₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » خواستگاری به سبک بزهای نر!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » خواستگاری به سبک بزهای نر!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

خواستگاری به سبک بزهای نر!

2615 بازدید، 40 پست، نویسنده: zrnznn

• zrnznn

تحقیقات صورت گرفته توسط محققان ژاپنی نشان می‌دهد، بز نر برای جلب توجه جنس ماده و ارسال سیگنال عشق، رایحه بسیار پرقدرت و تحریک‌کننده جنسی از موهای سر خود ساطع می‌کند.

تصویر در دسترس نیست

محققان دانشگاه توکیو در تحقیقات خود دریافته‌اند، بزهای نر در هنگام جفت‌گیری رایحه‌ای شبیه بوی مرکبات به نام 4-ethyloctanal از موهای سر خود در هوا منتشر می‌کنند که باعث جلب توجه جنس ماده می‌شود.

در ترکیب این رایحه، یک ماده شیمیایی جدید شناسایی شد که پیش از این هرگز در طبیعت مشاهده نشده بود.

محققان اقدام به ایزوله کردن رایحه 4-ethyloctanal کرده و سپس بزهای ماده را در معرض این ترکیب بوی فرار قرار دادند.

بصورت لحظه‌ای، اسکن مغزی بر روی بزهای ماده انجام شد که نشان می دهد، این رایحه بسرعت بر مغز آنها اثر گذاشته و باعث فعال شدن سیستم‌های تولید مثل حیوان می‌شود.

دکتر «یوکاری تاکوچی» سرپرست تیم تحقیقاتی، انتشار این رایحه را عامل جلب توجه حیوانات ماده و یک استراتژی تولیدمثل هوشمندانه عنوان می‌کند.

محققان معتقدند که نتایج این مطالعه بر روی انسان نیز قابل تعمیم است؛ بدن انسان اقدام به انتشار فرومون (pheromone) – بعنوان یک پیام‌دهنده شیمیایی – می‌کند که احتمالا ترکیب ناشناخته‌ای در آن، در موی سر مردان نیز وجود داشته و به جلب توجه جنس مخالف کمک می‌کند.

16 سپاس: mz56mz، hadi04، دلشاد، jaj، pAshMak، javad1020، beh، Holtek، محسن صائب، تنها، مستانه، mojde، gilas، پرهام، Kishe Mehr، نخبه

• hadi04

zrnznn,
    در واقع این رایحه داره کار پورشه کاین و شورلت کامارو ZL1 رو انجام میده :bahone:

4 سپاس: zrnznn، jaj، mojde، Kishe Mehr

• zrnznn

hadi04,
    :4: ....الان بعضیا به موتورشم راضین :4: والا به خدااااااااااااااا :4:
    .
    .
    .
    من به شما در مورد این شکلک محترم نظرمو گفته بود؟ آیا؟ 334

3 سپاس: hadi04، jaj، Kishe Mehr

• mz56mz

hadi04,
    كاكو رايحه بعد از كله پاچه امروز صوبى و پياز اوه اوه جون ميده براى خواستگارى رفتن :83:

4 سپاس: hadi04، zrnznn، jaj، Kishe Mehr

• hadi04

نقل قول: zrnznn
    ....الان بعضیا به موتورشم راضین والا به خدااااااااااااااا

ای بابا اونا که جنس مونث نیستن اونا فرشته ان زن زندگین والا :83:
    من به شما در مورد این شکلک محترم نظرمو گفته بود؟ آیا؟

والا به شدت به این شکلکه اعتیاد پیدا کردم نمیتونم استفاده نکنم ازش اعتیاد هم که چیز خوبیه برای خانواده هم لازمه
    نقل قول: mz56mz
    كاكو رايحه بعد از كله پاچه امروز صوبى و پياز اوه اوه جون ميده براى خواستگارى رفتن

حال کِردی خدا وکیلی قناری ؟ :83:

5 سپاس: zrnznn، mz56mz، jaj، نغمه، Kishe Mehr

• zrnznn

نقل قول: mz56mz
    كاكو رايحه بعد از كله پاچه امروز صوبى و پياز اوه اوه جون ميده براى خواستگارى رفتن
    314 884

1 سپاس: mz56mz

• 1 سپاس: zrnznn

• jaj

4 سپاس: zrnznn، محسن صائب، نغمه، نخبه

• zrnznn

jaj,یادمه یکی میگفت زن اگز زن باشه باید عاشق بوی جوراب شوهرش باشههههه :4:
    4 سپاس: jaj، محسن صائب، Kishe Mehr، نخبه

• pAshMak

1 سپاس: zrnznn

• jaj

• zrnznn

نقل قول: jaj
    حاما اندیشمند و علام یزرگی در حد کنفوسیوس یا اوشا بوده 285

:28: اره بیچاره ناشناخته مونده... حقش ضایع شده وگرنه الان بایستی جای یکی از این ادمها باشه که گفتی :28:

1 سپاس: jaj

• Holtek

مطمئني كه بز بوده؟ چون برا آهوها شنيده بود ، بوي مشك!!!!

• محسن صائب

یادمه یکی میگفت زن اگز زن باشه باید عاشق بوی جوراب شوهرش باشههههه

یادمه یک زمانهایی میخواستم یک مدل ماشین خاص بخرم . قبلش میگفتم دیگه این ماشین باید یکسره تمیز و اگه کوچکترین مشکلی پیدا کرد زودی دستش کنم.
    اون ماشین رو خریدم و با سوارشدن تمام اون حرفها یادم رفت .
    .
    نمیدونم چرا وقتی شما این حرف رو زدی من یاد این خاطره شدم

2 سپاس: zrnznn، jaj

• zrnznn

نقل قول: محسن صائب
    یادمه یک زمانهایی میخواستم یک مدل ماشین خاص بخرم . قبلش میگفتم دیگه این ماشین باید یکسره تمیز و اگه کوچکترین مشکلی پیدا کرد زودی دستش کنم.
    اون ماشین رو خریدم و با سوارشدن تمام اون حرفها یادم رفت .

شاید برا اینه که اول هی میگن عاشق بوی جورابتیم ولی بعد که میرن تو زندگی کلی آخ و پیف پیف میکنن :4:

2 سپاس: jaj، محسن صائب

• jaj

• تنها

• محسن صائب

شاید برا اینه که اول هی میگن عاشق بوی جورابتیم ولی بعد که میرن تو زندگی کلی آخ و پیف پیف میکنن

قبول داری که این خیلی بده؟

2 سپاس: jaj، zrnznn

• مستانه

خواستگاری به سبک بزهای نر

آخ آخ اینو خوندم یاد یه اتفاق افتادم :4:
    5 شنبه همین هفته که گذشت، ساعت 9 صبح، یکی مثل بز ازم خواستگاری کرد :83: فکر کنم بنده خدا ترسیده دیر بشه، مونده بود کرکره رو بکشیم بالا :23:
    مرتیکه دیوانه جای بابای منه، با چه اعتماد به نفسی همچین زیر پوستی سنم رو پرسید که مثلاً من نفهمم قصدش چیه :83:
    ای خدا از اعتماد بنفس بعشی از این آقایون :bahone:

7 سپاس: jaj، mojde، نغمه، gilas، zrnznn، Kishe Mehr، نخبه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: