یک روز رامش، جشن روز تولدش را می گیرد. دو روز بعد برادر دوقولوی بزرگترش، رامتین، تولدش را جشن می گیرد. به نظر شما چطور چنین چیزی ممکن است؟
▧ تصویر در دسترس نیست
مدیونید برید تو نت بچرخید و بعد جوابو پیدا کنید بیایید اینجا بگید هاااااااااااااااااااااااااااااا یکم فکر کنید...مثل من نباشید که نه حوصله نت گشتن داشتم و نه حوصله فکر کردن و بل اجبار اومدم تاپیک کردم تا بببینم جواب صحیحش چی بیددددددددد
zrnznn, 1- سرشون شلوغ بوده ، تولد رامتین رو دو روز بعد گرفتن 2- رامتین نمیخواست تولدش با رامش تو ی روز باشه ، برای همین دو روز بعد گرفته 3- باباش پول نداشته دوتا کیک بخره ، دو روز بعد ک پول دستش اومد برای رامتین تولد گرفته 4- شیرینی فروشیه یادش رفته بود ک کیک تولد رامتین رو اماده کنه 5- باباش یادش رفته بود ک کیک برای رامتین سفارش بده 6- دلشون میحواست تولد رامتین رو دو روز دیگه بگیرن 7- تولد رامش رو دو روز زود گرفتن 8- رامش تولدش را گرفت و رامتین رو نزاشت ک تولدش را بگیرد 9- و...
1- سرشون شلوغ بوده ، تولد رامتین رو دو روز بعد گرفتن 2- رامتین نمیخواست تولدش با رامش تو ی روز باشه ، برای همین دو روز بعد گرفته 3- باباش پول نداشته دوتا کیک بخره ، دو روز بعد ک پول دستش اومد برای رامتین تولد گرفته 4- شیرینی فروشیه یادش رفته بود ک کیک تولد رامتین رو اماده کنه 5- باباش یادش رفته بود ک کیک برای رامتین سفارش بده 6- دلشون میحواست تولد رامتین رو دو روز دیگه بگیرن 7- تولد رامش رو دو روز زود گرفتن 8- رامش تولدش را گرفت و رامتین رو نزاشت ک تولدش را بگیرد 9- و...
سالها قبل درست در زمانی که دوقلوها در حال بدنیا آمدن بودند، مادر آنها در حال سفر با کشتی بوده. رامتین (قل بزرگتر) در اولین دقایق روز یکم فروردین بدنیا می آید و بلافاصله پس از آن کشتی حامل آنها که از شرق به غرب در حال حرکت بوده وارد نصف النهار دیگری می شود که در آن زمان هنوز در دقایق آخر روز 29 اسفند بسر میبرده. در آن هنگام رامش بدنیا می آید که متولد 29 اسفند می شود. پس تا ایجا این دو قلو ها یک روز با هم فاصله دارند.
هر سال تولد رامتین یک روز بعد از رامش است اما در یکسال کبیسه تولد رامتین (قل بزرگتر) دو روز بعد از رامش (قل کوچکتر) است.
رامش متولد 29 اسفند ودر دقایق آخر سال بوده و بعد از به دنیا اومدن اون سال تحویل شده پس رامتین متولد 1 فروردین بوده .سالی که تولد گرفتن هم کبیسه بوده یعنی اسفند 30 روز بوده که دو روز فاصله بین تولد دو قلو ها میشه
تا مخم هنگ نکرده و راه برگشت به خونه رو گم نکردم با اجازتون برم .
دیروز خونه ی خواهرم داشتم چائی دم میکردم . قوری و گذاشتم کنار سماور و شیر سماور بازکردم و مدتها بعد متوجه شدم . البته بهتره بگم یادم نیومد ، وقتی اومدم کنار کابینت و رطوبت داغی به صورتم خورد متوجه شدم چه گندی کاشتم . کل زندگیش و به گند کشیدم . طفلک تازه خونه تکونی کرده بود . این روزها هیچ کس از من انتظاری نداره . چه رسد به همچین معمای سختی !!! کم مونده اسم بابای بچه هم یادم بره ...
سالها قبل درست در زمانی که دوقلوها در حال بدنیا آمدن بودند، مادر آنها در حال سفر با کشتی بوده. رامتین (قل بزرگتر) در اولین دقایق روز یکم فروردین بدنیا می آید و بلافاصله پس از آن کشتی حامل آنها که از شرق به غرب در حال حرکت بوده وارد نصف النهار دیگری می شود که در آن زمان هنوز در دقایق آخر روز 29 اسفند بسر میبرده. در آن هنگام رامش بدنیا می آید که متولد 29 اسفند می شود. پس تا ایجا این دو قلو ها یک روز با هم فاصله دارند.
هر سال تولد رامتین یک روز بعد از رامش است اما در یکسال کبیسه تولد رامتین (قل بزرگتر) دو روز بعد از رامش (قل کوچکتر) است.
نمیری تووووووووووووووووووووووووووووووو دقیقاً کپی همونه که من نیگه داشته بودم بعد بیام بگممممممم یه کما رو هم جاننداختی . . .
نقل قول: Kishe Mehr
در ضمن "بل اجبار" گفتنت از پهنا توی حلق مهدی یره
هاچو دیگه صاحاب داره.... خوبه از این به بعد بگیم تو حلق کیش بی مهررررررررررر؟!
zrnznn
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
سوالت مثل این میمونه ک : اگر ی فیل بره رو درخت ، چ اتفاقی میوفته
من جواب رو میدونم ولی نمیگم
فقط ی راهنماییه کوچولو میکنم ، نکته ش تو سوالشه
zrnznn
فقط ی راهنماییه کوچولو میکنم ، نکته ش تو سوالشه
من تاپیک زدم که من شما ها رو سرکار بزارم نه تو منووووووووووووو
serpent
1- سرشون شلوغ بوده ، تولد رامتین رو دو روز بعد گرفتن
2- رامتین نمیخواست تولدش با رامش تو ی روز باشه ، برای همین دو روز بعد گرفته
3- باباش پول نداشته دوتا کیک بخره ، دو روز بعد ک پول دستش اومد برای رامتین تولد گرفته
4- شیرینی فروشیه یادش رفته بود ک کیک تولد رامتین رو اماده کنه
5- باباش یادش رفته بود ک کیک برای رامتین سفارش بده
6- دلشون میحواست تولد رامتین رو دو روز دیگه بگیرن
7- تولد رامش رو دو روز زود گرفتن
8- رامش تولدش را گرفت و رامتین رو نزاشت ک تولدش را بگیرد
9- و...
دلشاد
zrnznn
2- رامتین نمیخواست تولدش با رامش تو ی روز باشه ، برای همین دو روز بعد گرفته
3- باباش پول نداشته دوتا کیک بخره ، دو روز بعد ک پول دستش اومد برای رامتین تولد گرفته
4- شیرینی فروشیه یادش رفته بود ک کیک تولد رامتین رو اماده کنه
5- باباش یادش رفته بود ک کیک برای رامتین سفارش بده
6- دلشون میحواست تولد رامتین رو دو روز دیگه بگیرن
7- تولد رامش رو دو روز زود گرفتن
8- رامش تولدش را گرفت و رامتین رو نزاشت ک تولدش را بگیرد
9- و...
کوفت
jaj
پرهام
serpent
یا خدا
همه ی اینارو از این سوالی ک نجمه پرسیده بود فهمیدی ¿¿¿
پرهام
تابلوئه از نت کپی کردم ؟
Kishe Mehr
در ضمن "بل اجبار" گفتنت از پهنا توی حلق مهدی یره
Holtek
ehsantavakoli59
soheyla
تا مخم هنگ نکرده و راه برگشت به خونه رو گم نکردم با اجازتون برم
دیروز خونه ی خواهرم داشتم چائی دم میکردم . قوری و گذاشتم کنار سماور و شیر سماور بازکردم و مدتها بعد متوجه شدم
این روزها هیچ کس از من انتظاری نداره . چه رسد به همچین معمای سختی !!!
کم مونده اسم بابای بچه هم یادم بره ...
مستانه
خدایی تو دیگه کی هستی؟!
پرهام
gilas
مستانه
تعریف کردم ازت داداش
zrnznn
نمیری تووووووووووووووووووووووووووووووو
.
.
.
هاچو دیگه صاحاب داره....
تنها
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→