₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » هنرمندانی که در سال 92 از بین ما رفتند....
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » هنرمندانی که در سال 92 از بین ما رفتند....

بدون عکس

هنرمندانی که در سال 92 از بین ما رفتند....

3071 بازدید، 10 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

نوروز هر سال گوشی تلفن را بر می‌داشتیم‌، شماره‌ای می‌گرفتیم و تبریک سال نو می‌گفتیم و آرزویی برای
    سالی بهتر اما امسال به جای گفتن تبریک به بعضی از آن آدم‌ها باید به بهشت زهرا(س) برویم و شاخه گلی
    بر مزارشان بگذاریم و باورش چه دشوار است که فاصله میان زندگی تا مرگ چه بسیار اندک است!

سنگ قبرهایی تازه،گلدان‌هایی تازه‌تر و خاطره‌هایی که همچنان زنده و شفاف هستند؛‌ قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س)‌،
    امسال هم میهمانان تازه‌ای دارد.

روزهای پایانی سال است و مطابق معمول هر سال‌، به سراغ درگذشتگان می رویم
    سکوت است و سکون‌، با احتیاط قدم بر می‌داریم تا پای‌مان روی نام‌هایی نرود که افتخار فرهنگ و هنر سرزمین‌مان هستند،‌
    با احتیاط حرف می‌زنیم تا صدای‌مان‌، رویای شیرین هنرمندانی را بر هم نزند که پس از زندگی‌های دشوار حالا به
    آرامش رسیده‌اند، با احتیاط گوش می‌دهیم‌، شاید بشنویم نجوای خاموش هنرمندانی را که خاموشی را برگزیدند...

امسال خانواده‌های هنرمندانی مانند عسل بدیعی، محمود استادمحمد، جلیل شهناز، مرشد ترابی یا خانواده فرازمند
    باید هفت سینی بر مزار عزیزانشان بچینند.

تصویر در دسترس نیست

عسل بدیعی با درگذشت غیر منتظره‌اش،آغازگر کوچ هنرمندان بود تا فروردین امسال با شوکی بزرگ شروع شود.
    به فاصله اندکی، هنرمندانی دیگر هم رخت سفر بر بستند تا قطعه هنرمندان میهمانان بیشتری داشته باشد.

سعدی افشار‌، محمود استاد محمد و مرشد ترابی هر سه بیمار بودند و درگذشت‌شان غیر منتظره نبود اما حتی
    بیماری هم نتوانست از شدت اندوه درگذشت این هنرمندان بکاهد. سه هنرمندی که چهره‌های تاثیرگذار نمایش ایرانی
    بودند،‌ سعدی افشار جوان نبود اما تنها بازمانده نسل قدیمی سیاه بازان ایرانی بود،‌ محمود استادمحمد هم پیر
    نبود و می‌خواست نمایش‌های تازه‌ای را به صحنه بیاورد. مرشد ترابی بیمار بود و در گذشتش غیر منتظره نبود
    اما آنچه غم انگیز بود،‌ از بین رفتن بخشی از میراث نقالی ایرانی بود که او حافظ آن بود.

4 تصویر این بخش در دسترس نیستزنده یادپروین میکده که درآخرین روزهای سال ازپیش مارفت

تصویر در دسترس نیست

و می‌شود ساعت‌ها و ساعت‌ها در این قطعه ماند و دل سپرد‌ به خاطره‌هایی که از هر یک از این نام‌ها داریم
    و می‌شود ساعت‌ها به سنگ قبر محمد علی فردین خیره شد که همیشه تمیز است و همیشه گل دارد.

تصویر در دسترس نیست

8 سپاس: Hani.ice girl، serpent، a-s-l-a-i-b-a، jaj، zrnznn، دلشاد، Holtek، javad1020

• serpent

رحم الله من یقر فاتحه من الصلوااااااات
    3 سپاس: jaj، pAshMak، zrnznn

• 2 سپاس: pAshMak، zrnznn

• jaj

نقل قول: serpent
    من الصلوااااااات

مع الصلوات مجید جان

2 سپاس: pAshMak، zrnznn

• zrnznn

خدا رحمتشون کنه :48:
    نمایش یا پنهان متنامسال منم یه عزیزی رو از دست دادم.....واقعاً جاش خالیه...همیشه یادش میکنم...همیشه :79: خدا رحمتش کنه............... :48:

1 سپاس: pAshMak

• دلشاد

جمیعا روحشان شاد و یادشان گرامی باد 1163
    2 سپاس: pAshMak، zrnznn

• Holtek

روح همه اونايي كه سال پيش اين موقع ها پيشمون بودن و الان نيستن قزين رحمت الهي باد
    2 سپاس: zrnznn، pAshMak

• نغمه

روحشون قرین شادی و آرامش انشاالله . همینطور تمام رفتگان و عموی مهربون و عزیزه من 283

• Holtek

از اين سنگ قبر خوشم اومد يادم باشه يكي شبيه اين بدون تاريخ انقضا برا خودم سفارش بدم :1:

تصویر در دسترس نیست

• kiyanboy

خدا رحمتشون کنه :-)
    1 سپاس: pAshMak
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: