طبق رسم این مسابقه خشن که به «سگدعوا» معروف است، صاحبان سگها پس از باز کردن قلاده، با وارد آوردن ضربه دست به پهلوی حیوان و تقلید صداهای خاص، آن را به دعوا با سگ مقابل ترغیب میکنند و پس از آن دو جانور به جان یکدیگر میافتند.
▧ تصویر در دسترس نیست
از سوی دیگر حاضران در میدان مسابقه نیز سر مبالغ مختلف با یکدیگر شرطبندی میکنند
این پسره دیوونس واقعا
▧ تصویر در دسترس نیست
غول ایتالیایی در خیابانهای تهران
▧ تصویر در دسترس نیست
!فراری پلاک ملی در تهران! گرانترین خودروی تاریخ ایران یک فراری مدل ۴۵۸ به صورت رسمی با پلاک ملی و قیمت کهکشانی ۸٫۵ میلیارد تومان در سایتهای اینترنتی برای فروش گذاشته شده بود. صاحب این خودرو میگوید که اتومبیل مذکور، تنها فراری پلاک شده در ایران است.
کلیسای چوبی زیبا واقع در کشور نروژ با قدمتی ۹۰۰ ساله
▧ تصویر در دسترس نیست
ژاکتشو
▧ تصویر در دسترس نیست
چه حالی می کنه
▧ تصویر در دسترس نیست
کلاً با این خرسا حال میکنم!!
▧ تصویر در دسترس نیست
۶ ماه میخوابن ۶ ماهم میرن ماهیگیری کلاً تو عشق و حالن
خرید سیب ۳ میلیون تومان
▧ تصویر در دسترس نیست
اینجا سوپرمارکتی در نانجینگ چین است و آنچه می بینید یک سیب غول پیکر ۱٫۲ کیلوگرمی است که در کنار سایر سیب های معمولی غیر طبیعی به نظر می رسد
▧ تصویر در دسترس نیست
واقعا چه کسی حاضر می شود سیبی که اصلیت اش ژاپنی بوده و ۲ ماه از عمرش را در فروشگاه گذرانده، به قیمت ۳ میلیون تومان بخرد. البته فروشنده برای ایجاد جذابیت روی آن تصویر بودا را نقاشی کرده تا شاید خریداری پیدا شود.
عکس یادگاری آریا جسور با فرهاد مجیدی ( )
▧ تصویر در دسترس نیست
بیژن جسور پدر آریا جسور هاسهگاوا فوتبالیست ایرانی – ژاپنی در مورد دیدار پسرش با ملیپوشان ایران میگوید: «تیم ملی برای بازی با ژاپن به یوکوهاما آمده بود. من هم آریا را برداشتم و رفتیم هتل. این بازیکنان بزرگ آنموقع جوانتر بودند. مجیدی ، مهدوی کیا ، نکونام و خیلی های دیگر. آریا کنار همه بچه ها ایستاد و با آنها عکس گرفت. اتفاقا برخورد ملی پوشان با او هم جالب بود.البته آریا خیلی فارسی بلد نبوده و او ملی پوشان را می شناخته اما بلد نبوده با آنها فارسی حرف بزند ، همان موقع هم برای ملی پوشان آن زمان جالب بوده است. اصلا همان دیدارها و همان علایق است که باعث شده آریا بازیکنان فوتبال ایران را خیلی خوب بشناسد. او در جدیدترین مصاحبه اش با نشریه تماشاگران امروز گفته است:« من بازیکنان تیم ملی را می شناسم. علی کریمی ، علی دایی ، مهدی مهدوی کیا ، فرهاد مجیدی ، کریم باقری و جواد نکونام را می شناسم. ایران همیشه بازیکنان خوبی داشته است.»
علی دایی بر روی جلد «کیکر»
▧ تصویر در دسترس نیست
علی دایی، بازیکن سابق تیم ملی فوتبال و سرمربی فعلی تیم پرسپولیس در صفحه فیس بوک خود تصویری از دوران حضورش در تیم بایرن مونیخ آلمان را منتشر کرد. این تصویر در مجله مشهور کیکر در آلمان منتشر شده است.
محمد جان چند وقته نبودي نمي دوني ، مفهوم عكس درهم ايروزا عوض شده ، اينايي كه گذاشتي درهم سهل ، ريال هم نيست شوخي كردم ، عكساي باحال و جالبي بود ، مي شد براهركدومشون چند خط نظر نوشت ولي متاسفانه امروز بي حوصله گيم بيشتر عود كرده
محمد جان چند وقته نبودي نمي دوني ، مفهوم عكس درهم ايروزا عوض شده ، اينايي كه گذاشتي درهم سهل ، ريال هم نيست
Galexy,
راست میگه محمد جان، چند وقتی که ما نبودیم اینجا خیلی تغییر کرده، کأنهو شده زمان شاه دیگه نه می بندن، نه از هیتلر می ترسن تاپیک تکراری رو هم به خودت تقدیم کنی، هیچی نمیگن که هیچ، هی هم تشویقت می کنن
Galexy
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
محمد جان چند وقته نبودي نمي دوني ، مفهوم عكس درهم ايروزا عوض شده ، اينايي كه گذاشتي درهم سهل ، ريال هم نيست
شوخي كردم ، عكساي باحال و جالبي بود ، مي شد براهركدومشون چند خط نظر نوشت ولي متاسفانه امروز بي حوصله گيم بيشتر عود كرده
Galexy
ولی چند قرونی هستا
بیحوصلگی یه حسه فقط آقا یه بشکن بزنید میره، یا میخواین همه با هم بشکن بزنیم
مستانه
Galexy,
راست میگه محمد جان، چند وقتی که ما نبودیم اینجا خیلی تغییر کرده، کأنهو شده زمان شاه
مستانه
این دوتا خیلی بهم چسبید، دستت درد نکنه
Holtek
اتفاقا هنوزم نفهميدم قضيه اون تاپيكه چي بوده
مستانه
جدی؟!
نمایش یا پنهان متن
هیچی بابا! محمود اونو دو هفته قبل به خودم تقدیم کرده بودGalexy
آره نکنه برگشته ایران؟؟؟
تاپیک تقدیمی هم که آخرش بود
برو حال کن جوان
Holtek
اينو ميدونم ولي تكرارشو نفهيمدم
مستانه
خوب تاپیک محمودو دوباره به خودم تقدیم کردم، به فاصله ی دو هفته
الآن گرفتی چی شد؟!
Holtek
آره بابا
مستانه
ایشالا عید تشریف بیارین تهران، با رسم شکل نشونت میدم
jaj
محسن صائب
یادش بخیر قبلا چه همه با همه بحث میکردیم
یادت هست در چه مواردی بود
دلشاد
KuRoSh
اون فراری رو خودم از نزدیک دیدم وقتی که دیدم چشام چارتا شد
بابک
کارخونه بستنی سازی متحرکه ، اگه اون میذاشتن خیلی با مزه تره .
علی دائی مگه فتو شاب بازی م بلده ؟
mojde
garfild
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→