ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
♥♥♥ داستان های شبانه کودکانه ؛ سری بیست و یکم ♥♥♥
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
داستانی کودکانه در مورد چهار فصل سال ، درباره اینکه کدام فصل از بقیه بهتر هست که نکات مثبت در خصوص هر فصل از زبان راوی و بصورت کودکانه گفته می شود …
در یک روز ساده و زیبا که باد به سادگی می وزید ، خورشید به سادگی می تابید ، زندگی به سادگی جریان داشت ، زمان به سادگی در گذر بود ، کبوتر به سادگی پرواز می کرد ... چهار فصل سال در خانه ی پاییز جمع شده بودند.
بهار نگاهی به آیینه انداخت و گفت : عجب روزهایی را در خود گنجانده ام ، روزهایی پر از شکوفه و عطر تازگی! کاش بیش از سه ماه به من فرصت دهند...
آنگاه تابستان به سخن درآمد و گفت : منم که روزهای برکت و ثمر همگانم ، حقّ من نیز بیش از سه ماه است!
زمستان نیز با صدای سرد و سنگین خود آن دو را به سخره گرفت و گفت : من عروس سالم و همۀ عالم را سفید پوش می کنم و به گرمای آتش معنا می بخشم!
هر یک به گونه ای ادعای برتری می کردند که ناگاه صدای ضعیف و گرفتۀ صاحب خانه به گوششان رسید که می گفت : بیایید روزهای تیره و مردۀ مرا به غارت ببرید ، من تنها به اندکی سکوت قانع ام ...
میهمانان دل آزرده هر یک به خانۀ خود رفتند بی آن که بدانند در کنار هم یک سال را تشکیل می دهند!
دانلود: داستان صوتي - چهار فصل سال
zrnznn
.
.
.
خورشید خانم واسه این که دعواشون نشه گفت هر فصلی زیبایی خودشو داره و همه فصلا قشنگن
pAshMak
امشب دخترعموم که 5 سالشه اومده بود
خونمون. قصه های توروواسش گذاشتم گوش کرد خیلی خوشش اومده بود
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
علیرضا
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→