ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مقایسه کیفیت عکاسی لومیا ۱۵۲۰ و سونی اکسپریا Z1
KuRoSh
عکس های بالا مربوط به Lumia 1520 و عکس های پایین مربوط به Sony Xperia Z1 :
همانطور که می بینید رنگ ها در لومیا ۱۵۲۰ بهتر پردازش شده اند و عمیق تر هستند.
zrnznn
Life Dream
خداييش هركي بگه لوميا بده (فقط به خاطر اينكه بلد نيست از ويندوز فون 8 استفاده كنه!!) خيلي بي انصافي كرده، آخه چطور ممكنه پرقدرتتين شركت نرم افزاري جهان به همراه با سابقه ترين و بي نظير ترين شركت توليد موبايل اروپا با مشاركت هم نتونن رقباي كوچولوشونو پشت سر بزارن!! اي كاش كمي تعصبات بي جا رو كنار ميزاشتيم و واقع گرانه تر واقعياتي كه درك كردنشون زياد سخت نيست رو قبول ميكرديم!
نوروز دو گزينه دارم، يا 1320 رو ميخرم، يا 625 رو! بودجم فعلاً در همين حده، اگه مونيتور 6" 1320 زياد تو ذوق نزنه احتمال داره اونو بگيرم، در غير اين صورت همون 4.7" 625 رو ميگيرم.
مرسي جلال جان به خاطر روحيه علمي كه در ايجاد تاپيكها داري
zrnznn,
يعني موش بخوره تو رو كه اينقدر باهوشي موش موشي
نمایش یا پنهان متن
mojde
تنها
Holtek
عكس اخري هم يه دستگاه ساخته بودم عين اونه اولش فكر كردم خودشه
نغمه
آره به نظرم تفاوت ها اغراق شده است
KuRoSh
شیدا جان اگر توجه کنی گفته زد وان نه زد سری زد اولین سری اکسپریا زد بود که خوب هم از آب در نیومد تنها خوبیش ضد آب بودنش بود زد وال از لحاظ بنده شکل و.... خیلی تغییرات داشت و میشه گفت پرچمدار آخری بود که سونی معرفی کرد تا قبل از نمایشگاه
نه منظور کنتراست نور و مصنوعی نبودن تصویر هست
نوروز دو گزينه دارم، يا 1320 رو ميخرم، يا 625 رو! بودجم فعلاً در همين حده، اگه مونيتور 6" 1320 زياد تو ذوق نزنه احتمال داره اونو بگيرم، در غير اين صورت همون 4.7" 625 رو ميگيرم.
مرسي جلال جان به خاطر روحيه علمي كه در ايجاد تاپيكها داري
اینا نیاز به زمان داره تا جا بیوفته و مردم ما بیشتر دنبال گوشی میگردن که نرم افزار هاشت کرک شده و مفت باشه و بدون مشکل نصب کنن
گوشی خوبه ولی مژده جان این زد وان هست زد فرق داره با این
garfild
اصلا نوکیا خوب نوکیا عالی
ولی اینی که تو زدی کاملا دروغه
اول تحقیق کن بعد
خوشم میاد از شما دوستانی که متعصبانه حرف میزنید
zrnznn
تازه میدونی چیه؟!
اولش که اومدم تو تاپیک : هی گفتم انگار کوروشی اشتباه کرده و هی از هر کس دوتا گذاشته!
بعدش دقیت کردم دیدم بله کوروشی درست میگه و تو عکس های بالایی کیفیت بهتره
نمایش یا پنهان متن
من همچین ادمیم..........
.
.
من جای شرکت گوگل کروم و این موبایله بودم به مازیار با این همه تعصبش تو تبلیغات حتمان حقوقی چیزی میدادم......جدیداً کوروشی رو هم ایتخدام میکردم
ساحل ناقلا
Kishe Mehr
KuRoSh
حالا به وقتش متوجه میشی تا کی
از چه نظر دروغه میشه تو که راستش رو می دونی بگی تا منم بدونم راستش چیه
فعلن که تو داری متعصبانه حرف میزنی و نمی خوای قبول کنی فقط
در اخر این که این تست ها رو من انجام ندادم توسط سایت های معتبر که متخصص انجام تست هستند صورت میگیره
KuRoSh
حالا به وقتش متوجه میشی تا کی
از چه نظر دروغه میشه تو که راستش رو می دونی بگی تا منم بدونم راستش چیه
فعلن که تو داری متعصبانه حرف میزنی و نمی خوای قبول کنی فقط
در اخر این که این تست ها رو من انجام ندادم توسط سایت های معتبر که متخصص انجام تست هستند صورت میگیره و بعدش اینجا صحبت سیستم عامل نیست که بگی فلانه صحبت کیفیت دروبین هست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→