یک کارگر ساختمانی در چین که می خواست با دوست دختر خود ازدواج کند و با مخالفت والدین این دختر رو برو شده بود برای 5 ساعت او را گروگان گرفت و بعد او را به میان شهر آورد.
این گروگان گیری حدود 5 ساعت طول کشید و این پسر می خواست هر طور که هست، والدین او را راضی به ازدواج کند.
بعد گذشت ساعتی این پسر تهدید که این دختر را خواهد کشت و ابتدا اقدام به برهنه کردن خود و این دختر کرد که بعد از گذشت ساعتی با ورود ماموران پلیس او دستگیر شد.
▧ 6 تصویر این بخش در دسترس نیستیاد مامانم افتادم که همیشه منو از بازی و هرگونه مراوده با پسرها جداً منع می کرد و در این مورد همیشه یه جمله ی کلیشه ای می گفت و من رو تا سر حد مرگ از این قشر زحمت کش می ترسوند
[center]تلاش یک مرد چینی برای نجات همسرش از امواج سیلاب
▧ تصویر در دسترس نیست
من دارم فکر میکنم، خب آب که تا کمر مردست، یعنی خانمه انقدر ترسیده که نمیتونسته روی پاهای خودش بایسته؟!
یک کارگر ساختمانی در چین که می خواست با دوست دختر خود ازدواج کند و با مخالفت والدین این دختر رو برو شده بود برای 5 ساعت او را گروگان گرفت و بعد او را به میان شهر آورد.
همش فیلمشون بودههههههههه دست دوتاشون تو یه کاسه اسسسسسس.....از دور داد میزنههههههههه عکس اولیو.......دختره یه جوری نشسته و موبایلشششش دستشه.....انگار.......... . . .
نقل قول: مستانه
یه جمله ی کلیشه ای می گفت و من رو تا سر حد مرگ از این قشر زحمت کش
چی میگفت دلبرم؟ منم زن دایییم یه چیزی میگه همیشه که واقعا باید طلا گرفت این حرفشو ...حالا بهت بعد میگم الان به احترام آقایون سایت نمیگم . . .
نقل قول: مستانه
من دارم فکر میکنم، خب آب که تا کمر مردست، یعنی خانمه انقدر ترسیده که نمیتونسته روی پاهای خودش بایسته؟!
نازشه عزیزممممممممممممممممم مردم وقتی ناز کش دارن چرا نازززززززززززز نکن!
مستانه
این گروگان گیری حدود 5 ساعت طول کشید و این پسر می خواست هر طور که هست، والدین او را راضی به ازدواج کند.
بعد گذشت ساعتی این پسر تهدید که این دختر را خواهد کشت و ابتدا اقدام به برهنه کردن خود و این دختر کرد که بعد از گذشت ساعتی با ورود ماموران پلیس او دستگیر شد.
[center]تلاش یک مرد چینی برای نجات همسرش از امواج سیلاب
serpent
همه ک ی جور نیستن ک
xxl
نظری ندارم ولی دستتون درد نکنه.
دیااکو
پ دختر برهنه کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
gilas
jaj
Holtek
مستانه
آها یعنی شما الآن اونجوری نیستی؟!
نظری ندارم ولی دستتون درد نکنه.
سلام، سلامت باشین
اون نکته انحرافیشه برای جذب خواننده
کلاً فقط تهدید میکنه
هاح! ها
اون نکته انحرافیشه برای جذب خواننده
zrnznn
همش فیلمشون بودههههههههه
عکس اولیو.......دختره یه جوری نشسته و موبایلشششش دستشه.....انگار..........
.
.
.
چی میگفت دلبرم؟
منم زن دایییم یه چیزی میگه همیشه که واقعا باید طلا گرفت این حرفشو ...حالا بهت بعد میگم
.
.
.
نازشه عزیزممممممممممممممممم
هاچو هاچو
پس پسر برهنه کووو؟؟
mojde
SaMaN TaJ
sarkaniemi
اگر ازدواج میکردن به خانمه خیلی سخت میگذشت.
KuRoSh
دلشاد
lion1360
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→