نمیدونم واسه شما اتفاق افتاده یانه؟ تو خونه تکونیاتون یا بعضی وقتا بین سال تو مرتب کردن اتقاتون یا وسایلاتون یه چیزی هاییی پیدا میکنیدددددددددد: خیلیاشون مممکنه براتون به یاد اورنده خاطره ای باشن! مممکنه اصلاً یه چیزی باشه که قایمش کرده بودید و بعد ها به کل فراموششش کرده بودید و با این خونه تکونی پیداش کردیدددددددد؟! ................
▧ تصویر در دسترس نیست
. . . برا من که خیلی پیش اومده: یه مورد این بوده که خیلی وقتا تو جیب بعضی لباس ها یا کیف هام بجز کیف پولم همیشه یه مقدا پولی میزارم که مثلاً اگر رفتم جایی کیفم باهام نبود یا به هر صورتی پولی همراهم نبود بتونم از اونها استفاده کنم و بعد ها فراموشم شده و شاید بعد مدتی از اون لباسه یا کیفه دیگه استفاده نکردم و تو خونه تکونی وقتی پیداش کردم کلییییی ذوق مرگیدمممممممممم حالا شاید یه هزار تومنی بوده باشه هاااااااا...ولی وقتی اونطوری پیداش میکنی انگار یه گنج 100 میلیاردیه واسه من که اینطوریه
یا مثلاً امروز یه چیز عجیب پیدا کردمممممممم : امروز اتاقمو حسابی تکوندم کشو های میز کامپیوترو که در اوردم خواستم دسمال بکشم دیدم پشت کشو یه رم دو گیگ افتاده......یه لحظه فکر کردم رم خودمه ولی باز شک کردم و گذاشتم تو رم ریدو نیگاش کردم یه عالمه عکس و موزیک و ....... برنامه و اینا روش بود مال گوشی بود ولی مال من نبود...جالبیش اینه که عکس های که توش بود عکس های یه جشن نامزدی یا عروسیه که هیچ کدوم از ادمهایی که توشووونننن واسم آشنا نیستننننننننننن اصلاً نمیدونم این رم کیه؟ چجوری افتاده پشت کشو میز من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی عجیبهههههههههههههههههه...........اصلاً ادمهاشم برام اشنا نیستنننننن . . . پریروز ها هم دوباره ذوق مرگ شده بودمممم....تو کشو کمد یکی ازاتاقها که قلاً یکی از داداش هام بوده کلی سر رسید نو و ..پیدا کردممممممم احتمالاً خود داششم هم خودش فراموش کرده بوده که این کشو رو هم خالی کنه و وسایلشو جا گذاشته خلاصه منم نامردی نکردم و هر چی از سر رسیدها که خودم خوشم اومده بود ازشون رو برداشتم و بعد زن داداشم که اومد گفتمش بی زحمت اون کشو هم از وسایلتون باقی مونده و مثل این که یادتون رفته وسایلشو خالی کنیددددددددددددددددد نمایش یا پنهان متنالبته من با داداشش هام در این موارد ندارم هااااااا...اون ها هم اگر موقعیتش باشه به وسایل اتاق من که خوشششون بیاد دست برد میزننننن...اینو گفتم که فکر های دیگه نکنید
مممکنه اصلاً یه چیزی باشه که قایمش کرده بودید و بعد ها به کل فراموششش کرده بودید و با این خونه تکونی پیداش کردیدددددددد؟! ................
اون کاریکاتوره دختره پسر همسایه رو قایم کرده و یه مدت استفاره ابزاری نموده بعر دلش رو زده و به کل فراموشش کرده. حالا تو این قحط الرجالی دوباره پیداش کرده.
جالبیش اینه که عکس های که توش بود عکس های یه جشن نامزدی یا عروسیه که هیچ کدوم از ادمهایی که توشووونننن واسم آشنا نیستننننننننننن اصلاً نمیدونم این رم کیه؟ چجوری افتاده پشت کشو میز من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی عجیبهههههههههههههههههه...........اصلاً ادمهاشم برام اشنا نیستنننننن
یه بار دیگه برو عکس اول تایپکتو ببین متوجه میشی مال کیه
بیرون رفتنت با شلوارک رو شاید بتونم یا دیده اغماض نگاه کنم ولی جا گذاشتن همون یه تیکه شلوارک اونم بیرون رو کجای دلم بذارم.
خدا حلالت کنه بابا من فوبیای لخت موندن و بی لباسی دارم، هر بار که می رم خرید چندین دست میخرم که مبادا قحطی لباس بیاد اون شلوارکم پارسال عید خریدم و توی حمل خریدام از این مغازه به اون مغازه احتمالاً گم شده به قول بعضی دوستان، فکر بد نکن فیلیکس
zrnznn
خیلیاشون مممکنه براتون به یاد اورنده خاطره ای باشن!
مممکنه اصلاً یه چیزی باشه که قایمش کرده بودید و بعد ها به کل فراموششش کرده بودید و با این خونه تکونی پیداش کردیدددددددد؟!
................
.
.
.
برا من که خیلی پیش اومده:
یه مورد این بوده که خیلی وقتا تو جیب بعضی لباس ها یا کیف هام بجز کیف پولم همیشه یه مقدا پولی میزارم که مثلاً اگر رفتم جایی کیفم باهام نبود یا به هر صورتی پولی همراهم نبود بتونم از اونها استفاده کنم و بعد ها فراموشم شده و شاید بعد مدتی از اون لباسه یا کیفه دیگه استفاده نکردم و تو خونه تکونی وقتی پیداش کردم کلییییی ذوق مرگیدمممممممممم
یا مثلاً امروز یه چیز عجیب پیدا کردمممممممم : امروز اتاقمو حسابی تکوندم
کشو های میز کامپیوترو که در اوردم خواستم دسمال بکشم دیدم پشت کشو یه رم دو گیگ افتاده......یه لحظه فکر کردم رم خودمه ولی باز شک کردم و گذاشتم تو رم ریدو نیگاش کردم
اصلاً نمیدونم این رم کیه؟ چجوری افتاده پشت کشو میز من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی عجیبهههههههههههههههههه...........اصلاً ادمهاشم برام اشنا نیستنننننن
.
.
.
پریروز ها هم دوباره ذوق مرگ شده بودمممم....تو کشو کمد یکی ازاتاقها که قلاً یکی از داداش هام بوده کلی سر رسید نو و ..پیدا کردممممممم
احتمالاً خود داششم هم خودش فراموش کرده بوده که این کشو رو هم خالی کنه و وسایلشو جا گذاشته
خلاصه منم نامردی نکردم و هر چی از سر رسیدها که خودم خوشم اومده بود ازشون رو برداشتم و بعد زن داداشم که اومد گفتمش بی زحمت اون کشو هم از وسایلتون باقی مونده و مثل این که یادتون رفته وسایلشو خالی کنیددددددددددددددددد
نمایش یا پنهان متن
البته من با داداشش هام در این موارد ندارم هااااااا...اون ها هم اگر موقعیتش باشه به وسایل اتاق من که خوشششون بیاد دست برد میزننننن...اینو گفتم که فکر های دیگه نکنید.
.
.
شما چی پیدا کردیدددددددددددددددددددد؟؟؟
jaj
دلشاد
شورت بابا بزرگم
نمایش یا پنهان متن
serpent
مامانی رم ماله منه
garfild
کلی رفتم تو اون خاطرات
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
خدا رحمت کنه پدر بزرگتون رو.
.
.
.
.
.
garfild,
منم همینطورررررررررر......البته کلی از برگه های دانشگاهیممم که دیگه نمیخواستم هی با حرص تیکه تیکه میکردم و مینداختم دوررررررررررر..........اینقده حس خوبی بوددددد
akopik
این شورت مردونه نیست که
Holtek
امسال خونه تكوني به اون شكل معمول نكرديم برا اينكه واقعا خونه رو تمونديم و از نو ساختيم ، البته هنوزم ادامه داره و خيلي چيزا هم گم نموديم
مرسي دقت عمل
mojde
zrnznn
دیااکو
................
اون کاریکاتوره دختره پسر همسایه رو قایم کرده و یه مدت استفاره ابزاری نموده بعر دلش رو زده و به کل فراموشش کرده. حالا تو این قحط الرجالی دوباره پیداش کرده.
مستانه
یه شلوارک مارک پارسال خریده بودم، همیشه فکر می کردم لابه لای لباس هاست و نمی گشتم دنبالش، متأسفانه امسال فهمیدم، احتمالاً همون پارسال بیرون از خونه، جایی جا گذاشتمش.
دیااکو
بیرون رفتنت با شلوارک رو شاید بتونم یا دیده اغماض نگاه کنم ولی جا گذاشتن همون یه تیکه شلوارک اونم بیرون رو کجای دلم بذارم.
هاچو هاچو
بجای نگا کردن برو آبش بکش
اصلاً نمیدونم این رم کیه؟ چجوری افتاده پشت کشو میز من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی عجیبهههههههههههههههههه...........اصلاً ادمهاشم برام اشنا نیستنننننن
یه بار دیگه برو عکس اول تایپکتو ببین متوجه میشی مال کیه
مستانه
خدا حلالت کنه
بابا من فوبیای لخت موندن و بی لباسی دارم، هر بار که می رم خرید چندین دست میخرم که مبادا قحطی لباس بیاد
اون شلوارکم پارسال عید خریدم و توی حمل خریدام از این مغازه به اون مغازه احتمالاً گم شده
به قول بعضی دوستان، فکر بد نکن فیلیکس
zrnznn
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→