هستیم . آرزومونه یه بچه داشته باشیم . ولی از حالا که به دنیا نیومده همش به این فکر میکنم بعد از گذروندن مرخصی زایمان کجا بزارمش و برم سر کار ؟؟؟؟!!!! داداشی به موضوع خوبی اشاره کردید ...
امین البته در مورد شخص شما خوشبختانه اینطوری که در نوشته هاتون مشخص هست شما بشدت مراقب هستید که بقول معروف مرد نشوید و معمولا کارهای اقتصادی شما در حد قابل قبولش قرار دارد انشاا.... همیشه در زندگی موفق باشید
ممنون ای کلک خوب حواست هستا! ولی خودتو میزنی به اون راه
هر کسی را بهر کاری ساختند مهر آن را در دلش انداختند
اینو قبول میکنم ولی با بیت دوم در این زمینه خاص موافق نیستم
نقل قول: pAshMak
اسم کاربری شما رو که میخونم پسرم مهدیار توی ذهنم میاد . 5سالش و عاشق پشمک هست بصورتی که همیشه باید توی خونمون پشمک باشه . بعضی وقتی ها نصف شب صدایی از اشپز خونه میاد ؛میبینم که با چشمهای بسته نشسته و داره پشمک میخوره و اما در مورد نظر شما خوبه فقط از دخترهایی که هنوز ازدواج نکردند ولی تحصیلات عالیه رو طی کردند بپرسید که اولویت اول شما بعد تحصیل چیه اکثریتشون شاید برابر با ازدواج بگویند کار و فعالیت اقتصادی علتش چی میتونه باشه اونا که هنوز با مردی زندگی مشترک تشکیل نداده اند که چون اون مرد لا قید هست تصمیم به فعالیت اقتصادی گرفته اند چرا اینروزها اکثر خانمه دوست دارند استقلال اقتصادی داشته باشند
نقل قول: pAshMak
ینکه آقایون خیال کنن چون مردهستند پس موجودبرترند استنباط بسیارغلطی هست
فکر کنم شما خوب جواب منو در پاسخ قبلی نخوندید
نقل قول: mojde
کاملا موافقم و همیشه به این موضوع فکر میکنم. قضیه خیلی عمیق تر و ناجور تر از این حرفاست بحث یه فاجعه اجتماعیه که طبعات فرهنگی و خانوادگیو اقتصادی و ... زیادی داره
ممنون از شما بابت اینکه اینطور صریح عمق موضوع رو عنوان کردید
نقل قول: soheyla
اینروزها زندگی خیلی سخت شده . متأسفانه درآمد آقایون کفاف هزینه هارو نمیده . مردم زندگی و خیلی سخت گرفتن .
مگه قدیمها سخت نبود نمیدونم چرا خانمها باور نمیکنند که کاری که در خونه انجام میدهند از انچنان درجه اهمیتی بر خوردار هست که تمام اینده و هدف زندگی مشترک رو تحت شعاع قرار میده هیچ فکرش رو کردید چرا مردها اینهمه حواس پرت شدند چرا بچه ها اینجوری شدند چرا خانواده ها اصلا ثبات سابق رو ندارند
نقل قول: مستانه
ای کلک خوب حواست هستا! ولی خودتو میزنی به اون راه
ما درون را بنگریم و حال را ** نی برون را بنگریم و قال را
منم دقيقا يه مورد مشابهي كه شما گفتين سراغ دارم . خانومه تا موقعي كه سر كار نبود و خانه دار بود كه هيچ ولي از وقتي كه رفته سر كار آرايشگري و آقاشون هم بيكار كه البته خانومه بيشتر اجازه نميده چون بايد يكي باشه كه از بچه ها مراقبت كنه سيستم شون خيلي شبيه همين موردي كه شما گفتين شده البته با اين تفاوت كه آقاهه تحصيل كرده هست و اهل دود و دم هم نيست ولي رفتارا خيلي حرف از خانومش مي خوره با اينكه انساني بسار با ادب و متينه ولي هيچ استقلال مردانه اي نداره و قدرت تصميم گيري هم نداره
اسم کاربری شما رو که میخونم پسرم مهدیار توی ذهنم میاد . 5سالش و عاشق پشمک هست بصورتی که همیشه باید توی خونمون پشمک باشه . بعضی وقتی ها نصف شب صدایی از اشپز خونه میاد ؛میبینم که با چشمهای بسته نشسته و داره پشمک میخوره
زنده باشه الهی این مهدیارکوچولو
نقل قول: محسن صائب
خوبه فقط از دخترهایی که هنوز ازدواج نکردند ولی تحصیلات عالیه رو طی کردند بپرسید که اولویت اول شما بعد تحصیل چیه اکثریتشون شاید برابر با ازدواج بگویند کار و فعالیت اقتصادی علتش چی میتونه باشه اونا که هنوز با مردی زندگی مشترک تشکیل نداده اند که چون اون مرد لا قید هست تصمیم به فعالیت اقتصادی گرفته اند چرا اینروزها اکثر خانمه دوست دارند استقلال اقتصادی داشته باشند
به قول معروف: نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم
شاید ازدواج نکرده باشند ولی اونقدر تو ی دوست وفامیل موارد متنوع هست که
میتونه درس زندگی بده.
زن برای کمک به اقتصاد خانواده وارد میدون کارمیشه
از عمروجوونیش مایه میذاره ومیره سرکار. تاوقتی که وضعیت آقا بهبود پیدانکرده هیچ
اعتراضی نمیکنه این آقای محترم ولی همینکه خرش ازپل گذشت ومشکلات اقتصادی
تاحدودی روی غلطک افتاد شروع میکنه به سازمخالف.به نظرمن مردان همیشه انتظاردارن
خانمها مطیع محض باشندوبس
اون چیزی که باعث شده زنان به قول شما مرد بشوند چیزی نیست جز احتیاجات مالی
دراکثرمواقع.
آنچه شیران راکند روبه مزاج احتیاج است احتیاج است احتیاج
محسن صائب
.
خدا رحمت کند تمام گذشتگان رو شوهر خاله ای داشتیم که شغلی معمولی داشت . خانمش ارایشگاه زنانه ای افتتاح کرد و بعد مدتی کارش خیلی گسترش پیدا کرد و بطبع ان
درامدش هم بسیار بالا رفت
شوهر خاله ما هم یواش یواش کارش رو تعطیل کرد و شروع کرد به رتق و فتق کارهای خونه ، اشپز ماهری شد وکارهای خونه رو بهتر از یک زن انجام میداد
ولی بعد مدتی هم شروع به کشیدن تریاک کرد
مرد با معرفتی بود .در سن 52 سالگی، دوماه قبل سکته کرد و بعد 15 روز فوت کرد یک روز مانده به فوتش وقتی منو دید گریه میکرد و میگفت
محسن دعا کن هیچ مردی زن نشود من اگه هنوز سر شغلم بود با اینهمه مشکلات روبرو نمیشدم
.
.
راستش عکس این قضیه هم کاملا صدق میکند
این روزها بسیار زنهایی رو میبنم که مرد شده اند ، صحبت در اینکه زنها دیگه مثل قدیم نیستند و نبایستی باشند، نیست ، کسی نمیتونه منکر وجود خانمها در محیط کار و اقتصاد باشه .
صحبت در رفتار و عملکرد مشابه با مردها در زمینه های اقتصادی هست
.
اینکه زن در هر زمینه اقتصادی و کلان خانواده مثل مسکن و خودرو و سرمایه گذاری وارد بشود و بدتر از اون سر تر از مرد خانواده باشد
بشدت مخرب و چون با روح لطیف یک زن جور در نمیاید . روح و روان این زن رو بهم میریزد .
.
میدونم که حرف من به مذاق خیلی ها جور در نمیاد ولی اگه نگاهی با انصاف به دوربروم بکنیم متوجه عرایض بنده خواهید شد و خواهیم دید که متاسفانه این خانمها با چه مشکلاتی روبرو هستند
jaj
دلشاد
الاهی عاامین
بعضی موقعها صبحها سر کار یا کلاس میرم وقتی زنهایی را که تو سرمای زمستون بدوبدو مثل مرد میرن سر کار دلم میسوزه و به خودم میگم پس کو این لطافت زنها آیا با این همه خستگی و فشار زندگی برای زن لطافت میمونه
شایسته
درست موضوع سرهمینه که زنها دیگه لطافت طبع ندارن و البته من فکر میکنم
که بازهم مقصراصلی بعضی از اقایون هستند که برخورد درست با همسرانشون
ندارن.اگر زنی امنیت خاطر داشته باشه و ترسی از اینده نداشته باشه دوست داره
که خانه دار باشه.البته این یه نظر شخصیه
تنها
امیییییین
نغمه
با کل مطلب خیلی موافقم این قسمت از صحبتتون هم حرف همیشگی همسرجان هست و من خیلی از این نظر خوشم میاد
مستانه
خدا رحمت کنه شوهر خالتون رو
دیگه پیش میاد دیگه
دعا کنین بدتر نشه که داره میشه
محسن صائب
امین
ولی جلال جان خیلی وقتها علت احتیاج بندگان خود شخص هست
دعا کنیم خدا عقل به هممون بده
باز هم تاکید میکنم
اینکه خانمی مشغول به کاری باشه ، مشکلی نیست ، مشکل در تغییر ماهییت زن هست
که بازهم مقصراصلی بعضی از اقایون هستند که برخورد درست با همسرانشون
ندارن.اگر زنی امنیت خاطر داشته باشه و ترسی از اینده نداشته باشه دوست داره
که خانه دار باشه.البته این یه نظر شخصیه
در اینکه بسیاری از خانمها بخاطر لاقیدی مردشون دنبال فعالیت اقتصادی هستند رو نمیشه منکر شد
ولی در این موضوع رو نباید فراموش کرد
متاسفانه استقلال اقتصادی خانم در زندگی و اینکه خانمها حق خودشون میدونند در تمام زمینه های اقتصادی پا به پای مرد جلو بروند این روزها بشدت رواج یافته و یکجورایی مد شده
خدا خیر همسرتون بدهد و باز خدا خیر شما رو بدهد که در این زمینه تابع ایشون هستید
انشاا... فرزند شما زیر سایه شما در بهترین شکل تربیت و تحویل جامعه کردد و شما همیشه زندگی شاد و پر نشاطی رو داشته باشید
امین
البته در مورد شخص شما خوشبختانه اینطوری که در نوشته هاتون مشخص هست شما بشدت مراقب هستید که بقول معروف مرد نشوید و معمولا کارهای اقتصادی شما در حد قابل قبولش قرار دارد
انشاا.... همیشه در زندگی موفق باشید
pAshMak
فکرمی کنید چه کسی باعث این تغییرهست؟
▧ تصویر در دسترس نیست
محسن صائب
اگه نظر شخصی من رو بخواهید باید عرض کند
تا اندازه زیادی خود خانمها مقصر هستند
متاسفانه در طول تاریخ به خانمها توسط اقایون ظلم زیادی شده و در چند دهه اخیر که شرایط باز شده خانمها دنبال احقاق حقوق تاریخی خود هستند
تا اینجای کار نه تنها عیبی نداره بلکه خوب و قابل احترام هست
اشکال اساسی
در اینکه متاسفانه خانمها فکر میکنم در همه زمینه ها؛ مشابه یک مرد هستند و میتوند مثل یک مرد عمل کنند اینجاست که مشکل اساسی پیش میاد
چون یک زن در خیلی از زمینه های جسمی؛ روحی، روانی، عاطفی با یک مرد فرق داره
Kishe Mehr
pAshMak
تا اندازه زیادی خود خانمها مقصر هستند
متاسفانه در طول تاریخ به خانمها توسط اقایون ظلم زیادی شده و در چند دهه اخیر که شرایط باز شده خانمها دنبال احقاق حقوق تاریخی خود هستند
تا اینجای کار نه تنها عیبی نداره بلکه خوب و قابل احترام هست
اشکال اساسی
در اینکه متاسفانه خانمها فکر میکنم در همه زمینه ها؛ مشابه یک مرد هستند و میتوند مثل یک مرد عمل کنند اینجاست که مشکل اساسی پیش میاد
چون یک زن در خیلی از زمینه های جسمی؛ روحی، روانی، عاطفی با یک مرد فرق داره
این امنیت واعتمادروکی باید بوجودبیاره؟آقایون
اینکه آقایون خیال کنن چون مردهستند پس موجودبرترند استنباط بسیارغلطی هست
حتما دیدید که دربرخی زمینه هاخانمها حتی بهتر از مردان عمل میکنند.
▧ تصویر در دسترس نیست
mojde
soheyla
یکی از دلایل حضور خانمها در محیط های بیرون از خونه و کارکردن بیش از حدشون ، مشکلات مالیه .
اینروزها زندگی خیلی سخت شده . متأسفانه درآمد آقایون کفاف هزینه هارو نمیده .
مردم زندگی و خیلی سخت گرفتن .
تو اداره ما نزدیک به 10 نفر خانم کار میکنن که هیچکدوممون بخاطر پرکردن اوقات فراغت نمیایم سرکار .
حرفتون کاملاً درسته . نه واقعاً نمیمونه . خونه ی سرد و بی روح ، یه خانم همیشه خسته ، بچه ی آلاخون والاخون و در کل یه زندگی پر از افسردگی حاصل کار کردن خانمها بیرون از خونه است . وای از اون روزی که درآمد خانم از آقا بالاتر باشه ...
درآمد همسرم چند برابر حقوق منه . یه عیدی ازش بیشتر گرفتم . دمار از روزگار بنده خدا درآوردم ...
من و همسرم چند ساله دنبال بچه هستیم . آرزومونه یه بچه داشته باشیم . ولی از حالا که به دنیا نیومده همش به این فکر میکنم
داداشی به موضوع خوبی اشاره کردید ...
مستانه
البته در مورد شخص شما خوشبختانه اینطوری که در نوشته هاتون مشخص هست شما بشدت مراقب هستید که بقول معروف مرد نشوید و معمولا کارهای اقتصادی شما در حد قابل قبولش قرار دارد
انشاا.... همیشه در زندگی موفق باشید
ممنون
ای کلک خوب حواست هستا! ولی خودتو میزنی به اون راه
محسن صائب
اینو قبول میکنم ولی با بیت دوم در این زمینه خاص موافق نیستم
اسم کاربری شما رو که میخونم پسرم مهدیار توی ذهنم میاد . 5سالش و عاشق پشمک هست بصورتی که همیشه باید توی خونمون پشمک باشه . بعضی وقتی ها نصف شب صدایی از اشپز خونه میاد ؛میبینم که با چشمهای بسته نشسته و داره پشمک میخوره
و اما در مورد نظر شما
خوبه فقط از دخترهایی که هنوز ازدواج نکردند ولی تحصیلات عالیه رو طی کردند بپرسید که اولویت اول شما بعد تحصیل چیه اکثریتشون شاید برابر با ازدواج بگویند کار و فعالیت اقتصادی
علتش چی میتونه باشه
اونا که هنوز با مردی زندگی مشترک تشکیل نداده اند که چون اون مرد لا قید هست تصمیم به فعالیت اقتصادی گرفته اند
چرا اینروزها اکثر خانمه دوست دارند استقلال اقتصادی داشته باشند
فکر کنم شما خوب جواب منو در پاسخ قبلی نخوندید
ممنون از شما بابت اینکه اینطور صریح عمق موضوع رو عنوان کردید
مردم زندگی و خیلی سخت گرفتن .
مگه قدیمها سخت نبود
نمیدونم چرا خانمها باور نمیکنند که کاری که در خونه انجام میدهند از انچنان درجه اهمیتی بر خوردار هست که تمام اینده و هدف زندگی مشترک رو تحت شعاع قرار میده
هیچ فکرش رو کردید
چرا مردها اینهمه حواس پرت شدند
چرا بچه ها اینجوری شدند
چرا خانواده ها اصلا ثبات سابق رو ندارند
ما درون را بنگریم و حال را ** نی برون را بنگریم و قال را
gilas
mz56mz
بندری
pAshMak
علتش چی میتونه باشه
اونا که هنوز با مردی زندگی مشترک تشکیل نداده اند که چون اون مرد لا قید هست تصمیم به فعالیت اقتصادی گرفته اند
چرا اینروزها اکثر خانمه دوست دارند استقلال اقتصادی داشته باشند
به قول معروف: نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم
شاید ازدواج نکرده باشند ولی اونقدر تو ی دوست وفامیل موارد متنوع هست که
میتونه درس زندگی بده.
زن برای کمک به اقتصاد خانواده وارد میدون کارمیشه
از عمروجوونیش مایه میذاره ومیره سرکار. تاوقتی که وضعیت آقا بهبود پیدانکرده هیچ
اعتراضی نمیکنه این آقای محترم ولی همینکه خرش ازپل گذشت ومشکلات اقتصادی
تاحدودی روی غلطک افتاد شروع میکنه به سازمخالف.به نظرمن مردان همیشه انتظاردارن
خانمها مطیع محض باشندوبس
اون چیزی که باعث شده زنان به قول شما مرد بشوند چیزی نیست جز احتیاجات مالی
دراکثرمواقع.
آنچه شیران راکند روبه مزاج احتیاج است احتیاج است احتیاج