ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
اینهمه ازدواج اونهم ازنوع مصلحتی؟؟؟؟؟؟؟
pAshMak
یک زن انگلیسی که در پی عقدهای مصلحتی با مردان مهاجر قصد ازدواج با چندمین شوهر را داشت بازداشت شد.
▧ تصویر در دسترس نیست
بهگزارش پلیس، «راشل درآندرا» 22 ساله طی ماههای گذشته بارها با دریافت پول از مهاجران
با آنها ازدواج مصلحتی کرده تا بتوانند اجازه اقامت بیشتری در بریتانیا داشته باشند.
مأموران پلیس میگویند این بار به همراه عروس مصلحتی، داماد نیجریهای را نیز بازداشت کردهاند.
اطلاعات پلیس نشان میدهد کارکنان دفتر ازدواج به این زن جوان قبل از پوشیدن پیراهن عروسی
ظنین شده و موضوع را به پلیس گزارش دادهاند.
مرد نیجریهای پس از دستگیری ادعا کرده در صورت ازدواج با راشل میتوانست حق اقامت در انگلستان را بهدست آورد.
پلیس میگوید این زن جوان بهخاطر تقلب در ازدواج دستکم به دو سال زندان محکوم خواهد شد.
وی که پرتغالیاست پس از گذراندن دوران محکومیتش به کشورش بازگردانده خواهد شد.
این زن کلاهبردار میگوید برای بهدست آوردن پول دست به ازدواجهای مصلحتی زده است.
براساس آمار سالانه 15 هزار ازدواج در انگلستان بهصورت مصلحتی و قراردادی انجام میگیرد.
بازرسان مهاجرت میگویند ازدواج در بریتانیا به منزله بلیت طلایی اقامت دراین کشور محسوب میشود
و به همین خاطر بسیاری از مهاجران از این ترفند برای اقامت در انگلستان استفاده میکنند
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
چجوری حساب میکرده ¿¿¿ مزنه چنده ¿
jaj
pAshMak
خبرندارم. واسه چی لازم داری؟
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
میخواستم ببینم بخاطر شبی چند ب تور پلیسا خورده
pAshMak
حتما اونقدربوده که حاضر شده چنین ریسکی رو بکنه
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
من باشم اصلا همچین ریسکی رو نمیکنم ولی اگر خانوما بخوان برای اقامت بیشتر تو ایران با من ازدواج کنن من از همین تریبون اعلام میکنم تواناییه این رو دارم ک جوابگو نیازشون باشم
pAshMak
توی ایران این شگردجواب نمیده
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
چ شگردی جواب میده پس ¿¿¿
pAshMak
باید صاف،صادق وعاشقانه بری خواستگاری
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
روش فکر میکنم
pAshMak
آره فکرکن. خواستی منم میام باهات به عنوان خواهردوماد
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
اگه لطف کنید ک ممنون میشم
pAshMak
حتما میام باهات اصلا غصه نخوری ها
▧ تصویر در دسترس نیست
gilas
Holtek
بفرما !!!! يه خانم خير خواه هم كه پيدا ميشه ، سريع دستگيرش مي كنن ، بايد برم سند بذارم آزادش كنم
pAshMak
میبینی هیشکی نتونست درک کنه خیرخواه بودنش رو
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
چه چییزی داشته در روز 42 بار آره
pAshMak
والله خبرندارم.ولی فکرکنم درکل منظورش هست نه فقط این خانم
▧ تصویر در دسترس نیست
هاچو هاچو
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→