pAshMak, اگه بکشتش درسته ک نمیتونه دیگه از این راه پول دربیاره ولی ی نون خور کم میشه
اگه من بودم ی فراخان بزرگ میدادم ، چند ده هزار نفر جمع بشن برای ی حرکته باحال ، مثلا فراخان رد شدن تریلی از روی زنه بعد ک جمع شدن مردم از هرکودوم ی مقدار پول میگرفتم ، بعد با تریلی از وش رد میشدم ، اینجوری با ی تیر دو نشون زدم ، هم ب اندازه ده سال پول دارم و هم ی نون خور کمتر شده
اگه من بودم ی فراخان بزرگ میدادم ، چند ده هزار نفر جمع بشن برای ی حرکته باحال ، مثلا فراخان رد شدن تریلی از روی زنه بعد ک جمع شدن مردم از هرکودوم ی مقدار پول میگرفتم ، بعد با تریلی از وش رد میشدم ، اینجوری با ی تیر دو نشون زدم ، هم ب اندازه ده سال پول دارم و هم ی نون خور کمتر شده
يعني خاك عالم توو سر اين شوهره!! چطور ميتونه روو جون همسرش براي در اوردن پول ريسك كنه!! با هيچ بهانه اي نميشه اين كارشو توجيه كرد، حيوان شرف داره به اين مرده
pAshMak
در این نمایش ها زن 39 ساله به نام بهرامارامبا بوداتی که مادر دو فرزند است خود را در معرض
خطر ناک ترین حوادث قرار میدهد تا مردم را به وجد آورد.
جالب اینجاست که پسرانش هم به او کمک میکنند.
▧ 9 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
مثل اینکه شووره زنشو خیلی دوس داره وگرنه تاحالا 100 شقه ش کرده بود
pAshMak
ولی من فکرمیکنم جیبش روبیشتردوست داره
اگه بزنه بکشش که دیگه نمیتونه پول دربیاره
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
اگه بکشتش درسته ک نمیتونه دیگه از این راه پول دربیاره ولی ی نون خور کم میشه
اگه من بودم ی فراخان بزرگ میدادم ، چند ده هزار نفر جمع بشن برای ی حرکته باحال ، مثلا فراخان رد شدن تریلی از روی زنه
pAshMak
امیـــــــــــــر
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
serpent
دقیقا کجاش نامفهومه ¿¿¿¿ بگو ک همونجارو توضیح بدم
zrnznn
.
.
.
من شجاعتی ندیدم!
Life Dream
دلشاد
Holtek
soheyla
والا چی بگم . مسئله خانوادگیه و نمیشه دخالت کرد ...
mojde
هاچو هاچو
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→