pAshMak, نمایش یا پنهان متنقانون شماره ۴) این سایت متعلق به هیچ گروه و حذب سیاسی یا مذهبی نمی باشد لذا محلی هم جهت رد و بدل اطلاعات در رابطه با این اهداف نمی تواند باشد. ارسال مطلب در رابطه با هرگونه عقیده سیاسی و مذهبی و گروهی یا تبلیغات آنها و موضوعات وابسته، اکیداً ممنوع است.
فکر کنم عروس رو پیچونده از سر عقد فرار کرده داره خدا رو شکر می کنه مه توی چنان هچلی نیفتاده
jaj,بببخشید فضولی میکنم ولی: نمایش یا پنهان متنفکر نمیکنید تو همین چند وقته تاپیک های زده شده که بیشتر از این تاپیک به قول شما بو میدادننن؟!......کاش......... . . . زیبا بود عزیزم
چرا نداریم خوبشم داریم نمایش یا پنهان متنشاه دوماد مهـــــــدی یره
من خودم به شخصه از این موارد دیدم ولی اکثر مردم وقتی با این صحنات مواجه میشن متأسفانه سریع به قاضی میرن که طرف داره ریا میکنه و برای خودنمایی و ... روزگارِ خیلی بدی شده
ن خودم به شخصه از این موارد دیدم ولی اکثر مردم وقتی با این صحنات مواجه میشن متأسفانه سریع به قاضی میرن که طرف داره ریا میکنه و برای خودنمایی و ... روزگارِ خیلی بدی شده
این چه حرفیه اتفاقا خیلی تاکید شده که در خیلی از موارد باید عبادات رو علنی انجام داد چون ترویج امر به معروف محسوب میشه
اتفاقا خیلی تاکید شده که در خیلی از موارد باید عبادات رو علنی انجام داد چون ترویج امر به معروف محسوب میشه
دقیقا همینطوره حالا بذار من ریا کنم من هم روز عروسی تو آرایشگاه وضو گرفتم و بعد از اتمام مکاپ و با لباس عروس تو آرایشگاه نماز ظهر خوندم اول وقت نبود ولی خوندم شب هم در سالن نمازم رو خوندم به لطف خدا خیلی دلم میخواست این روز نمازم رو بتونم بخونم
باریکلا ولی داماد که خوبه عروس خون دماغ میشه تا نماز بخونه با اون لباسو دمو دستگاه. این یکی از خاطرات خوب منه کنار سفره عقد
نقل قول: نغمه
دقیقا همینطوره حالا بذار من ریا کنم من هم روز عروسی تو آرایشگاه وضو گرفتم و بعد از اتمام مکاپ و با لباس عروس تو آرایشگاه نماز ظهر خوندم اول وقت نبود ولی خوندم شب هم در سالن نمازم رو خوندم به لطف خدا خیلی دلم میخواست این روز نمازم رو بتونم بخونم
pAshMak
نماز ستون دین و اوج بندگی در برابر معبود است اما گاهی برای راز و نیاز با خدا باید در
شرایطی سخت آزمون بدهیم.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
pAshMak
متوجه منظورت نشدم
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
نمایش یا پنهان متن
قانون شماره ۴) این سایت متعلق به هیچ گروه و حذب سیاسی یا مذهبی نمی باشد لذا محلی هم جهت رد و بدل اطلاعات در رابطه با این اهداف نمی تواند باشد. ارسال مطلب در رابطه با هرگونه عقیده سیاسی و مذهبی و گروهی یا تبلیغات آنها و موضوعات وابسته، اکیداً ممنوع است.فکر کنم عروس رو پیچونده از سر عقد فرار کرده داره خدا رو شکر می کنه مه توی چنان هچلی نیفتاده
Life Dream
البته از اين دامادها تا بخوايي داريم، ولي از اون عروسها اصلاً نداريم!
من اينو ميخوام، امن اونو ميخوام، من من آنو ميخوام، من تو رو نميخوام
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
فکر نمیکنید تو همین چند وقته تاپیک های زده شده که بیشتر از این تاپیک به قول شما بو میدادننن؟!......کاش..........
.
.
زیبا بود عزیزم
هاچو هاچو
دلشاد
sansan
♥Rose♥
چرا نداریم خوبشم داریم
نمایش یا پنهان متن
شاه دوماد مهـــــــدی یرهمن خودم به شخصه از این موارد دیدم ولی اکثر مردم وقتی با این صحنات مواجه میشن متأسفانه سریع به قاضی میرن که طرف داره ریا میکنه و برای خودنمایی و ...
روزگارِ خیلی بدی شده
pAshMak
نوووچ اصلا هم بو نداره
من اينو ميخوام، امن اونو ميخوام، من من آنو ميخوام، من تو رو نميخوام
ای بابا بیچاره عروس ها. همه که اینجوری نیستن
zrnznn,
هاچو هاچو,
دلشاد,
sansan,
♥Rose♥,
مرسی ازنظراتتون
▧ تصویر در دسترس نیست
بابک
شاید دوماد کراوتی بنزین نداره و اومده پائین داره دعاشو میکنه .
راسی یه سئوال ؟ کسی کراوات استفاده نمیکنه ، ولی موقع عروسی کراوات میزنن ! جریان چیه ؟ هر چند تاریخچه کراوات از ایرانه . ولی ؟؟؟؟؟؟
Holtek
beh
مطمئنا همسرش انقده بهش نزدیک میشه که تا چندین ماه نمی تونه ...
pAshMak
همین روبگو والله
نمیدونم .تحقیقات میکنم جوابش رومیدم
مطمئنا همسرش انقده بهش نزدیک میشه که تا چندین ماه نمی تونه ...
شایدم برعکس باشه هااا
▧ تصویر در دسترس نیست
mojde
تنها
محسن صائب
احسن
روزگارِ خیلی بدی شده
این چه حرفیه
اتفاقا خیلی تاکید شده که در خیلی از موارد باید عبادات رو علنی انجام داد چون ترویج امر به معروف محسوب میشه
نغمه
دقیقا همینطوره حالا بذار من ریا کنم
pAshMak
واقعا باید افتخارکرد به عروس خانمهای گلی مثل شما
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→