آبشار مارگون نام آبشاری است که در درههای غرب شهرستان سپیدان قرار گرفته است. ارتفاع این آبشار به ۷۰ متر و عرض آن به ۱۰۰ متر میرسد. این آبشار در۴۸ کیلومتری شهر اردکان (فارس) و در روستای مارگون واقع شده است. آبشار مارگون یکی از بزرگترین و با شکوهترین آبشارهای ایران است که از نظر زیبائی، بزرگی و حجم آب خروجی با آبشار شوی لرستان رقابت میکند. این آبشار در استان فارس و در کنار روستای مارگون قرار دارد. این روستا از توابع دهستان کمهر (Komehr) از شهرستان سپیدان (به مرکزیت اردکان) است. اردکان و مناطق اطراف آن به دلیل کوهستانی بودن و داشتن ارتفاعی بالای ۲۲۰۰ متر آب و هوائی سرد دارد و به گفته شاهدان عینی در مواقعی از زمستان در این آبشار قندیل هائی از یخ تشکیل میشود.
در منطقه باغهای سیب زرد و سرخ فراوان دیده میشود. در بین درختان جنگلی آنجا هم زالزالک و نوعی زرشک دیده میشود. ساکنان منطقه را «لر»ها و کوچندگان «قشقائی» که بعضی از آنها ساکن شدهاند، تشکیل میدهند. یکی از رسوم زیبای روستای مارگون این است که در هنگام جشن ازدواج، عروس و داماد و شرکت کنندگان در جشن با لباسهای زیبای محلی ساعتی را در کنار آبشار به شادمانی می گذرانند. فاصله آبشار از : اردکان (فارس) - فاصله تا مارگون ۴۸ کیلومتر. یاسوج - کاکان - فاصله تا مارگون ۶۵ کیلومتر. شیراز - فاصله تا مارگون 100 کیلومتر راه ماشین رو تا جائی که حدود ۸۰۰ متری آبشار است ادامه دارد و بقیه راه را باید پیاده رفت که این راه سنگفرش و در نزدیکی آبشار دارای پلههای سیمانی است. در محوطه ورودی آبشار پارکینگی ساخته شده است. در اطراف پارکینگ سرویس بهداشتی و محوطههای مسطحی ساخته شده که برای اقامت و برپا کردن چادر مناسب است. در اطراف پارکینگ و در طول راه رسیدن به آبشار سطل زباله نصب شده ولی متاسفانه بعضی از گردشگران زبالههای بسیاری را در محیط پراکندهاند.
از دوستان و هم میهنان گلم دعوت میکنم در روزهای تعطیلات پیش رو پس از دیدار از شهر راز شیراز ناز حتما از این آبشار زیبا دیدن کنید :
عالیه وصف این آبشار رو زیاد شنیدم راستش یکی از جاهایی که واقعا دوست دارم اگه قسمت بشه حتما از نزدیک ببینم این آبشاره . امیدوارم قسمت بشه مرسی آقا هادی تصاویرش فوق العاده بود
چرا گریه میکنی؟ دارم شوخی میکنم به مرور به شوخی های من عادت میکنی خوب خیلی عجله نکن به مرور میفهمی کی اهل کجاست تازه منم خیلی دوست دارم بدونم اهل کجایی ولی پروفایلت خیلی پر رمز و رازه نمیشه ازش چیزی فهمید
نقل قول: pAshMak
چقدرخوبه وقتی همشهری پیدا میکنی .احساس غریبی نمیکنی دیگه
hadi04
در منطقه باغهای سیب زرد و سرخ فراوان دیده میشود. در بین درختان جنگلی آنجا هم زالزالک و نوعی زرشک دیده میشود.
ساکنان منطقه را «لر»ها و کوچندگان «قشقائی» که بعضی از آنها ساکن شدهاند، تشکیل میدهند. یکی از رسوم زیبای روستای مارگون این است که در هنگام جشن ازدواج، عروس و داماد و شرکت کنندگان در جشن با لباسهای زیبای محلی ساعتی را در کنار آبشار به شادمانی می گذرانند.
فاصله آبشار از :
اردکان (فارس) - فاصله تا مارگون ۴۸ کیلومتر.
یاسوج - کاکان - فاصله تا مارگون ۶۵ کیلومتر.
شیراز - فاصله تا مارگون 100 کیلومتر
راه ماشین رو تا جائی که حدود ۸۰۰ متری آبشار است ادامه دارد و بقیه راه را باید پیاده رفت که این راه سنگفرش و در نزدیکی آبشار دارای پلههای سیمانی است. در محوطه ورودی آبشار پارکینگی ساخته شده است. در اطراف پارکینگ سرویس بهداشتی و محوطههای مسطحی ساخته شده که برای اقامت و برپا کردن چادر مناسب است. در اطراف پارکینگ و در طول راه رسیدن به آبشار سطل زباله نصب شده ولی متاسفانه بعضی از گردشگران زبالههای بسیاری را در محیط پراکندهاند.
از دوستان و هم میهنان گلم دعوت میکنم در روزهای تعطیلات پیش رو پس از دیدار از شهر راز شیراز ناز حتما از این آبشار زیبا دیدن کنید :
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
pAshMak
ازتعریفی که کردی معلومه که اهل شیراز هستی
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
بله بله من یک شیرازی هستم
pAshMak
خوشوقتم .آخه منهم از طرف مامان شیرازی ام
چرا دور؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
بسیار زیبا و دیدنی بود ، انشالله قسمت بشه دعوت کنی بیام از نزدیک هم ببینیمش
دلشاد
هاچو هاچو
baron jon
مرسی آقا هادی تصاویرش فوق العاده بود
hadi04
به به پس یکی دیگه به جمع دوستان شیرازی اضافه شد
به خاطر کارم محل زندگیمون عوض شد
اگه مشکل دعوته آقا قدومتون روی جفت چشام تشریف بیارید در بست در خدمتیم
دلشاد,
اوس مهدی سردتر از این حرفاست که بشه شنا کرد توش حتی تابستونا
ایشالا قسمت میشه خودتون هم باید یه کم تلاش کنید دیگه همینطوری که قسمت نمیشه
دست عکاسش درد نکنه آقای افشین عزیزی
pAshMak
مگه بازم شیرازی داریم اینجا؟
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
بله که داریم زیاد هم داریم
pAshMak
وااای چه خوب. خب کدوم یکی از دوستان شیرازی اند؟
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
احساس میکنم دارم تخلیه اطلاعاتی میشم
mz56mz
pAshMak,
آقو همساده رو تا حالا نديد عمو جان
hadi04
چاکرتیم گلوووو ایشالا یه روز دسته جمعی با هم میریم
پشمک خانوم این از یکیشون سردسته شیرازیای سایت کاکو محمود گل
نفر بعد اعلام حضور کنه
zrnznn
.
.
.
زیباا بود......از جاهای دیدنی طبیعی خوشم میاد........
hadi04
فقط خوشت میاد؟ خووو تشریف هم بیارید
pAshMak
نه به خدا. فقط میخوام آشنا بشم
سلام. خوشوقتم از آشناییتون
نفر بعد اعلام حضور کنه
چقدرخوبه وقتی همشهری پیدا میکنی .احساس غریبی نمیکنی دیگه
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
چرا گریه میکنی؟ دارم شوخی میکنم به مرور به شوخی های من عادت میکنی
تازه منم خیلی دوست دارم بدونم اهل کجایی ولی پروفایلت خیلی پر رمز و رازه نمیشه ازش چیزی فهمید
اونم از این همشهریا که هر جایی گیر نمیاد خوووو
zrnznn
تشریف اوردمممممممم خو
حالا فرصتی دست بده دوباره هم خواهم اومد
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→