₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » تو خونه تکونی امسالتون چیا پیدا کردیننننن؟!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » تو خونه تکونی امسالتون چیا پیدا کردیننننن؟!

بدون عکس

تو خونه تکونی امسالتون چیا پیدا کردیننننن؟!

3633 بازدید، 16 پست، نویسنده: zrnznn

• zrnznn

نمیدونم واسه شما اتفاق افتاده یانه؟ تو خونه تکونیاتون یا بعضی وقتا بین سال تو مرتب کردن اتقاتون یا وسایلاتون یه چیزی هاییی پیدا میکنیدددددددددد:
    خیلیاشون مممکنه براتون به یاد اورنده خاطره ای باشن!
    مممکنه اصلاً یه چیزی باشه که قایمش کرده بودید و بعد ها به کل فراموششش کرده بودید و با این خونه تکونی پیداش کردیدددددددد؟!
    ................
    تصویر در دسترس نیست

.
    .
    .
    برا من که خیلی پیش اومده:
    یه مورد این بوده که خیلی وقتا تو جیب بعضی لباس ها یا کیف هام بجز کیف پولم همیشه یه مقدا پولی میزارم که مثلاً اگر رفتم جایی کیفم باهام نبود یا به هر صورتی پولی همراهم نبود بتونم از اونها استفاده کنم و بعد ها فراموشم شده و شاید بعد مدتی از اون لباسه یا کیفه دیگه استفاده نکردم و تو خونه تکونی وقتی پیداش کردم کلییییی ذوق مرگیدمممممممممم :93: حالا شاید یه هزار تومنی بوده باشه هاااااااا...ولی وقتی اونطوری پیداش میکنی انگار یه گنج 100 میلیاردیه :4: واسه من که اینطوریه:83:

یا مثلاً امروز یه چیز عجیب پیدا کردمممممممم : امروز اتاقمو حسابی تکوندم
    کشو های میز کامپیوترو که در اوردم خواستم دسمال بکشم دیدم پشت کشو یه رم دو گیگ افتاده......یه لحظه فکر کردم رم خودمه ولی باز شک کردم و گذاشتم تو رم ریدو نیگاش کردم :7: یه عالمه عکس و موزیک و ....... برنامه و اینا روش بود مال گوشی بود ولی مال من نبود...جالبیش اینه که عکس های که توش بود عکس های یه جشن نامزدی یا عروسیه که هیچ کدوم از ادمهایی که توشووونننن واسم آشنا نیستننننننننننن
    اصلاً نمیدونم این رم کیه؟ چجوری افتاده پشت کشو میز من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خیلی عجیبهههههههههههههههههه...........اصلاً ادمهاشم برام اشنا نیستنننننن :66:
    .
    .
    .
    پریروز ها هم دوباره ذوق مرگ شده بودمممم....تو کشو کمد یکی ازاتاقها که قلاً یکی از داداش هام بوده کلی سر رسید نو و ..پیدا کردممممممم :4:
    احتمالاً خود داششم هم خودش فراموش کرده بوده که این کشو رو هم خالی کنه و وسایلشو جا گذاشته :86:
    خلاصه منم نامردی نکردم و هر چی از سر رسیدها که خودم خوشم اومده بود ازشون رو برداشتم و بعد زن داداشم که اومد گفتمش بی زحمت اون کشو هم از وسایلتون باقی مونده و مثل این که یادتون رفته وسایلشو خالی کنیددددددددددددددددد :83:
    نمایش یا پنهان متنالبته من با داداشش هام در این موارد ندارم هااااااا...اون ها هم اگر موقعیتش باشه به وسایل اتاق من که خوشششون بیاد دست برد میزننننن...اینو گفتم که فکر های دیگه نکنید :3:

تصویر در دسترس نیست

.
    .
    .
    شما چی پیدا کردیدددددددددددددددددددد؟؟؟

9 سپاس: jaj، دلشاد، serpent، garfild، Holtek، mojde، مستانه، هاچو هاچو، تنها

• jaj

1 سپاس: zrnznn

• دلشاد

نقل قول: zrnznn

شورت بابا بزرگم :4:
    نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: jaj، zrnznn، هاچو هاچو

• serpent

zrnznn,
    مامانی رم ماله منه :9::9:

• garfild

من فقط برگها خاطرات مربوط به دانشگاه رو پیدا کردم
    کلی رفتم تو اون خاطرات :65:

• zrnznn

نقل قول: دلشاد
    شورت بابا بزرگم

:23: عالی بود.........دمت گرم :72:
    نمایش یا پنهان متنخدا رحمت کنه پدر بزرگتون رو :24:

.
    .
    .
    نقل قول: serpent
    مامانی رم ماله منه

:21:
    .
    .
    .
    garfild,
    منم همینطورررررررررر......البته کلی از برگه های دانشگاهیممم که دیگه نمیخواستم هی با حرص تیکه تیکه میکردم و مینداختم دوررررررررررر..........اینقده حس خوبی بوددددد1030

• akopik

دلشاد,
    این شورت مردونه نیست که

2 سپاس: Holtek، zrnznn

• Holtek

تو خونه تکونی امسالتون چیا پیدا کردیننننن؟!

امسال خونه تكوني به اون شكل معمول نكرديم برا اينكه واقعا خونه رو تمونديم و از نو ساختيم ، البته هنوزم ادامه داره و خيلي چيزا هم گم نموديم :1:
    نقل قول: akopik
    این شورت مردونه نیست که

مرسي دقت عمل :1:

2 سپاس: zrnznn، akopik

• mojde

من یک کیسه نمک داشتم گمیده بود پیدا شد واسه درد مفاصل میذارم تو ماکروویو داغ میشه میچسبه :4:

• دیااکو

مممکنه اصلاً یه چیزی باشه که قایمش کرده بودید و بعد ها به کل فراموششش کرده بودید و با این خونه تکونی پیداش کردیدددددددد؟!
    ................

اون کاریکاتوره دختره پسر همسایه رو قایم کرده و یه مدت استفاره ابزاری نموده بعر دلش رو زده و به کل فراموشش کرده. حالا تو این قحط الرجالی دوباره پیداش کرده.

• مستانه

یه شلوارک مارک پارسال خریده بودم، همیشه فکر می کردم لابه لای لباس هاست و نمی گشتم دنبالش، متأسفانه امسال فهمیدم، احتمالاً همون پارسال بیرون از خونه، جایی جا گذاشتمش. :2:

2 سپاس: zrnznn، Holtek

• دیااکو

نقل قول: مستانه
    ه شلوارک مارک پارسال خریده بودم، همیشه فکر می کردم لابه لای لباس هاست و نمی گشتم دنبالش، متأسفانه امسال فهمیدم، احتمالاً همون پارسال بیرون از خونه، جایی جا گذاشتمش.

بیرون رفتنت با شلوارک رو شاید بتونم یا دیده اغماض نگاه کنم ولی جا گذاشتن همون یه تیکه شلوارک اونم بیرون رو کجای دلم بذارم.

3 سپاس: Holtek، مستانه، zrnznn

• هاچو هاچو

خونه توکونی نکردیم چون داریم میریم ازینجا :4:
    رم ریدو نیگاش کردم :7:

بجای نگا کردن برو آبش بکش :bahone:
    جالبیش اینه که عکس های که توش بود عکس های یه جشن نامزدی یا عروسیه که هیچ کدوم از ادمهایی که توشووونننن واسم آشنا نیستننننننننننن
    اصلاً نمیدونم این رم کیه؟ چجوری افتاده پشت کشو میز من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خیلی عجیبهههههههههههههههههه...........اصلاً ادمهاشم برام اشنا نیستنننننن

یه بار دیگه برو عکس اول تایپکتو ببین متوجه میشی مال کیه 351

• مستانه

نقل قول: دیااکو
    بیرون رفتنت با شلوارک رو شاید بتونم یا دیده اغماض نگاه کنم ولی جا گذاشتن همون یه تیکه شلوارک اونم بیرون رو کجای دلم بذارم.

خدا حلالت کنه 247
    بابا من فوبیای لخت موندن و بی لباسی دارم، هر بار که می رم خرید چندین دست میخرم که مبادا قحطی لباس بیاد :9:
    اون شلوارکم پارسال عید خریدم و توی حمل خریدام از این مغازه به اون مغازه احتمالاً گم شده :bahone:
    به قول بعضی دوستان، فکر بد نکن فیلیکس 1019

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: