ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
سانحه برای هواپیما در فرودگاه فیلادلفیا
soheyla
لاستیک هواپیمای خطوط هوایی آمریکا عصر روز پنجشنبه هنگام بلند شدن از فرودگاه فیلادلفیا ترکید.
خطوط هوایی آمریکا (یو اس ایرویز) اعلام کرد خلبان پرواز هزار و 702 به دلیل ترکیدن لاستیک موفق نشد هواپیما را از زمین بلند کند.
یو اس ایرویز افزود مسافران به سلامت از هواپیما خارج شدند و هیچکس آسیب جدی ندید.
شبکه سی ان ان گزارش داد به یکی از سرنشینان هواپیما جراحت سطحی وارد شد. به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، این هواپیما قرار بود ساعت پنج و 50 دقیقه عصر روز پنجشنبه به وقت محلی از فیلادلفیا پرواز کند و در ساعت هشت و 42 دقیقه همان شب به وقت محلی وارد فورت لادر دیل شود.
Holtek
zrnznn
serpent
مگه تاحالا هواپیما سوال شدی ¿¿¿
SaMaN TaJ
به خدا منم
نمایش یا پنهان متن
ولی به شرطی نمیرمااااااااjaj
این ذات کار ایرانی هاست دیگه
چه توی مکه چه توی کربلا چه توی پاتایا چه توی سواحل بدروم و مارماریس بمب بزارن یه عده از کشته شده ها ایرانی هستند بعضا حتی چند مورد هم در بمب پذاری برج های دوقلوی آمریکا مشاهده شده اند
sarkaniemi
به سلامتی خلبان صلوات!
sarkaniemi
الان ميان ميگن يه ايراني پنچرش كرده
نه. چرا؟ حتمأ اشکال فنّی بوده. چرا بی خود باید تحمت زد؟
sarkaniemi
نه رفیق. ما ایرانیها باهوش و تیز هوش هستبم و در آمریکا و دیگر کشورها ایرانیان موفّق زیاد هستند؛ ازدکتر و استاد دانشگاه گرفته تا خلبان. من خودم یک دوست ایرانی دارم که خلبان است و بین سوئد ، نروژ و دانمارک پرواز میکنه. هر کار خلاف و بد که از ما نیست! میتونه از هر ملیّتی باشه.
دلشاد
منم همینطور
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→