₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » سانحه برای هواپیما در فرودگاه فیلادلفیا
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » سانحه برای هواپیما در فرودگاه فیلادلفیا

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

سانحه برای هواپیما در فرودگاه فیلادلفیا

1520 بازدید، 10 پست، نویسنده: soheyla

• soheyla

سانحه برای هواپیما در فرودگاه فیلادلفیا

لاستیک هواپیمای خطوط هوایی آمریکا عصر روز پنجشنبه هنگام بلند شدن از فرودگاه فیلادلفیا ترکید.

خطوط هوایی آمریکا (یو اس ایرویز) اعلام کرد خلبان پرواز هزار و 702 به دلیل ترکیدن لاستیک موفق نشد هواپیما را از زمین بلند کند.

یو اس ایرویز افزود مسافران به سلامت از هواپیما خارج شدند و هیچکس آسیب جدی ندید.

شبکه سی ان ان گزارش داد به یکی از سرنشینان هواپیما جراحت سطحی وارد شد. به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، این هواپیما قرار بود ساعت پنج و 50 دقیقه عصر روز پنجشنبه به وقت محلی از فیلادلفیا پرواز کند و در ساعت هشت و 42 دقیقه همان شب به وقت محلی وارد فورت لادر دیل شود.

6 تصویر این بخش در دسترس نیست

11 سپاس: Holtek، zrnznn، serpent، jaj، Hani.ice girl، محسن صائب، garfild، دلشاد، javad1020، behnam25، تنها

• Holtek

الان ميان ميگن يه ايراني پنچرش كرده :50:
    2 سپاس: jaj، soheyla

• zrnznn

هر بار که سوار هواپیما میشم هی با خودم میگم یعنی مممکنه برا منم این سری یه اتفاق هیجانیییییی بیفهتتتتتتتتتتتتتتته :93:
    3 سپاس: jaj، دلشاد، soheyla

• serpent

zrnznn,

مگه تاحالا هواپیما سوال شدی ¿¿¿ :4:

1 سپاس: soheyla

• SaMaN TaJ

نقل قول: zrnznn
    هر بار که سوار هواپیما میشم هی با خودم میگم یعنی مممکنه برا منم این سری یه اتفاق هیجانیییییی بیفهتتتتتتتتتتتتتتته

به خدا منم :4:
    نمایش یا پنهان متنولی به شرطی نمیرماااااااا :9:

2 سپاس: jaj، soheyla

• jaj

نقل قول: Holtek
    الان ميان ميگن يه ايراني پنچرش كرده

این ذات کار ایرانی هاست دیگه
    چه توی مکه چه توی کربلا چه توی پاتایا چه توی سواحل بدروم و مارماریس بمب بزارن یه عده از کشته شده ها ایرانی هستند بعضا حتی چند مورد هم در بمب پذاری برج های دوقلوی آمریکا مشاهده شده اند

2 سپاس: Holtek، soheyla

• sarkaniemi

آفزین به این خلبان ماهر و با تجربه که اینطور با مهارت هواپیما را نشاند :58: که تقریبأ همه ی مسافران سالم موندند، و همینطور هواپیما. فقط یک نفر کمی سطحی آسیب دید.
    به سلامتی خلبان صلوات!

• sarkaniemi

نقل قول: Holtek
    Holtekامروز, 11:23 2

الان ميان ميگن يه ايراني پنچرش كرده

نه. چرا؟ حتمأ اشکال فنّی بوده. چرا بی خود باید تحمت زد؟

• sarkaniemi

نقل قول: jaj
    این ذات کار ایرانی هاست دیگهچه توی مکه چه توی کربلا چه توی پاتایا چه توی سواحل بدروم و مارماریس بمب بزارن یه عده از کشته شده ها ایرانی هستند بعضا حتی چند مورد هم در بمب پذاری برج های دوقلوی آمریکا مشاهده شده اند

نه رفیق. ما ایرانیها باهوش و تیز هوش هستبم و در آمریکا و دیگر کشورها ایرانیان موفّق زیاد هستند؛ ازدکتر و استاد دانشگاه گرفته تا خلبان. من خودم یک دوست ایرانی دارم که خلبان است و بین سوئد ، نروژ و دانمارک پرواز میکنه. هر کار خلاف و بد که از ما نیست! میتونه از هر ملیّتی باشه.

• دلشاد

نقل قول: zrnznn
    هر بار که سوار هواپیما میشم هی با خودم میگم یعنی مممکنه برا منم این سری یه اتفاق هیجانیییییی بیفهتتتتتتتتتتتتتتته

منم همینطور :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: