₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » طرح جمع‌آوری ته‌سیگارها
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » طرح جمع‌آوری ته‌سیگارها

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

طرح جمع‌آوری ته‌سیگارها

1827 بازدید، 22 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

طرح پاکسازی پسماندهای سیگار از میدان تجریش تا چهارراه ولیعصر با هدف جبران خسارت‌های وارد شده به زیستگاه‌های طبیعی و فضای شهری با مشارکت مردم در روز ۱۳ اسفند برگزار شد.

جمعی از کارتن‌خواب‌ها و معتادان بهبودیافته عضو موسسه نیکوکاری طلوع بی‌نام و نشان‌ها از مجریان اصلی این طرح بودند و ضمن جمع آوری ته سیگارهای این محدوده با اهداءگل از پلیس راهنمایی و رانندگی، نیروی‌انتظامی، رفتگران، سالخوردگان، دستفروشان و شهروندان تشکر کردند.

عکس های حمیدرضا دستجردی عکاس ایسنا از اجرای این طرح را در زیر می بینید.

13 تصویر این بخش در دسترس نیست

15 سپاس: mz56mz، Holtek، soheyla، mojde، hadi04، مستانه، cheddan، دلشاد، jaj، محسن صائب، تنها، هاچو هاچو، garfild، zrnznn، tak

• mz56mz

دستشون طلا ايول
    1 سپاس: aac198000

• Holtek

آفرين به همتشون :1:

• mojde

میدونی من از حرکات نمادین و شعاری دیگه خوشم نمیاد .
    3 سپاس: aac198000، مستانه، محسن صائب

• aac198000

نقل قول: mojde
    میدونی من از حرکات نمادین و شعاری دیگه خوشم نمیاد .

من هم با حرکات شعاری حال نمیکنم

ولی بعضی مواقع این نوع فعالینها به ما مطالبی را یاد آوری میکنند که خیلی وقته فراموش کردیم

به عنوان مثال همین حرکت نشان میده چه حجمی از مردم شهری که زندگی میکیم پول خرج میکنند تا عمرشون را کم کنند

:46:

1 سپاس: mojde

• hadi04

دستشون درد نکنه کاش یه طرحی هم برای جمع کردن دودهای سیگار که میفرستادن توی آسمون اجرا میکردن
    بهتر بود اصلا کسی نمیکشید که بخواد یه روزی جمع شه

• مستانه

کاش یه طرحی ام برای جمع آوری آدمای وحشی و بی ادب که به راحتی اعضاء بدنشون رو در قالب فحش به دیگران تقدیم می کنن، پیاده کنن.
    بخدا از دست این بی تربیتا آسایش نداریم، تا دو نفر دعواشون میشه، من یکی سریع متواری میشم، بخصوص اگه خانم باشن. از بس حرفای زشت به هم می زنن. والا قربون معتادا حتی قاتلای سریالی.
    آخرین باری که دوتا خانم رو از هم جدا کردم تا دو هفته تمام بدنم خورد بود و از خجالت حرفایی که بینشون رد و بدل شده بود با تاکسی تردد می کردم.
    جریانی داشت برای خودش 314

5 سپاس: hadi04، aac198000، jaj، هاچو هاچو، zrnznn

• hadi04

نقل قول: مستانه
    جریانی داشت برای خودش

بیشتر توضیح بدید لطفا :bahone:

2 سپاس: مستانه، aac198000

• مستانه

نقل قول: hadi04
    بیشتر توضیح بدید لطفا

حرف زشت زدن بهم خووووو 314

2 سپاس: hadi04، aac198000

• hadi04

حرف زشت زدن بهم خووووو

الان دیگه کامل توضیح بده ببینم کی جرات کرده همچین کاری کرده ؟ 389

2 سپاس: aac198000، مستانه

• aac198000

کاش یه طرحی ام برای جمع آوری آدمای وحشی و بی ادب که به راحتی اعضاء بدنشون رو در قالب فحش به دیگران تقدیم می کنن، پیاده کنن.
    بخدا از دست این بی تربیتا آسایش نداریم، تا دو نفر دعواشون میشه، من یکی سریع متواری میشم، بخصوص اگه خانم باشن. از بس حرفای زشت به هم می زنن. والا قربون معتادا حتی قاتلای سریالی.
    آخرین باری که دوتا خانم رو از هم جدا کردم تا دو هفته تمام بدنم خورد بود و از خجالت حرفایی که بینشون رد و بدل شده بود با تاکسی تردد می کردم.
    جریانی داشت برای خودش

الان که دعوای سوری مد شده دعوا میکنند ملت که جمع میشن جداشون کنند جیب ملت را میزنند

باز شانس آوردی از اون حرفا شنیدی جیبت را نزدند

:9:

2 سپاس: hadi04، مستانه

• مستانه

الان دیگه کامل توضیح بده ببینم کی جرات کرده همچین کاری کرده ؟

آخه خیلی زشت بود :9:
    نمایش یا پنهان متندرباره عیبیای همدیگه چیز می گفتن خوووو 852

351

نقل قول: aac198000
    باز شانس آوردی از اون حرفا شنیدی جیبت را نزدند

نه معلوم بود دعوا جدیه، مشقی نیست :68:

1 سپاس: hadi04

• hadi04

درباره عیبیای همدیگه چیز می گفتن خوووو

آها خوب اینکه چیزی نیست یعنی داشتن میگفتن ابروهاتو لنگه به لنگه وردوشته دختر ؟ :bahone:

2 سپاس: مستانه، Holtek

• مستانه

آها خوب اینکه چیزی نیست یعنی داشتن میگفتن ابروهاتو لنگه به لنگه وردوشته دختر ؟

:1:

• Holtek

آها خوب اینکه چیزی نیست یعنی داشتن میگفتن ابروهاتو لنگه به لنگه وردوشته دختر ؟

آرسام تو چقد ساده اي بابا يكم راه راه باش ، عيباي كمر به پايين منظورشه :bahone:

• jaj

دستشون درد نکنه
    واقعا بی نام و نشان بودند

• محسن صائب

با این طرح ها یاد این شعر میفتم
    .
    کجا کفایت کند این باده ها مستی مارا

• garfild

دستشون درد نکنه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: