ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
aac198000
جمعی از کارتنخوابها و معتادان بهبودیافته عضو موسسه نیکوکاری طلوع بینام و نشانها از مجریان اصلی این طرح بودند و ضمن جمع آوری ته سیگارهای این محدوده با اهداءگل از پلیس راهنمایی و رانندگی، نیرویانتظامی، رفتگران، سالخوردگان، دستفروشان و شهروندان تشکر کردند.
عکس های حمیدرضا دستجردی عکاس ایسنا از اجرای این طرح را در زیر می بینید.
mz56mz
Holtek
mojde
aac198000
من هم با حرکات شعاری حال نمیکنم
ولی بعضی مواقع این نوع فعالینها به ما مطالبی را یاد آوری میکنند که خیلی وقته فراموش کردیم
به عنوان مثال همین حرکت نشان میده چه حجمی از مردم شهری که زندگی میکیم پول خرج میکنند تا عمرشون را کم کنند
hadi04
بهتر بود اصلا کسی نمیکشید که بخواد یه روزی جمع شه
مستانه
بخدا از دست این بی تربیتا آسایش نداریم، تا دو نفر دعواشون میشه، من یکی سریع متواری میشم، بخصوص اگه خانم باشن. از بس حرفای زشت به هم می زنن. والا قربون معتادا حتی قاتلای سریالی.
آخرین باری که دوتا خانم رو از هم جدا کردم تا دو هفته تمام بدنم خورد بود و از خجالت حرفایی که بینشون رد و بدل شده بود با تاکسی تردد می کردم.
جریانی داشت برای خودش
hadi04
بیشتر توضیح بدید لطفا
مستانه
حرف زشت زدن بهم خووووو
hadi04
الان دیگه کامل توضیح بده ببینم کی جرات کرده همچین کاری کرده ؟
aac198000
بخدا از دست این بی تربیتا آسایش نداریم، تا دو نفر دعواشون میشه، من یکی سریع متواری میشم، بخصوص اگه خانم باشن. از بس حرفای زشت به هم می زنن. والا قربون معتادا حتی قاتلای سریالی.
آخرین باری که دوتا خانم رو از هم جدا کردم تا دو هفته تمام بدنم خورد بود و از خجالت حرفایی که بینشون رد و بدل شده بود با تاکسی تردد می کردم.
جریانی داشت برای خودش
الان که دعوای سوری مد شده دعوا میکنند ملت که جمع میشن جداشون کنند جیب ملت را میزنند
باز شانس آوردی از اون حرفا شنیدی جیبت را نزدند
مستانه
آخه خیلی زشت بود
نمایش یا پنهان متن
درباره عیبیای همدیگه چیز می گفتن خوووونه معلوم بود دعوا جدیه، مشقی نیست
hadi04
آها خوب اینکه چیزی نیست یعنی داشتن میگفتن ابروهاتو لنگه به لنگه وردوشته دختر ؟
مستانه
Holtek
آرسام تو چقد ساده اي بابا يكم راه راه باش ، عيباي كمر به پايين منظورشه
دلشاد
jaj
واقعا بی نام و نشان بودند
محسن صائب
.
کجا کفایت کند این باده ها مستی مارا
تنها
garfild
آخرین ورود: امروز, 07:39