ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
خواستگاری به سبک بزهای نر!
zrnznn
محققان دانشگاه توکیو در تحقیقات خود دریافتهاند، بزهای نر در هنگام جفتگیری رایحهای شبیه بوی مرکبات به نام 4-ethyloctanal از موهای سر خود در هوا منتشر میکنند که باعث جلب توجه جنس ماده میشود.
در ترکیب این رایحه، یک ماده شیمیایی جدید شناسایی شد که پیش از این هرگز در طبیعت مشاهده نشده بود.
محققان اقدام به ایزوله کردن رایحه 4-ethyloctanal کرده و سپس بزهای ماده را در معرض این ترکیب بوی فرار قرار دادند.
بصورت لحظهای، اسکن مغزی بر روی بزهای ماده انجام شد که نشان می دهد، این رایحه بسرعت بر مغز آنها اثر گذاشته و باعث فعال شدن سیستمهای تولید مثل حیوان میشود.
دکتر «یوکاری تاکوچی» سرپرست تیم تحقیقاتی، انتشار این رایحه را عامل جلب توجه حیوانات ماده و یک استراتژی تولیدمثل هوشمندانه عنوان میکند.
محققان معتقدند که نتایج این مطالعه بر روی انسان نیز قابل تعمیم است؛ بدن انسان اقدام به انتشار فرومون (pheromone) – بعنوان یک پیامدهنده شیمیایی – میکند که احتمالا ترکیب ناشناختهای در آن، در موی سر مردان نیز وجود داشته و به جلب توجه جنس مخالف کمک میکند.
hadi04
در واقع این رایحه داره کار پورشه کاین و شورلت کامارو ZL1 رو انجام میده
zrnznn
.
.
.
من به شما در مورد این شکلک محترم نظرمو گفته بود؟ آیا؟
mz56mz
كاكو رايحه بعد از كله پاچه امروز صوبى و پياز اوه اوه جون ميده براى خواستگارى رفتن
hadi04
ای بابا اونا که جنس مونث نیستن اونا فرشته ان زن زندگین والا
والا به شدت به این شکلکه اعتیاد پیدا کردم نمیتونم استفاده نکنم ازش اعتیاد هم که چیز خوبیه برای خانواده هم لازمه
حال کِردی خدا وکیلی قناری ؟
zrnznn
دلشاد
jaj
zrnznn
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
zrnznn
Holtek
محسن صائب
یادمه یک زمانهایی میخواستم یک مدل ماشین خاص بخرم . قبلش میگفتم دیگه این ماشین باید یکسره تمیز و اگه کوچکترین مشکلی پیدا کرد زودی دستش کنم.
اون ماشین رو خریدم و با سوارشدن تمام اون حرفها یادم رفت .
.
نمیدونم چرا وقتی شما این حرف رو زدی من یاد این خاطره شدم
شایسته
zrnznn
اون ماشین رو خریدم و با سوارشدن تمام اون حرفها یادم رفت .
شاید برا اینه که اول هی میگن عاشق بوی جورابتیم ولی بعد که میرن تو زندگی کلی آخ و پیف پیف میکنن
jaj
تنها
محسن صائب
قبول داری که این خیلی بده؟
مستانه
آخ آخ اینو خوندم یاد یه اتفاق افتادم
5 شنبه همین هفته که گذشت، ساعت 9 صبح، یکی مثل بز ازم خواستگاری کرد
مرتیکه دیوانه جای بابای منه، با چه اعتماد به نفسی همچین زیر پوستی سنم رو پرسید که مثلاً من نفهمم قصدش چیه
ای خدا از اعتماد بنفس بعشی از این آقایون
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→